Szűrő
Szűrő
–
Előnyeink
- 30 napos pénz-visszafizetési garancia
- Barátságos ügyfélszolgálat
- 15 év tapasztalat
- Biztonságos fizetés
Haberfellner 405 / W480 típusú búzaliszt univerzális
Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt univerzális Népszerű háztartási liszt, amely minden főzési és sütési recepthez használható. A Haberfellner 405-ös típusú 405-ös (németországi tipizálás szerint) / W 480-as (osztrák tipizálás szerint) univerzális búzaliszt a háztartási lisztek és süteménylisztek egyik klasszikusa. A búzalisztet minden olyan recepthez használhatja, ahol nem biztos benne, hogy melyik lisztet használja - legyen az sima vagy búzadara. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett. A 405 / W 480 típusú búzaliszt ideális sütemények, torták, piték, kekszek készítéséhez, mártások kötéséhez és minden tésztához. 405 / W 480 típusú búzaliszt univerzális, egy pillantásra: Alkalmas minden recepthez 100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonából készültGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés405-ös típus (Németország tipizálása szerint)W 480 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Ideális liszt világos színű, finom pórusú pékárukhoz.A legnépszerűbb háztartási lisztJó sütési tulajdonságokHosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnélÁsványi anyag tartalom 0,40g / 100g Felhasználás: Klasszikus háztartási liszt, amely minden receptben használható. Ideális liszt süteményekhez, finom péksüteményekhez, fehér kenyérhez, mártások megkötéséhez és olyan tésztákhoz, mint a , mint a choux tészta, piskóta, élesztős tészta vagy muffintészta. Tipp: Ha egészségesebb és magasabb tápanyagtartalmú pékárut szeretne készíteni, de nem szeretné nélkülözni a 405 / W 480 típusú búzaliszt univerzális liszt pelyhes és finom pórusú sütési tulajdonságait, keverje a lisztet magasabb típusszámú liszttel, például 500 / W 700 típusú búzaliszttel vagy 997 / R 960 típusú rozsliszttel. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg5 kg25 kg
-től 1 571 Ft*
%
Haberfellner 630 (DE) 700 (AT) típusú tönkölybúzaliszt sima
Haberfellner 630 / 700 típusú tönkölybúzaliszt sima Népszerű háztartási liszt, amely számos aromás főzési és sütési recepthez alkalmas. A Haberfellner 630-as (németországi tipizálás szerint) / 700-as (osztrák tipizálás szerint) típusú tönkölybúzaliszt a háztartási lisztek és süteménylisztek egyik klasszikusa , és szinte minden hagyományos sütési és főzési receptben használható búzaliszt helyett. Legyen szó süteményekről, tortákról, pitékről, tésztákról, gombócokról vagy diós kenyérről - a tönkölyliszt igazi mindenes a konyhában! A 630 / 700 típusú tönkölyliszthez csak a legjobb osztrák tönkölybúzát őrlik. A tönkölybúza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzik a növényvédő szerek tekintetében . Típusú tönkölybúzaliszt, sima szemrevételezéssel: Szinte minden recepthez alkalmas A búzaliszt alternatívája 100% természetes adalékanyagok nélkül Osztrák gabonából Garantáltan GMO-mentes Sütőipari minőség Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés Tulajdonságok: Ideális liszt kenyérhez, tésztákhoz, süteményekhez és tortákhoz. Diós aromás íz Népszerű háztartási liszt Jó sütési tulajdonságok Hosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél Felhasználás: A 630 / 700 típusú tönkölybúzaliszt számos ízletes főzési és sütési recepthez alkalmas. Különösen finom sütemények, például piskótából, homok- vagy élesztőtésztából készült sütemények és piték készítésénél a típusú tönkölyliszt finom diós aromát ad a süteményeknek. A lisztes "sütőcsoda" kekszek, gofri, palacsinta, rétes, kiadós galuska és tészta készítésére is alkalmas. Tipp: A tönkölyliszt alapvetően minden hagyományos sütési receptben felhasználható. A tönkölylisztből készült tésztának kicsit több időre van szüksége a pihentetéshez, mint a hagyományos búzalisztből készült tésztának. A tésztához célszerű kb. 5 %-kal több folyadékot adni, mivel a tönkölylisztből készült tészta nagyobb duzzadóképességgel rendelkezik. A tönkölylisztből készült főtt vagy sütött ételek különösen ízletesek lesznek, ha víz helyett tejet adunk a tésztához. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg 5 kg 25 kg
