Fürjtáp


Szűrő

Egészséges fürjtápok online rendelése - Legjobb minőségű takarmányok regionális termesztésből

Az optimális fürjtakarmány különösen fontos a jó tojóteljesítmény és az életerős fürjek számára. Nálunk kiváló minőségű fürjtakarmányt talál, amely a legjobb ausztriai alapanyagokból készül, és természetesen teljesen GMO-mentes.

A fürjtartásnak köszönhetően a magas koleszterinszinttel rendelkezők számára is korlátozások nélkül lehetséges az ízletes reggeli tojás. A különösen könnyen gondozható kis európai tyúkmadarak nagyon alkalmasak a kezdők számára, és optimálisan tarthatók a kertben vagy a teraszon.

Az Agrarzone oldalon online megrendelhető kiegyensúlyozott és a fajoknak megfelelő fürjtáp. Fürjtápunk a fürjek számára optimális alaptakarmány, amely kiváló minőségű és természetes alapanyagokból áll. A minőség és a regionális mezőgazdaság erősítése különösen fontos számunkra - ezért kizárólag az osztrák regionális fürjtápokról ismert , és márkájú tartjuk a kínálatunkban. Fürjtakarmányunk garantáltan GMO-mentes, ezért alkalmas GMO-mentes élelmiszerek előállítására.

Regionális fürjtakarmány fürjneveléshez és felnőtt tojó fürjekhez

Akár fürjneveléshez, akár elfoglalt tojó fürjekhez - a fürjtakarmányozás az alkalmazási területtől függően eltérő követelményeket támaszt. Ezen igények kielégítésére az Agrarzone oldalon a fajoknak megfelelő és kiegyensúlyozott fürjtakarmányt kínálunk Önnek. a baromfi egészségesen fejlődik és sok ízletes reggeli tojást termel.

A standard fürjtakarmányt a Leimüller oldalról 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban szállítjuk, a speciális és exkluzív keverékek 1, 5 vagy 25 kilogrammos kiszerelésben kaphatók.

Ami az árakat illeti, biztos lehet benne, hogy nagyon kedvező áron kínáljuk a fürjtakarmányt.

Fürjtápunk minden életszakaszra:

  • : Egészséges fürjtáp az élet első napjától az élet harmadik hetéig.
  • : Az élet harmadik hetét