info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Hangyaszabályozás


Szűrő

Hatékony hangyaírtó spray és hangyacsapda vásárlása online

A hangyák bosszantó kellemetlenséggé válhatnak: Különösen, ha tömegesen támadnak az erkélyen keresztül, vagy utat találnak a házba vagy az istállóba. A hangyák elleni hatékony küzdelemhez kiválóan alkalmasak a hangyaméreg és a hangyaírtó szerek. Ezek különböző változatokban kaphatók , vagy formájában, és használhatók a kertben, a teraszon és az erkélyen, de a házban, a kereskedelmi vállalkozásokban vagy a mezőgazdaságban is.

Hangyairtás áttekintése:

Az, hogy melyik típusú hangyairtást részesíti előnyben, a fertőzés típusától és helyétől függ, valamint attól, hogy sikerült-e már megtalálni a hangyafészket. Alapvetően az alábbi termékek és alkalmazási területek között teszünk különbséget a hangyamentesítés tekintetében:

 1. Hangyacsapda és hangyaírtó csalétek : Hangyák ellen beltéren és kültéren.
 2. Környezetbarát hangyaírtó spray: Néhány hangya ellen beltérben
 3. Hangyagranulátum: A hangyaútvonalak ellen a szabadban
 4. Hangyaírtó spray: Kültéri használatra és hangyafészkek elpusztítására

1. Hangyacsapda és hangyaírtó csalétek hangyaútvonalak ellen beltéri és kültéri használatra

A és hangyacsalikat közvetlenül a hangyák nyomvonalára helyezik ki a házban, a teraszon vagy az erkélyen, de az állattartó telepeken vagy a kereskedelmi vállalkozásokban (pl. pékség, gasztronómia) is. A vendéglátóiparban és az állattartó telepeken is kiválóan alkalmazhatók ezek a hangyacsapdák.

Ezért hatásos a hangyaírtó csalétek a hangyák ellen: A hangyák lenyelik a hangyamérget, és visszaviszik a fészekbe. Így megmérgezik a kolónia összes hangyáját, és hatékonyan kiirtják a hangyafészket. A hangyacsalétek alapvetően a legkevésbé veszélyesek a kisgyermekekre és az állatokra, mivel nem érintkeznek közvetlenül a méreggel. Vigyázni kell azonban, mert a kisgyermekek és az állatok tönkretehetik a csalis dobozokat.

Vásároljon hatékony hangyacsapdát az Agrarzone oldalon:

2. Környezetbarát hangyaírtó spray néhány hangya ellen beltéri használatra

Az Agrarzone weboldalon található környezetbarát hangyaírtó spray-inket közvetlenül a hangyákra permetezzük, és a hajtóanyaggal ellátott levegővel hatékonyan elpusztítjuk őket. A hangyaírtó spray-k minden helyiségben (beleértve a konyhát és a gyerekszobát is) használhatók, és nem ártanak az embereknek és más állatoknak. Ezek a hangyaírtó spray-k kiválóan használhatók a vendéglátóiparban és az állattartó telepeken is. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációkat!

Sokoldalú felhasználás: A hatékony hangyaírtó spray-k minden más rovar ellen is hatásosak, mint például legyek, lótetvek, szúnyogok, bögölyök, csótányok és egyéb kártevők ellen.

Vásároljon környezetbarát hangyaírtó spray-t az Agrarzone oldalon:

3. Hangyagranulátum a kültéren található hangyanyomok ellen

A hangyakristályokat közvetlenül a kertben vagy a legelőn lévő hangyaútra szórjuk. Ott a több napig mérgező marad. Ez nagyszerű kültéri hangyaírtó megoldás.

A hangyagranulátum segít a hangyák ellen: A hangyák felszívják a hangyamérget, és visszaviszik a fészekbe. Így megmérgezik a kolónia összes hangyáját, és hatékonyan kiirtják a hangyafészket. Kérjük, csak akkor alkalmazza a hangyagranulátumot, ha a következő napokban kisgyermekek és állatok nem tartózkodnak a kertben vagy a legelőn. A hangyakristály mérgező, ezért kisgyermekek és állatok elől elzárva kell alkalmazni és tárolni.