-től 1 965 Ft*
Haberfellner 997 (DE) / 960 (AT) típusú rozsliszt
Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszt Klasszikus háztartási liszt kenyérhez, mézeskalácshoz, sós süteményekhez és fűszeres ételekhez. A Haberfellner 997 típusú rozsliszt (németországi tipizálás szerint) / R 960 típusú (osztrák tipizálás szerint) kizárólag osztrák rozsot őrölnek kíméletesen és szakszerűen rozslisztté. A 997 / R 960 típusú rozsliszt egészséges és népszerű kenyérliszt erős rozsos zsemlék, vegyes kenyerek, mézeskalácsok, fűszeres ételek és kiadós sütemények készítéséhez. A rozs garantáltan GMO-mentes és szigorúan ellenőrzött rovarirtószerekkel termesztett. Haberfellner A 997 / R 960 típusú rozsliszt áttekintése: Sötét kenyérhez, sós tésztához és mézeskalácshoz 100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés997-es típus (Németország tipizálása szerint)R960 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagNépszerű liszt kenyérsütéshezAromás, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságokMás lisztekkel kombinálhatóÁsványi anyag tartalom kb. 0,91g / 100g Használat: A 997 / R 960 típusú rozsliszt különösen alkalmas kenyérsütéshez, valamint kiadós, különleges sütemények, mézeskalácsok és fűszeres ételek, például ízletes rozsos palacsinta vagy fűszeres quiche készítéséhez. A rozs nemcsak az egyik legrégebbi gabonaféle, hanem értékes összetevőinek, például a kiváló minőségű fehérjének, ásványi anyagoknak és vitaminoknak köszönhetően az egészséghez és a táplálkozáshoz is jelentősen hozzájárul. Tipp: A Haberfellner 997 / R 960 típusú rozslisztet keverten vagy tisztán, a Haberfellner bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy a Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszttel csodálatosan lehet keverni más lisztekkel, hogy mindenféle kenyér- és süteményrecepteket varázsoljunk! Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg 5 kg 25 kg
-től 1 571 Ft*
Haberfellner búzaliszt 550 / W700 típusú optimális
Haberfellner Búzaliszt típus 550 / W 700 optimális Gazdag finom búzaliszt sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártások sűrítéséhez. A Haberfellner 550 típusú (tipizálás Németország) / W 700 (tipizálás Ausztria) optimális búzaliszt nagyon finomszemcsés, és népszerű a főző- és sütőkonyhában a ízletes kenyér, sütemények, valamint tészta-, élesztő- és rétes tészták készítéséhez. Ez a sütőliszt különösen alkalmas élesztős tésztás pékáruk készítésére és mártások sűrítésére is. Az 550 / W 700 optimális típusú búzaliszt ásványi anyag tartalma magasabb, mint a 405 / W 480 típusú búzaliszté, ezért valamivel sötétebb is. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül. Haberfellner Búzaliszt 550 / W 700 optimális egy pillantásra: Ideális sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártásokhoz.100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzésGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőség550-es típus (Németország tipizálása szerint)W700 típus (Ausztria szerint) Tulajdonságok: Népszerű háztartási lisztMagasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztbenJó sütési tulajdonságokKicsit sötétebb, mint a 405 / W 480 típusú szabványos búzaliszt.Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100g Használja: Az 550 / W 700 optimális típusú búzaliszt ideális sütőliszt finom lisztből készült ételek készítéséhez sütőporos tésztából, élesztő- és piskótatésztából, choux tésztából vagy homokos tésztából, valamint számos más főzési és sütési recepthez, például gombócokhoz, kekszekhez, palacsintákhoz vagy réteshez. Szilárd, egészséges tésztatészta is készíthető belőle pillanatok alatt! Finom szemcseméretének köszönhetően az 550 / W 700 típusú búzaliszt gyorsabban kapcsolódik optimálisan a többi összetevőhöz, mint a tiszta fehér liszt, ezért mártások sűrítésére is szívesen használják. Az 550 / W 700 típusú búzalisztből készült finom élesztős tésztás sütemények, például fánkok is különösen jól sikerülnek. Tipp: Az 550 / W 700 optimális típusú búzaliszt általában minden olyan főzési és sütési receptben használható, amelyhez 405 / W 480 típusú búzalisztet használnak. A kenyérreceptek különösen ízletesek, ha az 550 / W 700 optimális típusú búzalisztet más típusú lisztekkel keverik, például a Haberfellner bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy a Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszttel. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy a rovarok ne juthassanak be, és a liszt ne vegyen át semmilyen szagot. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg5 kg25 kg
