Csirke Karikák


Szűrő

Csirkegyűrűk - a baromfi címkézésének hatékony módszere

A csirkék azonosítása nemcsak a kereskedelmi célú baromfitenyésztésben fontos, hanem a hobbiállattartók számára is, akik nyomon akarják követni az állataikat. A csirkegyűrűk egyszerű és hatékony módját kínálják az egyes állatok egyedi jelölésének, és így a kor, a származás vagy a fajta azonosításának. Az agrarzone.de-nél kiváló minőségű gyűrűket kínálunk Önnek a baromfi biztonságos és egyszerű azonosításához.

Miért csirkegyűrűk?

Acsirkegyűrűk nemcsak praktikusak, hanem nélkülözhetetlenek is, ha az állatok elkülönítéséről van szó. Akár a fajták megkülönböztetéséhez, a tojóteljesítmény azonosításához vagy a kormeghatározáshoz - az azonosító gyűrűk számos alkalmazási lehetőséget kínálnak.

Lenyűgöző minőség

A lábgyűrűk kiválasztásakor fontos, hogy odafigyeljen a minőségre. Gyűrűink tartósak, biztonságosak és könnyen rögzíthetők, így sem az állatot, sem a gazdát nem terhelik meg. Az egyértelmű címkézés biztosítja a gyors és egyszerű azonosítást.

Minden igényre a megfelelő gyűrű

Az Ön igényeitől és preferenciáitól függően különböző színű és méretű csirkegyűrűk közül választhat. Ezáltal még részletesebb baromfi címkézést tesz lehetővé, így mindig nyomon követheti az állatokat.

GYIK - Csirkegyűrűk

GYIK 1 - Miért fontosak a csirkegyűrűk?
Acsirkegyűrűk hatékony módszert biztosítanak a baromfi azonosítására, lehetővé téve a tenyésztők és állattartók számára, hogy könnyen azonosíthassák és megkülönböztethessék madaraikat.
GYIK 2 - Hogyan rögzíthetem a csirkegyűrűket?
A gyűrűket óvatosan, az állatnak fájdalmat nem okozva helyezzük a csirke lábára. Fontos a megfelelő átmérő kiválasztása a sérülések elkerülése érdekében.
GYIK 3 - A csirkegyűrűk biztonságosak az állatok számára?
Igen, a lábgyűrűinket úgy terveztük, hogy biztonságosak legyenek és ne okozzanak kellemetlenséget a csirkéknek. Tartósak és időjárásállóak.

Fedezze fel csirkegyűrűk és egyéb baromfimegjelölő termékeink választékát, és tartsa rendben és rendezetten a csirkeólat.