Szénaháló sűrű hálószemekkel 5x5cm fekete egy pillantásra:


  • Meghosszabbítja az etetési időt
  • A ló gyomrának javára
  • Szénaháló szűk hálószemekkel 5 x 5 cm
  • Függesztőgyűrűk mellékelve

Szénaháló sűrű hálószemekkel 5 x 5 cm

Kiváló minőségű, sűrű hálószemes szénaháló a lovak szénahálóból történő etetéséhez. A szénahálóból történő etetés számos előnnyel jár. Különösen az etetési idők meghosszabbítása és a hosszú etetési szünetek elkerülése szól a szénahálóból történő etetés mellett. A ló gyomrának jóléte érdekében különösen fontos, hogy az etetési szüneteket a lehető legrövidebbre tartsuk, mert az üres gyomorban lévő gyomorsav nagyon káros az egészségre, és gyomorfekély kialakulását idézheti elő.

Az 5 x 5 cm-es kicsi hálószemek lassú takarmányfelvételt biztosítanak. A finom széna is könnyedén etethető a szorosan behálózott szénahálóval. A töltelék mennyisége 7-14 kg, a széna szerkezetétől és préselésétől függően.

Felakasztógyűrűkkel együtt szállítjuk.

Áttekintés:

  • A szénaháló szorosan hálózott és a legjobb minőségű
  • Meghosszabbítja az etetési időt
  • A ló gyomrának kímélése
  • Háló mérete: 5 x 5 cm
  • Felakasztógyűrűk mellékelve

Színek:

  • piros
  • zöld
  • kék
  • fekete

Méret:

Magasság: 70 cm, szélesség: 50 - 65 cm (legszélesebb ponton)

Szállítási tételek:

1x Szénaháló (a kiválasztott színben).

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Szénaháló töltési segédeszköz
Szénaháló töltési segédeszköz A szénaháló-töltő segédeszköz praktikus segítség az istállóban a szénahálók töltéséhez. A lábak garantálják a könnyű kezelhetőséget és lehetővé teszik a töltőberendezés rugalmas elhelyezését. A szénaháló az istállószerkezetbe akasztható, így mindkét keze szabad, és gond nélkül töltheti a szénát a szénahálóba. A segédeszköz oldalt nyitott, így a megtöltött szénaháló könnyen eltávolítható anélkül, hogy megakadna. A töltőanyag a szénahálókhoz néhány egyszerű lépésben összeállítható. Áttekintés: Praktikus segédeszköz a szénahálók gyors megtöltéséhez Lábakkal a könnyű kezelhetőség érdekében Rugalmas pozícionálás lehetséges A stabil konstrukció oldalra nyílik a töltött háló könnyű eltávolítása érdekében Gyorsan, néhány lépésben összeszerelhető Méretek: Méretek: Ø51 cm magasság: 90 cm Szállítási tételek: 1x Szénaháló töltési segédeszköz

28 684 Ft*
db.
Szénaháló tartó
Szénahálótartó istállóhoz, utánfutóhoz és egyébhez A szénahálótartó rendkívül praktikus kiegészítő a lótulajdonosok számára, akik szeretnék biztonságosan és egyszerűen felakasztani a szénahálót. Ezzel a tartóval a szénahálók felakasztása. Nyalókő & Co. gyerekjáték - és csak egy kézzel! A beépített menetnek és csavaroknak köszönhetően a szénahálótartó gyorsan és egyszerűen, szerszám nélkül rögzíthető. Közvetlenül a falra vagy 10 és 40 mm közötti átmérőjű csövekre szerelhető. A tartó sima felülete különösen lóbarát, mivel nem jelent sérülésveszélyt az állatok számára. Így biztos lehet benne, hogy lova nem szenved sérüléseket etetés közben. A szénahálótartó az istállóban, a legelőn és a pótkocsiban egyaránt használható, és nagyban megkönnyíti a lótulajdonos mindennapjait. Áttekintés: Egyszerűen fel- és leszerelhető szénaháló, nyaláb és társai. Közvetlenül a falra vagy 10 és 40 mm közötti átmérőjű csövekre szerelhető. Integrált menet és csavarok a csövekhez való rögzítéshez. Nincs sérülésveszély a lovak számára a sima felületnek köszönhetően Anyaga: alumínium Szállítási tételek: 1x szénahálótartó

3 926 Ft*
db.