-től 1 571 Ft*
Haberfellner 405 / W480 típusú búzaliszt sima
Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt sima Ideális minden olyan tészta elkészítéséhez, amelynek nem kell megduzzadnia vagy pihennie. Akár főzéshez vagy sütéshez, akár pitékhez, süteményekhez vagy más finom süteményekhez: A 405-ös típusú búzaliszt (németországi tipizálás szerint) / W 480-as típusú (osztrák tipizálás szerint) sima búzadarával pillanatok alatt sikerülni fognak a finom pékáruk és sütemények sütőporos tésztából, élesztős tésztából, choux tésztából, piskótából vagy homokmasszából. A 405 / W 480 glatt típusú búzaliszt finom szemcsemérete miatt gyorsabban egyesül a többi összetevővel, mint a nagy tapadású liszt. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza szigorúan ellenőrzött növényvédőszer- és garantáltan GMO-mentes. 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, ránézésre: Minden olyan tésztához, amelynek nem kell megduzzadnia vagy pihennie.100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonából készültGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés405-ös típus (Németország tipizálása szerint)W 480 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Különösen finomra őrölt lisztIdeális liszt könnyű süteményekhezNépszerű háztartási lisztJó sütési tulajdonságokHosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnélÁsványi anyag tartalom kb. 0,40g / 100g Felhasználás: A 405 / W 480 típusú sima búzaliszt sokoldalúan használható a főző- és sütőkonyhában. A búzaliszt különösen alkalmas sütőporos tészta, élesztős tészta, choux tészta, homok- vagy piskóta készítésére. A 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, kiválóan alkalmas mártások, rétesek, palacsinták vagy kekszek kötésére is. Tipp: A sima liszt és a jó tapintású liszt közötti különbséget a liszt hüvelyk- és mutatóujja között történő dörzsöléssel lehet megállapítani. A sima liszt finomabb érzetű, mint a csúszásmentes liszt, és minden olyan főzési és sütési receptben használatos, ahol a tésztának nem kell megduzzadnia. Különösen finom szemcséi miatt a sima liszt hő hatására gyorsabban egyesül a többi hozzávalóval, mint a nem sovány liszt. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg5 kg25 kg
-től 5 510 Ft*
Haberfellner pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00
Haberfellner Pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00 A legjobb pizzaliszt az eredeti ropogós pizzához, mint Olaszországban! A Haberfellner pizzaliszt special 550 típusú (német tipizálás szerint) / W 700 (osztrák tipizálás szerint) / Farina finissima Tipo 00 (olasz tipizálás szerint) kizárólag kiváló minőségű, gluténben gazdag búzafajtákból készül, és - ahogy a neve is mutatja - rugalmas, légies és ropogós pizzatészták készítésére alkalmas. Legyen szó pizza margaritáról, pizzatekercsről vagy finom olasz pékáruról - ezzel a 100% osztrák búzából készült pizzaliszttel hazaviheti az olasz konyhát! A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus minden más főzési és sütési recepthez is használható, amely 405 / 480 búzaliszttel készíthető. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül. Pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus egy pillantásra: Eredeti olasz pizza 100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonából készültGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés550-es típus (Németország tipizálása szerint)W 700 típus (Ausztria szerint)W 00 típus (az olaszországi tipizálás szerint) Tulajdonságok: Rugalmas, légies pizzatésztákhozLegnépszerűbb pizza lisztAlkalmas sok más sütési és főzési recepthez isJó sütési tulajdonságokHosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnélÁsványi anyag tartalom 0,55g / 100g Használat: A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típusával pillanatok alatt könnyű és