Hatékony kártevőirtás: Termékeink a házban, az istállóban és az udvaron élő kártevők ellen.

Légypestis van a pajtában? A csirkéit a tyúkólban a veszélyes madáratka fertőzte meg? Csigák és poloskák támadják meg a zöldségágyásokat? Vaddisznók és nyestek pusztítanak? Az Agrarzone-Online Shopban kártevőirtó termékek széles választékát találja:

  • Légyírtás: A bosszantó legyek ellen elektromos légyirtók, ragasztócsapdák, légytekercsek, lárvaölő és légyirtó spray-k és rovarirtó spray-k nagy választékát találja.
  • Molycsapda és atkaelhárító: A tyúkólban lévő atkák ellen különböző atka spray-ket és atka porokat talál webáruházunkban. A molyok ellen hatékony molycsapdáinkkal veheti fel a harcot.
  • Szúnyogriasztó és bögölycsapda: A csípős élősködők ellen az Agrarzone oldalon bögölycsapdák, szúnyogirtó spray-k, zselés pálcikák és zselés spray-k széles választékát találja.
  • Darázs elleni védekezés: Itt vásárolhat darázs- és darázsfészek elleni termékeket, például darázs spray-ket, darázshabot és darázscsapdákat.
  • Hangyacsapda: A kertben és az istállóban lévő hangyakolóniák elleni védekezéshez hangyaspray-ket, hangyaporokat, szórókristályokat és hangyacsali csapdákat vásárolhat itt.
  • Csigacsapda és egércsapda: A csigák és egerek megszabadulására különböző csapdák és védelmi rendszerek állnak rendelkezésre.
  • Egérfogó és patkánycsapda: A házában és istállójában élő patkányok vagy egerek ellen itt egércsapdák, ultrahangos eszközök, egér- vagy patkánymérgek választékát találja.
  • Vaddisznó- és farkasriasztó szerek: A gazdaságában és a legelőn okozott jövőbeli károk megelőzése érdekében különböző permetezőszereket, jelzőszalagokat és vadhálót kínálunk.
  • Nyestcsapda: Élő csapdákkal, speciális nyest spray-kkel és illatszerekkel távol tarthatja a nyesteket házától, istállójától és udvarától.

Ezekben a helyzetekben a kártevők elleni termékeink alkalmasak az Ön számára:

Megszabadulni az élősködőktől a házban, az istállóban és az udvaron: Ahhoz, hogy megszabaduljon az élősködőktől, először is tudnia kell, hogy milyen kártevőkről van szó. Csak ezután tudja eldönteni, hogy melyik elektromos, mechanikus vagy kémiai kártevőirtási forma a megfelelő.

Szabaduljon meg az istállóban lévő légyfertőzésektől: Lárvaölő és légyirtó permetszereinkkel a légyprobléma gyökeréig juthat el. 3 lépéses tervünkkel az istállója végre légymentes lesz!

Megszabadulhat az élősködőktől anélkül, hogy kárt tenne az állatokban: A különböző rágcsálók és más kártevők számára többféle élő csapda áll rendelkezésre. Csapdába ejtik az állatot anélkül, hogy bántanák, és egy másik helyen szabadon engedhetik.

Az atka elleni védekezés a biogazdaságokban: a DiaCarid atkapor kapható a vörös madáratka elleni küzdelemre. Ez egy fosszilis planktonból készült finom por, amely alkalmas a biogazdaságokban való felhasználásra. Egyébként más csúszó-mászó rovarok, például hangyák, ezüsthalak és faharcsák ellen is hatásos.

Patkányméreg és egércsali vásárlása: 30 ppm-nél több rágcsálóirtószert tartalmazó patkány- és egércsalikat Németországban csak megfelelő alkalmassági bizonyítvánnyal rendelkező végfelhasználóknak szabad kiadni. Ezenkívül az ilyen termékek vásárlóinak legalább 18 évesnek kell lenniük, és személyi igazolvánnyal kell igazolniuk magukat.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termékek mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk rendelkezik a jogalkotó által kiadott tanúsítvánnyal. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztor, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.