Prémium rágcsálóeledel és kisállateledel online vásárlás

Akár nyúl, hörcsög, tengerimalac, csincsilla, egér, patkány, degu vagy mókus - rágcsálóeledel boltunkban minden rágcsáló számára van kisállateledel. Kisállateledelünk kiváló minőségű táplálékösszetevőkkel és fajnak megfelelő összetétellel győz meg, amely minden rágcsálónak ízlik.

A megfelelő rágcsálóeledelt megtalálni nem is olyan könnyű. Minden kisállatnak egyéni igényei és különleges követelményei vannak a fajnak megfelelő rágcsálóeledelekkel szemben. A kiváló minőségű tápanyagok biztosítják a kis rágcsálók számára az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. Rágcsálói optimális jólétének és egészségének érdekében az Agrarzone weboldalon ízletes rágcsálóeledelek széles választékát találja.

Kérdése van az eleséggel kapcsolatban, vagy rendszeresen nagyobb mennyiségű rágcsálóeleségre van szüksége? Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, chaten vagy Whatsappon - szívesen segítünk Önnek, vagy egyedi ajánlatot teszünk.

Még nem törzsvásárló? Próbálja ki kisállateledeleinket, és hagyja, hogy meggyőzzük Önt a kiváló minőségről.

Kisállateledel rágcsálóknak - Fit és boldog rágcsálók

Ismerje meg ezen az oldalon, hogy melyik rágcsálóeledel teszi boldoggá és fitté kedvencét, és mit kell figyelembe vennie a kisállatok etetésekor.

A kisállattól függően a rágcsálóknak speciális, a fajnak megfelelő rágcsálóeledelre van szükségük. A rágcsálóeledel általában száraz eledelből áll, amely a rágcsálók számára minden szükséges tápanyagot tartalmaz. Ezenkívül sok ételkeverék tartalmaz gyümölcsöket, zöldségeket és gyógynövényeket, hogy változatosabbá tegyék az étrendet. Az Agrarzone oldalon a fajoknak megfelelő kisállateledelt talál:

Nyúltáp és nyúleledel nyulaknak és törpenyulaknak - Egészséges alapeledel tenyésztéshez, hízlaláshoz és hobbi nyúltartáshoz

Ízletes nyúltáp hobbi nyúltartáshoz:

A kis és közepes méretű nyulak számára ideális alapeledel a deukanin Standard nyúltáp pellet. Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően a nyúleledel optimális alapellátást biztosít a kis és közepes méretű nyúlfajták számára, és különösen népszerű a magánnyúltartásban.

Nagytestű nyúlfajták és nyulak etetésére ajánljuk a tápanyagokban gazdag deukanin Energy nyúltáp pelletünket. Ez a kiegyensúlyozott kisállateledel a nagytestű rágcsálók számára megnövelt energiatartalmat biztosít.

Kiegészítő eledelként a Leimüller rágcsáló müzli, amely ízletes céklából, sárgarépából, póréhagymából és fontos tápanyagokból áll, a nyulaknak és nyulaknak ízletes változatosságot kínál a szokásos normál nyúltáphoz képest.

Nyúltáp nyúltenyésztéshez és nyúlhizlaláshoz:

A szoptató nőstények, tenyésznyulak és aktív tenyészkosok nyúltápjának más igényei vannak, mint a magánnyúltartás nyúltápjának. A tenyésznyulaknak szánt magas energiatartalmú teljesítménytakarmány speciális tápanyag-koncentrált összetételű, és ugyanolyan átfogóan fedezi a szoptató anyanyulak, mint a fiatal nyulak és az aktív tenyészkosok táplálkozási igényeit.

A tenyésztési és elválasztási fázisban változatosságot kínál a deukanin fit gyógynövényes és petrezselymes nyúltápunk, amely biztosítja a nyulak vitalitását különösen a nevelés és a stresszhelyzetek során. A magas energiatartalmú nyúltápunk használata a lehető legjobb megelőzés a fiatal nyulak bélrendszeri emésztési zavarainak megelőzésére az elválasztás után. A deukanin fit nyúltáp használata azonban a nőstény nyulak tenyészkamráiban is hatékonynak bizonyult. Ezért ez a nyúltáp vemhes és szoptató nőstény nyulaknak és hízó nyulaknak is etethető a teljes hizlalási fázisban.

A deukanin Basis Cocc. nyúl pelletünkkel védelmet biztosít a veszélyes bélparaziták ellen, különösen a nevelőnyulaknál. A nyúltáp támogatja az Ön törzskönyvi nyulainak kiegyensúlyozott táplálását a kombinált tenyésztés és hízlalás során.