rugalmas pizzatésztát süthet! A pizzaliszt előállítása során csak a legmagasabb gluténtartalmú búzafajtákat, azaz magas gluténtartalmú gabonafajtákat keverik. A pizzaliszt nem csak az olasz konyhában, a pizzához vagy a pizzatekercshez ad jó alakot. A Pizzamehl Spezial Type 550 / W 700 / Tipo 00 sütőporos tésztából, élesztős tésztából, choux tésztából, homok- vagy piskótatésztából készült sütemények készítéséhez, mártások megkötéséhez, réteshez, palacsintához vagy kekszekhez is használható. Az olasz pizzatészta alapreceptje: Hozzávalók: 1 kocka élesztő vagy szárazélesztő, 500 g pizzaliszt, 2 evőkanál olasz olívaolaj, 250 ml langyos víz, 1 teáskanál só, 1 csipet cukor. Először szitáljuk a pizzalisztet egy tálba a pizzatésztához.A langyos vizet jól keverjük össze az élesztővel, egy csipet sóval, a cukorral és az olajjal.Most öntse a víz-élesztő-olaj keveréket a lisztre.Először a kézi mixer tésztakampójával gyúrjuk körülbelül 5 percig.Végül kézzel gyúrjuk át - ettől lesz a tészta rugalmas és sima. Tippünk: Ha a tészta túlságosan ragad a kezünkhöz, egyszerűen adjunk hozzá még lisztet.Fedjük le a tésztatálat, és hagyjuk meleg helyen kb. 45 percig kelni - ez megduplázza a pizzatészta térfogatát.Közben takarítsa ki a konyhát, és melegítse elő a sütőt 250 fokra (légkeveréses sütő 220).Most vágja félbe a pizzatésztát, és lisztezett munkafelületen vékonyra nyújtsa ki.A tetejére paradicsomszószt és mindenféle hozzávalót tehetünk tetszés szerint.Süssük a pizzát a sütőben körülbelül 15 percig. A recept 2 pizzát készít.Buon appetito! Szavatossági idő és tárolás: A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását, és hogy a liszt ne vegyen át szagokat. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg5 kg25 kg
-től 1 571 Ft*
Haberfellner 1740 / R 2500 típusú fekete rozsliszt 20 kg
Haberfellner 1740 (DE) / R 2500 (AT) típusú rozsliszt Fekete rozsliszt A fekete rozsliszt ideális kiegészítője a rozsliszttel való sütésnek az aromás, lédús és sötét kenyerekhez. A Haberfellner 1740 típusú (németországi tipizálás szerint) vagy R 2500 típusú (osztrák tipizálás szerint) fekete rozsliszthez kizárólag osztrák rozsot őrölnek gondosan és szakszerűen fekete rozslisztté . A hagyományos Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszt adalékaként az R 2500 típusú fekete rozslisztből készült kenyerek és zsemlék különösen ropogósak, sötétek és jellegzetes aromájúak lesznek, mintha a pékmester maga sütötte volna őket. Az egészséges fekete rozsliszt még lédúsabbá teszi a kenyeret, és hosszabb ideig frissen tartja. A fekete rozsliszt értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal is ellátja Önt. A fekete rozs garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül. Haberfellner Fekete rozsliszt 1740 / R 2500 típus áttekintése: Sötét rozskenyérhez és kiadós rozskenyeres kekszhez.100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzöttR 2500 típus (az osztrák tipizálás szerint)1740-es típus (a németországi tipizálás szerint), de kissé sötétebb. Tulajdonságok: Ideális a rozsliszt kiegészítésekéntA fekete rozs sokáig frissen tartja a kenyeret.Rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagAromás, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságokMás lisztekkel kombinálhatóÁsványi anyag tartalom kb. 2,50g / 100g Használat: Az R 2500 típusú fekete rozsliszt ideális liszt kenyérsütéshez! Az R 2500 típusú fekete rozsliszt hozzáadásával több ízt, sötétebb színt és jellegzetes kenyér jelleget kap a kenyér és a zsemle sütése során . A fekete rozsliszt ideális más típusú rozslisztekkel, például a Haberfellner 997 / R960 típusú rozsliszttel, a bio teljes kiőrlésű rozsliszttel vagy a bio 997 / R960 típusú rozsliszttel való keveréshez. A rozs nemcsak az egyik legrégebbi gabonaféle, hanem értékes összetevőinek, például a kiváló minőségű fehérjének, ásványi anyagoknak és vitaminoknak köszönhetően az egészséghez és a táplálkozáshoz is jelentősen hozzájárul. Tipp a fekete rozsliszttel való sütéshez: Ahhoz, hogy a kenyér különösen ízletes legyen, az összes liszt kb. 8-20 %-át fekete rozsliszttel kell helyettesíteni. Az eredmény egy sötét, lédús kenyér, kiegyensúlyozott savtartalommal és hosszú eltarthatósággal. Más típusú rozslisztek, mint például a bio teljes kiőrlésű rozsliszt, a Haberfellner 997 / R960 típusú rozsliszt vagy a 997 / R960 típusú bio rozsliszt különösen alkalmasak keverésre. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 20 kg
