Vásároljon egészséges állateledelt és takarmányt online az Agrarzone weboldalon.

Állateledeleinkhez kizárólag minőségi alapanyagokat termesztünk, elsősorban Ausztriában és Németországban, és gondosan feldolgozzuk őket tápanyagokban gazdag, minőségi takarmányokká.

Az olyan haszonállatok számára, mint a tehenek, sertések vagy szarvasmarhák, és a háziállatok számára, mint a kutyák, macskák, nyulak, stb. az Agrarzone oldalon garantáltan megtaláljuk a megfelelő állateledelt!

Magas energiatartalmú állateledel versenysporthoz vagy tenyésztéshez, hizlaló eledel állattartáshoz, gabonamentes állateledel allergiásoknak vagy könnyen emészthető állateledel bélrendszeri rendellenességek esetén - az állateledel webáruházunk nagy választékának köszönhetően minden háziállat számára megtalálhatja a megfelelő eledelt. Ezenkívül minden kategóriában fontos információkkal szolgálunk a kedvtelésből tartott állatok eledeléről és az adott állatfajra vonatkozó takarmányozási ajánlásokról.

Állateledelünk főként Ausztriából vagy Németországból származik, és a fenntartható gabonatermesztésnek és a kíméletes termelési módszereknek köszönhetően optimális tápanyagtartalmat garantál, az állatok fajspecifikus igényeihez igazodva. Állateledelünk évtizedek óta bevált a mezőgazdaságban és a magánállattartásban egyaránt, és különösen népszerű az állatok körében.

Ezért érdemes az állateledelt az Agrarzone oldalon vásárolni:

 • Nagy választék, gondosan kiválasztott állateledel
   
 • Az állateledel főként Ausztriából vagy Németországból származik
   
 • Több éves együttműködés olyan prémium gyártókkal, mint Leimüller, Göweil & Emmas
   
 • Szigorú minőségellenőrzés és rövid szállítási útvonalak erősítik a regionális mezőgazdaságot
   
 • Fenntartható termesztési és termelési folyamatok
   
 • Kiváló minőségű prémium bio takarmányok biogazdaságok számára
   
 • Saját készítésű takarmánykeverék 500 kg-os rendelési mennyiségtől
   
 • Takarítson meg pénzt az állateledel-takarékossági előfizetésünkkel
   
 • Ingyenes szállítás

Állateledeleink áttekintése:

Állateledel minden felhasználási területre:

Az állat típusától és az állat igényeitől függően a kisállateledelnek különböző követelményeknek kell megfelelnie.

Az Agrarzone állateledel-boltban számos haszonállat és háziállat számára kínálunk fajoknak megfelelő állateledeleket.

Bio állateledel biogazdaságok számára:

Az Agrarzone oldalon nagy választékot talál a bio takarmányokból különböző állatok, például szarvasmarhák, sertések, csirkék vagy népszerű háziállatok számára. Biotakarmányaink takarmánykomponensei gondosan válogatottak és az adott állatfajhoz igazodnak. Így biztos lehet benne, hogy állatai csak jól emészthető bio takarmányt kapnak, és optimálisan ellátottak olyan fontos tápanyagokkal, mint a vitaminok, fehérjék és nyomelemek.

1 kg-os zsákoktól a 800 kg-os raklapokig: így kapja meg a háziállateledelt

A takarmány az Agrarzone oldalon kis (1 kg, 10 kg vagy 15 kg) vagy nagy (25 kg-tól 800 kg-ig) rendelési mennyiségben vásárolható meg.

A több tucat tehenet tartó szarvasmarhatartótól a nyulakat, csirkéket vagy más kisállatokat tartó hobbiállattartókig mindenkit el tudunk látni.

Saját állateledel - állateledel az Ön ízlése szerint:

500 kg-os rendelési mennyiségtől kínálunk saját takarmánykeveréket kedvence számára.

Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és mondja el a legfontosabb kulcsadatokat: Állattípus, állatállomány és takarmányigény.

Összeállítjuk Önnek a takarmányt, és a nagy mennyiséget szívesen házhoz szállítjuk Önnek.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Spóroljon pénzt a takarékos előfizetéssel: Rendszeres időközönként rendel állateledelt? Takarékos előfizetésünkkel Ön csak egyszer adja le rendelését, és mi a kívánt időközönként szállítjuk azt. Ezen kívül minden rendelésből akár 10% kedvezményt is kaphat, és 29,00 €-tól szállítási költségmentes.

Közvetlenül házhoz vagy istálló ajtajáig szállítjuk: 500 kg állateledelt rendelt tőlünk? Természetesen nem kell ezt a nagy rendelési mennyiséget egy raktárban átvennie. Szívesen szállítjuk közvetlenül az istálló ajtajáig.

BIO takarmány BIO gazdaságok számára: Bio takarmányunk a Bio-Austria szerint tanúsított, és osztrák és németországi bio gazdaságok számára használható.