Törpe nyúltáp törpe nyulak számára:

Törpenyulát a legjobb a népszerű törpenyúl táp müzli keverékkel etetni. A kiváló minőségű törpenyúltáp minden fontos összetevővel ellátja törpenyulát, és alkalmas tenyésztésre és hobbi tartásra egyaránt. Különösen ízletes a törpenyulak számára a többszörösen tisztított, értékes gabonafélékből, valamint Mümmelpelletből készült törpenyúl tápkeverékünk is.

Etetési ajánlás nyulak és törpenyulak számára:

 • Ügyeljen arra, hogy a száraz nyúltápot más növényi rostokkal egészítse ki a kisállatok emésztésének serkentése érdekében. A nyulak és társaik különösen szeretik a szénát és a zöldtakarmányt, amelyek a kiegyensúlyozott étrend fontos összetevői.
 • A friss rágcsálóeledel, például a zöldségek, a pitypang és a fű szintén segít a hosszúfülű nyúlnak a testsúly megtartásában, és még a fogápolásban is támogatja.
 • A nyúlnak mindig legyen széna és fű, míg a száraz eledelt naponta egyszer vagy kétszer kell adni, összesen körülbelül 100 g/testsúlykilogramm mennyiségben .
 • A nyulaknak mindig friss vízre van szükségük. A legjobb, ha naponta legalább egyszer kicseréljük a vizet, hogy megakadályozzuk a baktériumok elszaporodását az itatóban, vagy használjunk speciális rágcsálóitatót.

Tengerimalac-táp - Ízletes rágcsálóeledel tengerimalacoknak

A Leimüller Tengerimalac-táp ideális alapeledel tengerimalacok számára. A tengerimalacoknak szánt speciális keverék C-vitaminnal dúsított. Az ízletes tengerimalac-táp pellet értékes gabonafélékkel kombinálva gazdag alapkeveréket eredményez a tengerimalacok számára.

Etetési ajánlás tengerimalacok számára:

 • A tengerimalacoknak feltétlenül szükségük van zöld eledelre és szénára az emésztésük serkentése és a túlsúly megelőzése érdekében.
 • Az olyan zöldségek és gyümölcsök, mint a saláta és a cukkini szintén optimális rágcsálnivalók a tengerimalacok etetésére.
 • Mivel a tengerimalacok kistestű állatok, kis mennyiségben, akár naponta négyszer is adjon nekik eledelt.
 • Az alapszabály az, hogy a tengerimalacnak naponta a súlyának körülbelül 10%-át kell friss eledelként kapnia.

Etesse együtt a nyulakat és a tengerimalacokat:

Ha nyulakat és tengerimalacokat együtt tartanak, a rágcsálóeledelnek mindkét kisállatfajta fajnak megfelelő igényeit ki kell elégítenie. Kiváló minőségű müzli keverékeink deukanin Nagermüsli és deukanin Naturmix minden nyúl- és tengerimalacfajta etetésére alkalmasak.

Hörcsögeledel hörcsögöknek - sokoldalú rágcsálóeledel kis rágcsálóknak

Leimüller hörcsögtápunk optimális alapellátást biztosít hörcsögének. Az értékes gabonaféléket, sok nyers rostot és vitamint tartalmazó hörcsögeledelünk elősegíti kis rágcsálója egészségét és jólétét. A hörcsögnek ezt a bevált müzli keveréket a legjobb, ha 2 teáskanál vagy 1 evőkanál / nap formájában adja.

A szárított zöldségek, gyümölcsök, diófélék, fűszernövények, magvak különösen ízletesek a hörcsögök számára, és ideális kiegészítő táplálékot jelentenek rágcsáló barátja számára. A sokoldalú táplálékjátékokkal változatosabbá teheti hörcsögének rágcsálóeledelét, új dolgokra taníthatja hörcsögét, és erősítheti a hörcsög és Ön közötti kötődést.

Csincsillaeledel - rágcsálóeledel a Dél-Amerikából származó ugrándozó kisállatoknak

A csincsillák a természetben sok nyers rostot, például füvet, gyógynövényeket és gallyakat kedvelnek.

Csincsillaeledelünk az Agrarzone címen tartalmazza a csincsillák számára szükséges magas nyersrosttartalmat. Az értékes összetevők biztosítják a mókás rágcsálók számára az összes tápanyagot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy hosszú és boldog csincsillaéletet éljenek. És persze az illatos ételkeverékek íze is finom!

Az Agrarzone weboldalon különböző csincsillaeledel-keverékeket kínálunk, hogy csincsillájának elegendő táplálékot és változatosságot biztosítsunk:

Csincsillaeledel rendelés online az Agrarzone oldalon:

Gyerekjáték a finom csincsillaeledel rendelése az Agrarzone webáruházunkból.