Tartalom: 20 Kilogram (925 Ft* / 1 Kilogram)
18 506 Ft*
Haberfellner teljes kiőrlésű rozsliszt 25 kg
Haberfellner Teljes kiőrlésű rozslisztFinomra őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt aromás kenyerekhez és kiadós teljes kiőrlésű süteményekhez .A Haberfellner teljes kiőrlésű rozsliszthez kizárólag osztrák rozsot őrölnek kíméletesen és szakszerűen teljes kiőrlésű rozslisztté. Az egészséges és értékes teljes kiőrlésű rozsliszt a világos rozsliszt egészséges lisztalternatívája, és kiválóan alkalmas teljes kiőrlésű rozskenyerek, kovászos kenyerek, vegyes kenyerek és kiadós teljes kiőrlésű péksütemények készítéséhez. A rozs garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett. Ateljes kiőrlésű rozsliszt áttekintése: A kiadós kenyérhez és az aromás teljes kiőrlésű péksüteményekhez 100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés Tulajdonságok: A teljes gabonából őröltRostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagNépszerű kenyérlisztAromás, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságok Felhasználás: A teljes kiőrlésű rozsliszt erős aromájának köszönhetően klasszikus kenyérliszt, és duplán megéri vele sütni: a teljes kiőrlésű tészta nemcsak aromás és finom ízű, hanem laktató és egészséges is, mivel a teljes rozsszemet értékes összetevőivel együtt őrlik meg a gyártás során. A teljes kiőrlésű rozsliszt ideális a kiadós kovászos kenyerekhez, erős teljes kiőrlésű kenyerekhez, vegyes kenyerekhez, valamint mézeskalács és különleges sütemények készítéséhez. Tipp:Ha teljes kiőrlésű rozslisztből sütünk, fontos, hogy egy kicsit több folyadékot adjunk hozzá, mert a liszt nagyobb duzzadóképességű. Általában 10-20%-kal több tej vagy víz elegendő. Az aromás, fűszeres kenyerek különösen jó ízűek, ha a teljes kiőrlésű rozslisztet bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy Haberfellner 1050 / W1600 típusú búzaliszttel kevered !Felhasználhatósági idő és tárolás:A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom:25 kg
Tartalom: 25 Kilogram (851 Ft* / 1 Kilogram)
21 263 Ft*
10x 1 kg Haberfellner 630 (DE) 700 (AT) típusú tönkölybúzaliszt
Haberfellner 630 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima A tönkölyliszt számos aromás főzési és sütési recepthez alkalmas. A Haberfellner 630-as (németországi tipizálás szerint) / W 700-as (osztrák tipizálás szerint) típusú tönkölybúzaliszt a háztartási lisztek és süteménylisztek egyik klasszikusa , és szinte minden hagyományos sütési és főzési receptben használható búzaliszt helyett. Legyen szó süteményekről, tortákról, pitékről, tésztákról, gombócokról vagy diós kenyérről - a tönkölyliszt igazi mindenes a konyhában! A 630 / W 700 típusú tönkölyliszthez csak a legjobb osztrák tönkölybúzát őrlik. A tönkölybúza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzik a növényvédő szerek tekintetében . 630 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt, sima szemrevételezéssel: Szinte minden recepthez alkalmasA búzaliszt alternatívája100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés630-as típus (Németország tipizálása szerint)W 700 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Ideális liszt kenyérhez, tésztákhoz, süteményekhez és tortákhoz.Diós aromás ízNépszerű háztartási lisztJó sütési tulajdonságokHosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél Felhasználás: A 630 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt számos ízletes főzési és sütési recepthez alkalmas. Különösen finom sütemények, például piskótából, homok- vagy élesztőtésztából készült sütemények és piték készítésénél a 630/W 700 típusú tönkölyliszt finom diós aromát ad a süteményeknek. A lisztes "sütőcsoda" kekszek, gofri, palacsinta, rétes, kiadós galuska és tészta készítésére is alkalmas. Tipp: A tönkölyliszt alapvetően minden hagyományos sütési receptben felhasználható. A tönkölylisztből készült tésztának kicsit több időre van szüksége a pihentetéshez, mint a hagyományos búzalisztből készült tésztának. A tésztához célszerű kb. 5 %-kal több folyadékot adni, mivel a tönkölylisztből készült tészta nagyobb duzzadóképességgel rendelkezik. A tönkölylisztből készült főtt vagy sütött ételek különösen ízletesek lesznek, ha víz helyett tejet adunk a tésztához. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 10x 1 kg Haberfellner 630 (DE) 700 (AT) típusú tönkölybúzaliszt
