Szénaháló töltési segédeszköz egy pillantásra:


  • A szénahálók gyors feltöltése
  • Rugalmas elhelyezés lehetséges
  • Oldalsó nyílás a töltött háló könnyű eltávolításához

Szénaháló töltési segédeszköz

A szénaháló-töltő segédeszköz praktikus segítség az istállóban a szénahálók töltéséhez. A lábak garantálják a könnyű kezelhetőséget és lehetővé teszik a töltőberendezés rugalmas elhelyezését. A szénaháló az istállószerkezetbe akasztható, így mindkét keze szabad, és gond nélkül töltheti a szénát a szénahálóba. A segédeszköz oldalt nyitott, így a megtöltött szénaháló könnyen eltávolítható anélkül, hogy megakadna.

A töltőanyag a szénahálókhoz néhány egyszerű lépésben összeállítható.

Áttekintés:

  • Praktikus segédeszköz a szénahálók gyors megtöltéséhez
  • Lábakkal a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Rugalmas pozícionálás lehetséges
  • A stabil konstrukció oldalra nyílik a töltött háló könnyű eltávolítása érdekében
  • Gyorsan, néhány lépésben összeszerelhető

Méretek:

Méretek: Ø51 cm magasság: 90 cm

Szállítási tételek:

1x Szénaháló töltési segédeszköz

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Szénaháló sűrű hálószemekkel 5x5cm
Szénaháló sűrű hálószemekkel 5 x 5 cm Kiváló minőségű, sűrű hálószemes szénaháló a lovak szénahálóból történő etetéséhez. A szénahálóból történő etetés számos előnnyel jár. Különösen az etetési idők meghosszabbítása és a hosszú etetési szünetek elkerülése szól a szénahálóból történő etetés mellett. A ló gyomrának jóléte érdekében különösen fontos, hogy az etetési szüneteket a lehető legrövidebbre tartsuk, mert az üres gyomorban lévő gyomorsav nagyon káros az egészségre, és gyomorfekély kialakulását idézheti elő. Az 5 x 5 cm-es kicsi hálószemek lassú takarmányfelvételt biztosítanak. A finom széna is könnyedén etethető a szorosan behálózott szénahálóval. A töltelék mennyisége 7-14 kg, a széna szerkezetétől és préselésétől függően. Felakasztógyűrűkkel együtt szállítjuk. Áttekintés: A szénaháló szorosan hálózott és a legjobb minőségű Meghosszabbítja az etetési időt A ló gyomrának kímélése Háló mérete: 5 x 5 cm Felakasztógyűrűk mellékelve Színek: piros zöld kék fekete Méret: Magasság: 70 cm, szélesség: 50 - 65 cm (legszélesebb ponton) Szállítási tételek: 1x Szénaháló (a kiválasztott színben).

4 037 Ft*
%
Kerbl szénaháló nagy hálószemekkel 10x10 cm
Szénaháló nagy hálószemekkel 10x10 cm A strapabíró nejlonkötélből készült nagyméretű szénaháló ideális a ló boxában és utánfutóban lévő széna etetésére. A szénahálóból történő etetés meghosszabbítja az etetési időt, és ezért kíméletes a ló gyomrához. A hosszú etetési szünetek miatt a gyomorsav megtámadja az érzékeny gyomorfalat, és gyomorfekélyt okozhat. Ezenkívül a szénahálóból való evéskor sokkal kevesebb széna szóródik el a boxban, és a veszteség jelentősen csökken. A türelmetlen lovak számára a 10 x 10 cm-es hálószemek ideálisak; ha a hálószemek túl kicsik, a lovak elkezdhetnek tapogatni, beleakadhatnak a hálóba és megsérülhetnek. A szénahálót mindig a talaj közelében akassza fel, hogy a természetes etetési pozíciót tudja felvenni. A szénahálót akasztókarikákkal szállítjuk. Áttekintés: Meghosszabbítja az etetési időt A ló gyomrának kímélése Csökkenti a szénaveszteséget Hálószem méret: 10 x 10 cm Beépített akasztógyűrűk Színek: Piros Zöld Kék Fekete Szállítási tételek: 1x Szénaháló nagy hálószemekkel 10x10 cm

1 722 Ft* 1 957 Ft*
BUSSE szénahálóLITTLE
Szénaháló LITTLEExtra kicsi szénaháló póniknak és póniknak. - a praktikus formátumnak köszönhetően még a gyerekek számára is könnyen tölthető- helytakarékos - ideális a lakókocsiban való használatra- strapabíró, vízlepergető műanyag kötélből készült- extra kis etetőnyílásokkal (kb. 3,5 x 3,5 cm), így finomabb széna is etethető benne és/vagy a lovak/pónik hosszabb ideig le vannak foglalva a szárak kihúzásával- a tetején hurkok segítségével össze lehet húzni- teljes kerület: mini (hossza kitöltetlenül: kb. 50 cm)Színek: fekete, zöld, királykék, rózsaszín.

7 449 Ft*
BUSSE szénaháló PLAIN PRO
Szénaháló PLAIN PROKiváló minőségű, erős műanyag kötélből csomózott szénaháló. - kis etetési lyukak: kb. 5 x 5 cm- a tetején hurokkal húzható össze, fémgyűrűk nélkül- teljes kerület: nagy (hossza kitöltetlenül: kb. 100 cm)Színek: fekete, zöld, királykék, rózsaszín.

7 842 Ft*