Csak válassza ki kedvenc csincsillaeledelét, tegye a szükséges mennyiséget a kosárba, és küldje el rendelését. A csincsillaeledelt megbízhatóan és gyorsan házhoz szállítjuk Önnek. Így a kisállateledel hosszú kerülőutak nélkül, de kényelmesen és szenzációsan olcsón jut el Önhöz.

Degu eledel - Fajmegfelelő rágcsálóeledel deguknak

A deguk számára különösen fontos a változatos és kiegyensúlyozott kisállateledel, mivel a deguk a természetben csak nagyon sovány táplálékot, például füvet, gyógynövényeket, bokorleveleket és magvakat fogyasztanak.

A Leimüllertől származó degu eledelt kifejezetten a deguk kiegyensúlyozott táplálására fejlesztették ki. A degu eledel természetes gyógynövénytea-keverékkel gazdagított, magas nyersfehérje- és nyersrost-tartalmú.

Feltétlenül jegyezd meg:

A deguk rendkívül hajlamosak a cukorbetegségre. Ezért soha ne adjon a degu számára gyümölcsöt és cukros rágcsálnivalókat, dióféléket pedig csak ritkán.

Egéreledel és patkányeledel - Az egészséges rágcsálóeledel fitten és boldogan tart

Az egerek és patkányok mindenevők, de az egereknek és patkányoknak is változatos étrendet kell biztosítania. Az egereknek és a patkányoknak sokféle élelmiszer-összetevőre és különösen sok fehérjére van szükségük a teljes táplálkozáshoz. Patkányeledelünk és egértápunk gabonafélék gazdag keverékéből áll, nagy arányban nyers fehérjékkel. A kukoricából, árpából, búzából és kölesből készült ízletes eledel egészségesen tartja az egeret és a patkányt, és ideális kisállateledelt biztosít kis barátja számára.

A fajoknak megfelelő egértáp és patkányeledel mellett hetente két-három alkalommal kínálhat rágcsálójának apró gyümölcsdarabokat. Azonban nem minden gyümölcs alkalmas táplálékként, mivel erjedhet a szervezetben, és puffadáshoz vezethet.

Különösen alkalmas gyümölcs egér- és patkányeledelként:

 • Körte
 • Alma
 • Uborka
 • Cukkini
 • Szőlő
 • Banán
 • Paradicsom

A legjobb, ha mindig megfelelő mennyiségű ivóvizet biztosítunk a kisállateledel mellé.

A rágcsáló itatóval a kisállat ketrece tiszta marad, és a víz nem szennyeződik.

Mókuseledel sok dióval - rágcsálóeledel az aranyos erdei lakóknak

Különösen a hideg téli időszakban a mókusoknak nehéz elegendő táplálékot találniuk, mivel a mókusok nem alszanak téli álmot.

A mókusok télen csökkentik aktivitásukat, de a mókusok táplálékforrásai gyakran korlátozottak. A mókusok által fáradságos munkával felhalmozott élelemraktárakat gyakran más állatok fosztogatják, vagy a mókusok nem találják meg azokat.

Mókusok nem olyan félénkek az emberi közelség közben, és kiterjeszti az élőhelyeket szívesen akár a mi erkélyűnkre vagy a kertűnkbe. A Leimüller mókustápunk a mókusok számára optimális alapeledel, amely biztosítja a kis aranyos erdei lények túlélését, különösen a hideg téli hónapokban.

A kiegyensúlyozott mókustáp különböző gabonafélékből, diófélékből és lisztkukacokból áll, és lehetővé teszi a mókusok számára, hogy táplálékkészletet halmozzanak fel, és így könnyebben átvészeljék a telet. A benne lévő lisztférgek különleges csemegét jelentenek, ugyanakkor értékes állati fehérjékkel látják el a mókusokat.

Kisállateledel rendelés olcsón online az Agrarzone oldalon

Rendeljen kényelmesen kisállateledelt kedvence számára az Agrarzone webáruházunkból. Gyorsan, megbízhatóan és közvetlenül az Ön házához szállítjuk a rágcsálóeledelt.

A kiváló minőségű rágcsálóeledel-keverékeink alapanyagait főként Ausztriában vagy Németországban termesztjük. Szigorú minőségellenőrzés, rövid szállítási útvonalak, valamint fenntartható termesztési és termelési folyamatok jellemzik rágcsálóeledelünket. Ráadásul a legtöbb rágcsálóeledelünk garantáltan GMO-Mentes.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.