Vásároljon hatékony hangyairtó granulátumot az Agrarzone oldalon:

4. Hangyaírtó spray a kinti hangyák ellen és a hangyafészek elpusztítása érdekében

A hangyaírtó spray kontaktméregként működik, és közvetlenül a hangyákra permetezik. Ha már megtalálta a hangyafészket, akkor közvetlenül is elpusztíthatja azt. A hangyaírtó spray mérgező, ezért kisgyermekek és állatok elől elzárva kell használni és tárolni.

Távolítsa el a hangyafészket:

Ehhez fújja be a hangyafészek bejáratait széllel lefelé . Így vagy elkapja a hangyakirálynő(ke)t, vagy a hangyák egy idő után más helyet keresve távoznak. Ha a hangyafészek elpusztult, egyszerűen ásóval kiáshatja, vagy a maradványokat a szerves hulladékba dobhatja.

Gyakorlati tipp: Semmilyen körülmények között sem szabad felszippantani vagy eltaposni a hangyákat. Ez azért van, mert a hangyák egy szagnyom mentén tájékozódnak. Ha az egyes állatokat megöli vagy felszívja, a szagnyom megmarad, és a hangyák ugyanúgy követhetik azt, mint korábban.

Vásároljon hatékony hangyaírtó spray-t az Agrarzone oldalon:

A hangyafertőzés megelőzése a házban és a kertben:

 1. Ne hagyja nyitva az ételt: Különösen nyáron ne hagyja nyitva az ételeket és edényeket; mindig zárja le őket légmentesen. Ez megakadályozza, hogy a hangyákat a nyílt táplálékforrások vonzzák.
 2. Rendszeresen takarítsa ki a konyhát: A földön heverő ételmaradékok vagy a padlóra hullott ételek szintén hatékonyan vonzzák a hangyákat. Ezért fontos, hogy rendszeresen tisztítsa a konyhát és a konyha padlóját.
 3. Tartsa a szemetet lezárva: A hangyafertőzés megelőzése érdekében mindig tartsa szorosan zárva a szemetesládát, és rendszeresen ürítse azt.
 4. A hangyák által megfertőzött ételek megsemmisítése: Ha a hívatlan vendégek már megfertőzték a házban lévő ételeket, akkor a hangyákkal együtt azonnal el kell távolítania ezeket az ételeket, és hatékony kell felállítania közvetlenül a hangyák nyomvonalán.
 5. Rendszeresen cserélje az állateledelt: Győződjön meg róla, hogy a macska- vagy kutyaeledel nem marad túl sokáig szabadon. Távolítsa el az ételt, ha a háziállat nem ette meg.
 6. Zárja le a hozzáférési pontokat: Hatékonyan tömítsen le minden hozzáférési pontot, például réseket vagy repedéseket agyaggal, ragasztóval vagy szilikonnal. Az ajtó- és ablaktömítések tömítettségét is rendszeresen ellenőrizni kell.

Tartsa távol a hangyákat a kertből!

Ha éppen terasz vagy kerti út fektetése van folyamatban, már most megelőző intézkedéseket kell tennie a hangyák távoltartása érdekében.

 1. Ne használjon térkőágyazó homokot térkőágyazáshoz, mert a hangyák szívesen fészkelnek benne. Használjon helyette kavicsot vagy bazaltforgácsot.
 2. Tömítse le a hézagokat gyantaalapú burkolóhabarccsal.
 3. Kérdezzen meg egy szaküzletet olyan termékekről, amelyek hatékonyan elnyomják a hangyákat és a gyomokat, és vízáteresztőek.
 4. Ha már van hangyafészek a kertjében, az Agrarzone weboldalon található hatékony segítenek megszabadulni a hívatlan vendégektől.

Az Ön előnyei az Agrarzone online shop-ban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött áruk szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.