Tartalom: 10 Kilogram (1 299 Ft* / 1 Kilogram)
12 992 Ft*
10x 1 kg Haberfellner 997 (DE) / 960 (AT) típusú rozsliszt
Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszt Klasszikus háztartási liszt kenyérhez, mézeskalácshoz, sós süteményekhez és fűszeres ételekhez. A Haberfellner 997 típusú rozsliszt (németországi tipizálás szerint) / R 960 típusú (osztrák tipizálás szerint) kizárólag osztrák rozsot őrölnek kíméletesen és szakszerűen rozslisztté. A 997 / R 960 típusú rozsliszt egészséges és népszerű kenyérliszt erős rozsos zsemlék, vegyes kenyerek, mézeskalácsok, fűszeres ételek és kiadós sütemények készítéséhez. A rozs garantáltan GMO-mentes és szigorúan ellenőrzött rovarirtószerekkel termesztett. Haberfellner A 997 / R 960 típusú rozsliszt áttekintése: Sötét kenyérhez, sós tésztához és mézeskalácshoz 100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés997-es típus (Németország tipizálása szerint)R960 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagNépszerű liszt kenyérsütéshezAromás, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságokMás lisztekkel kombinálhatóÁsványi anyag tartalom kb. 0,91g / 100g Használat: A 997 / R 960 típusú rozsliszt különösen alkalmas kenyérsütéshez, valamint kiadós, különleges sütemények, mézeskalácsok és fűszeres ételek, például ízletes rozsos palacsinta vagy fűszeres quiche készítéséhez. A rozs nemcsak az egyik legrégebbi gabonaféle, hanem értékes összetevőinek, például a kiváló minőségű fehérjének, ásványi anyagoknak és vitaminoknak köszönhetően az egészséghez és a táplálkozáshoz is jelentősen hozzájárul. Tipp: A Haberfellner 997 / R 960 típusú rozslisztet keverten vagy tisztán, a Haberfellner bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy a Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszttel csodálatosan keverhető más típusú lisztekkel, hogy mindenféle kenyér- és péksütemény recepteket varázsoljon! Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 1 kg 5 kg 25 kg
Tartalom: 10 Kilogram (1 181 Ft* / 1 Kilogram)
11 811 Ft*
Haberfellner 1050 / W1600 típusú búzaliszt 25 kg
Haberfellner 1050 / W 1600 típusú búzalisztEgészséges búza kenyérliszt sötét kenyerekhez, vegyes kenyerekhez és sós süteménykülönlegességekhez. Haberfellner 1050 (tipizálás Németország) / W 1600 (tipizálás Ausztria) típusú búzaliszt különösen gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, és kiváló sütési tulajdonságokkal rendelkezik a legkülönbözőbb pékáruk és ételek előállításához: Értéktartalmú kenyerek és zsemlék, édes és sós sütemények vagy sós ételek. Az 1050 / W 1600 típusú búzaliszt csodálatosan keverhető más típusú lisztekkel is, mint például a Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt vagy a Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszt. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza garantáltan GMO-mentes és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel.Haberfellner Búzaliszt 1050 / W 1600 típusú búzaliszt áttekintés: Ideális kenyér, vegyes kenyér és sós sütemények sütéséhez.100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák búzából készültGarantáltan GMO-mentesSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzésSütőipari minőség1050-es típus (Németország tipizálása szerint)W1600 típus (Ausztria szerint) Tulajdonságok: Magasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztbenNépszerű liszt kenyérsütéshezJó sütési tulajdonságokA marási fok kb. 82-85 %.