info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Nyúl Kerítés


Szűrő

Nyúlkerítés - Az ideális védelem a nyulak számára a kertben


Az agrarzone.de weboldalon nyúlkerítések széles választékát találja, amelyek tökéletesen megfelelnek nyulai igényeinek. Kiváló minőségű termékeink megbízható védelmet nyújtanak a ragadozókkal szemben, és lehetővé teszik, hogy nyulai biztonságban és szabadon élhessenek a kertben. Tudjon meg többet nyúlkerítéseinkről itt, és fedezze fel, hogyan gazdagíthatják nyulai életét.

Nyúlkerítések - védelem és biztonság a háziállatok számára

A nyúlkerítés nélkülözhetetlen tartozék minden olyan nyúltulajdonos számára, aki szeretné, hogy állatai biztonságosan szabadon szaladgálhassanak a kertben. Nyúlkerítéseink robusztus dróthálóból készülnek, és különböző magasságban és hosszúságban kaphatók, így Ön kiválaszthatja a nyúlkerítés tökéletes méretét. A drót szoros hálója megakadályozza, hogy a ragadozók, például a márnák vagy a rókák bejussanak, ugyanakkor biztosítja a megfelelő légáramlást. A nyúlkerítések egyszerű összeszerelése lehetővé teszi, hogy rugalmasan alakítsa ki nyulai tartási helyét. A kerítéseket tetszőleges méretre vághatja és az egyéni igényeihez igazíthatja. Egyes nyúlkerítéseink praktikus ajtóval is rendelkeznek, amely megkönnyíti a ketrecbe való bejutást, és megkönnyíti a nyulak tisztítását és etetését.Nyúlkerítéseink előnyei egy pillantásra:- Védelem a ragadozókkal szemben: Nyúlkerítéseink megbízható védelmet nyújtanak a nyulakat fenyegető martalócok, rókák és egyéb állatok ellen - Rugalmas kialakítás: A kerítések méretre vághatók és bármilyen geometriához igazíthatók, így Ön megtervezheti az ideális nyúlketrecet. - Könnyű összeszerelés: Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a nyúlkerítést gyorsan és egyszerűen összeszerelheti - Robusztus anyag: Nyúlkerítéseink kiváló minőségű dróthálóból készülnek, amely különösen tartós és stabil - Optimális légáramlás: A drót szoros szövése biztosítja a nyúlketrec megfelelő szellőzését.

Háziállatok - Otthon a nyulaknak a kertben

Felelős nyúltulajdonosként állatainak fajuknak megfelelő otthont szeretne nyújtani. "Háziállatok" kategóriánkban mindent megtalál, amire nyulai kerti tartásához szüksége van. A nyúlkerítések mellett kiváló minőségű nyúlketreceket, etetőket és itatókat, valamint játékokat és egyéb hasznos kiegészítőket is talál az agrarzone.de-n. Nyúlketreceink védett menedéket nyújtanak nyulainak, és optimális védelmet nyújtanak az időjárás ellen. Tágas belső helyiségekkel és kifutókkal rendelkeznek, amelyekben nyulai bőven találnak helyet a játékra és a szaladgálásra. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően nyúlketreceink különösen tartósak és robusztusak. Etetőedényeinkkel és itatókkal egyszerűen és kényelmesen etetheti nyulait. Úgy terveztük őket, hogy higiénikus és tiszta etetést és itatást tegyenek lehetővé. Így biztosíthatja, hogy nyulai mindig elegendő táplálékkal és folyadékkal legyenek ellátva. Hogy nyulai életét még izgalmasabbá tegye, nyúljátékok széles választékát is kínáljuk. Legyen szó alagútról, játéklabdáról vagy mászókáról - a "Háziállatok" kategóriánkban mindent megtalál, amire egy nyúl szíve vágyik.A "Háziállatok" kategória előnyei egy pillantásra:- Fajmegfelelő tartás: A "Háziállatok" kategóriánkban mindent megtalál, ami a fajmegfelelő nyúltartáshoz szükséges - Kiváló minőségű termékek: Nyúlketreceink, etetőkosaraink és itatóink lenyűgöznek minőségükkel és tartósságukkal - Változatos választék: Fedezze fel a nyúljátékok széles választékát, hogy nyulai élete változatos legyen. Látogasson el most az agrarzone.de oldalra, és fedezze fel kiváló minőségű nyúlkerítéseinket és egyéb kiegészítőinket a nyulak fajoknak megfelelő kerti tartásához!

Gyakran ismételt kérdések a nyúlkerítésekről

1. Milyen magasnak kell lennie egy nyúlkerítésnek?

A nyúlkerítésnek legalább 80 cm magasnak kell lennie, hogy a nyulak ne tudják átugrani. Ha nagyobb nyúlfajtákat tart, vagy bizonytalan, célszerű magasabb kerítést választani.

2 Milyen anyag a legjobb a nyúlkerítéshez?

A nyúlkerítéshez a legmegfelelőbb a robusztus, horganyzott drótháló, mivel ellenáll az időjárási hatásoknak és mindenekelőtt a ragadozók behatolásának. A legfeljebb 2,5 cm-es szemszélességű drótháló az ideális.

3. Hogyan rögzíthetek nyúlkerítést a kertben?

A nyúlkerítés kerítésoszlopok vagy fémrudak segítségével rögzíthető a talajhoz. Ügyeljen arra, hogy a kerítés feszesen legyen kifeszítve, és ne legyenek olyan rések, amelyeken keresztül a nyulak kiszökhetnének. A kerítést meglévő kerítésekhez vagy növényekhez is rögzítheti kábelkötegelő vagy drót segítségével.