Ásványi anyag tartalom 0,91g / 100g Felhasználás:1050 / W 1600 típusú búzalisztből mindenféle kenyér- és sós süteménykülönlegességetcsodálatosan lehet sütni. Az1050 / W 1600 típusú búzaliszt különösen jó sütési tulajdonságaimiatt kedvelt háztartásiliszt vegyes kenyerek, szürke kenyerek, gazdag búza zsemlék vagy sós quiche-ek és süteményekkészítéséhez.Tipp:A klasszikus háztartási 405 / W 480 típusú sima búzaliszt helyett az 1050 / W 1600 típusú búzaliszt használható minden kenyérrecepthez. Ez még aromásabbá teszi a kenyeret és a péksüteményeket, és a sötét héjnak köszönhetően jellegzetes kenyér jellegetkölcsönöz nekik. Az1050 / W 1600 típusúbúzalisztcsodálatosan keverhető más típusú lisztekkel is, mint például a 405 / W 480 típusú búzaliszt sima vagy a 997 / R 960 típusú rozsliszt.Szavatossági idő és tárolás:A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvöshelyenkell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét.Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. Aliszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ.Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható.Ateljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.Tartalom:1 kg5 kg25 kg
Tartalom: 25 Kilogram (851 Ft* / 1 Kilogram)
21 263 Ft*
10 x 1 kg Haberfellner 550 (DE) 700 (AT) típusú búzaliszt optimális
Haberfellner Búzaliszt típus 550 / W 700 optimális Gazdag finom búzaliszt sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártások sűrítéséhez. A Haberfellner 550 típusú (tipizálás Németország) / W 700 (tipizálás Ausztria) optimális búzaliszt nagyon finomszemcsés, és népszerű a főző- és sütőkonyhában a ízletes kenyér, sütemények, valamint tészta-, élesztő- és rétes tészták készítéséhez. Ez a sütőliszt különösen alkalmas élesztős tésztás pékáruk készítésére és mártások sűrítésére is. Az 550 / W 700 optimális típusú búzaliszt ásványi anyag tartalma magasabb, mint a 405 / W 480 típusú búzaliszté, ezért valamivel sötétebb is. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül. Haberfellner Búzaliszt 550 / W 700 optimális egy pillantásra: Ideális sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártásokhoz.100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzésGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőség550-es típus (Németország tipizálása szerint)W700 típus (Ausztria szerint) Tulajdonságok: Népszerű háztartási lisztMagasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztbenJó sütési tulajdonságokKicsit sötétebb, mint a 405 / W 480 típusú szabványos búzaliszt.Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100g Használja: Az 550 / W 700 optimális típusú búzaliszt ideális sütőliszt finom lisztből készült ételek készítéséhez sütőporos tésztából, élesztő- és piskótatésztából, choux tésztából vagy homokos tésztából, valamint számos más főzési és sütési recepthez, például gombócokhoz, kekszekhez, palacsintákhoz vagy réteshez. Szilárd, egészséges tésztatészta is készíthető belőle pillanatok alatt! Finom szemcseméretének köszönhetően az 550 / W 700 típusú búzaliszt gyorsabban kapcsolódik optimálisan a többi összetevőhöz, mint a tiszta fehér liszt, ezért mártások sűrítésére is szívesen használják. Az 550 / W 700 típusú búzalisztből készült finom élesztős tésztás sütemények, például fánkok is különösen jól sikerülnek. Tipp: Az 550 / W 700 optimális típusú búzaliszt általában minden olyan főzési és sütési receptben használható, amelyhez 405 / W 480 típusú búzalisztet használnak. A kenyérreceptek különösen ízletesek, ha az 550 / W 700 optimális típusú búzalisztet más típusú lisztekkel keverik, például a Haberfellner bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy a Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszttel. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy a rovarok ne juthassanak be, és a liszt ne vegyen át semmilyen szagot. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 10x 1 kg Haberfellner 550 / W700 típusú búzaliszt optimális
Tartalom: 10 Kilogram (1 063 Ft* / 1 Kilogram)
10 629 Ft*
10 x 1 kg Haberfellner 405 (DE) 480 (AT) típusú búzaliszt, univerzális
Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt univerzális Népszerű háztartási liszt, amely minden főzési és sütési recepthez használható. A Haberfellner 405-ös típusú 405-ös (németországi tipizálás szerint) / W 480-as (osztrák tipizálás szerint) univerzális búzaliszt a háztartási lisztek és süteménylisztek egyik klasszikusa. A búzalisztet minden olyan recepthez használhatja, ahol nem biztos benne, hogy melyik lisztet használja - legyen az sima vagy búzadara. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett. A 405 / W 480 típusú búzaliszt ideális sütemények, torták, piték, kekszek készítéséhez, mártások kötéséhez és minden tésztához. 405 / W 480 típusú búzaliszt univerzális, egy pillantásra: Alkalmas minden recepthez 100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonából készültGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés405-ös típus (Németország tipizálása szerint)W 480 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Ideális liszt világos színű, finom pórusú pékárukhoz.A legnépszerűbb háztartási lisztJó sütési tulajdonságokHosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnélÁsványi anyag tartalom 0,40g / 100g Felhasználás: Klasszikus háztartási liszt, amely minden receptben használható. Ideális liszt süteményekhez, finom péksüteményekhez, fehér kenyérhez, mártások megkötéséhez és olyan tésztákhoz, mint a , mint a choux tészta, piskóta, élesztős tészta vagy muffintészta. Tipp: Ha egészségesebb és magasabb tápanyagtartalmú pékárut szeretne készíteni, de nem szeretné nélkülözni a 405 / W 480 típusú búzaliszt univerzális liszt pelyhes és finom pórusú sütési tulajdonságait, keverje a lisztet magasabb típusszámú liszttel, például 500 / W 700 típusú búzaliszttel vagy 997 / R 960 típusú rozsliszttel. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 10x 1 kg Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt, univerzális
Tartalom: 10 Kilogram (1 181 Ft* / 1 Kilogram)
11 811 Ft*
Haberfellner teljes kiőrlésű búzaliszt
Haberfellner Teljes kiőrlésű búzalisztA könnyű búzaliszt egészséges, egészséges alternatívája, amely számos főzési és sütési recepthez alkalmas.A Haberfellner teljes kiőrlésű búzaliszthez kizárólag osztrák búzát őrölnek kíméletesen és szakszerűen teljes kiőrlésű lisztté. Az egészséges és értékes teljes kiőrlésű búzaliszt a 405 / W 480 típusú könnyű búzaliszt egészséges alternatívája, és szinte minden olyan recepthez alkalmas, amelyet egészségesebb módon kell elkészíteni. Legyen szó teljes kiőrlésű tésztákról, vegyes kenyerekről, galuskákról, spagettiről vagy sütemények és kekszek készítéséről, a legkülönfélébb főzési és sütési receptek varázsolhatók teljes kiőrlésű búzalisztből! A búza garantáltan GMO-mentes és szigorúan ellenőrzött növényvédőszer-ellenőrzés alattáll. Ateljes kiőrlésű búzaliszt áttekintése : Aromás kenyérhez, süteményekhez, sós süteményekhez, péksüteményekhez és még sok máshoz.Egészséges liszt alternatívája a könnyű búzalisztnek100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés Tulajdonságok: Teljes kiőrlésű búzaszemekből őröltRostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagSötét aromás kenyérlisztEgészséges, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságok Felhasználás: A teljes kiőrlésű búzaliszt erős aromájának köszönhetően klasszikus sötét kenyérliszt, és duplán megéri vele sütni: a teljes kiőrlésű lisztből készült pékáruk nemcsak aromásak és finomak, hanem laktatóak és egészségesek is, mivel a teljes kiőrlésű gabonaszemet értékes összetevőivel együtt őrlik meg a gyártás során. A teljes kiőrlésű liszt nemcsak a kenyereket, péksüteményeket, spagettiket, galuskákat és kekszeket, hanem a túrós vagy élesztős tésztából készült süteményeket, palacsintákat és homokos tésztákat is aromás ízélménnyé varázsolja.Tipp:Ateljes kiőrlésű változathoz az élesztős és kevert tészták receptjeiben a 405 / W 480-as világos búzaliszt helyett egyszerűen használjon teljes kiőrlésű lisztet. Ha teljes kiőrlésű liszttel sütünk, fontos, hogy a liszt nagyobb duzzadóképessége miatt egy kicsit több folyadékot adjunk hozzá. Általában 10-20%-kal több tej vagy víz elegendő.Azaromás, fűszeres pékáruk különösen jó ízűek, ha a Haberfellner teljes kiőrlésű búzalisztet a Haberfellner bio teljes kiőrlésű rozsliszttel kevered!Szavatossági idő és tárolás:A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvöshelyenkell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét.Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. Aliszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ.Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható.Ateljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.Tartalom:1 kg5 kg 25 kg
21 263 Ft*