Prémium macskaeledel és macskatáp online vásárlása és rendelése

Macskatápjainkat a kinti macskák és a szobacicák speciális igényeihez igazítottuk, és bársonytalpú macskájának minden szükséges tápanyagot biztosítanak a hosszú és boldog macskaélethez.

Bizonytalan a megfelelő macskaeledel kiválasztásában? A jelenlegi macskaeledel valóban minden fontos tápanyagot biztosít bársonytalpújának?
Ezen az oldalon minden szükséges információt megadunk a macskaeledel és macskatáplálás témakörében, és bemutatjuk a különböző táplálkozási módszereket a bársonytalpú számára. Így pillanatok alatt megtalálja az optimális macskaeledelt, amely az Ön macskájának igényeihez igazodik.

Egészséges macskaeledel az Agrarzone macskaeledel-boltból

A kinti és benti macskák igényeihez optimálisan igazított macskaeledel

A macskaeledel-boltunkban kiváló minőségű száraz és nedves macskaeledelek széles választéka található. Praktikus zacskókba és konzervdobozokba csomagolva macskaeledelünk különösen hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik.

Macskaeledel az EMMAs-tól optimálisan alkalmazkodik a macskák fajlagos igényeihez, és alkalmas mind a kinti, mind a benti macskák számára. Magas hústartalma és mérsékelt zsírtartalma miatt megfelel a természetes zsákmánynak. A különböző ízesítésű, egészséges macskaeledelekkel, mint például marhahús, hal vagy baromfi, macskája garantáltan nem fog unalmasan étkezni.

Macskaeledel a deuka Cat-től egy különösen kiegyensúlyozott és ízletes teljes értékű eledel, amely mindent megad macskájának, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát és kiváló kondícióban maradjon. A vitaminokkal, nyomelemekkel (pl. cinkkel) és ásványi anyagokkal kiegészített macskaeledel tökéletes egyensúlyt biztosít macskája számára.

Az érzékeny gyomor-bélrendszerrel vagy gabona intoleranciával rendelkező macskák számára a mi deuka Cat Lifestyle gabonamentes macskaeledel optimális. A gabonamentes recept az érzékeny macskák számára kiváló minőségű összetevőket biztosít, és könnyen emészthető.

Különösen ízletes a macskák számára a Marengo Nedves macskaeledel. A kiegyensúlyozott nedves eledel macskáknak valódi természetességet garantál, és teljes értékű eledelként is alkalmas. A kiváló minőségű összetevők kiegyensúlyozott receptúrában alkotják az optimális táplálkozási alapot macskája számára.

Fiatal cicák esetében győződjön meg arról, hogy a macskaeledel megfelel a cica korának. A fiatal macskáknak szánt eledel több fehérjét, energiát és taurint tartalmaz, hogy hatékonyan támogassa a fiatal macskát a növekedési szakaszban.

Idős macskák esetében a macskaeledelnek több taurint is tartalmaznia kell, de az idősebb macskáknak nincs szükségük megnövelt fehérjetartalmú macskaeledelre.

A sok rostot tartalmazó eledel viszont segít a túlsúlyos macskáknak a jóllakottság érzésében és a fogyásban.

Íme, amit macskaeledel vásárlásakor figyelembe kell vennie:

A bársonytalpú számára ideális macskaeledelt a macska különleges igényeihez kell igazítani.

A macskaeledelt a következő tényezők alapján kell kiválasztani:

  • A macska kora: Kiscica, Junior, Felnőtt vagy Senior
  • Mérések: a macska mérete, súlya és aktivitása (benti vagy kinti macska).
  • A táplálék állaga: száraz eledel, nedves eledel vagy inkább nyers eledel (BARF).
  • Esetleg már meglévő állapotok: Gabonaintolerancia, allergia stb.
  • A macskaeledel minősége és ára: Ne spóroljon a jó minőségen.

A hús (pl. marha-, csirke-, pulyka- vagy bárányhús) fontos összetevője a macskaeledelnek, mivel a macskák húsevők - ez azt jelenti, hogy fogaik, gyomruk és emésztőrendszerük a fehérjék lebontására és az abból származó energia kinyerésére szolgál. Bár macskája értékes energiához juthat gabonafélékből és gyümölcsökből, olyan táplálékot kell etetnie, amely magas hústartalmú és alacsony szénhidráttartalmú.

Az aminosavak, vitaminok és esszenciális zsírsavak szintén fontos összetevői a macskatápoknak. Különösen a vemhes vagy szoptatós macskáknak, a cicáknak és az idős macskáknak van szükségük megnövelt mennyiségű ilyen tápanyagra. Kiváló minőségű macskaeledelünkben ezek a tápanyagok jól adagoltak és a legjobb minőségűek.

Ezek a macskaeledeltípusok állnak rendelkezésre - Macskaeledel minden ízlésnek

Száraz macskaeledel

A száraz macskaeledel ideális teljes értékű eledelnek számít, és a fajoknak megfelelő, ízlésbarát eledeldarabokból áll.

A száraz macskaeledel alacsony, körülbelül 5-10%-os nedvességtartalommal rendelkezik, és sok egészséges nyersfehérjét kell tartalmaznia. Száraztáp etetésekor mindig biztosítson macskájának elegendő vizet.

A száraz macskaeledel előnyei:

  • A száraz macskaeledel alacsony nedvességtartalma miatt hosszú ideig tárolható.
  • A fogkő eltávolítása a száraz összetételnek köszönhetően
  • A nedves macskaeledelhez képest nincs szagszennyezés
  • A száraz macskaeledel erősíti az állat állkapocsizmait a kiterjedt rágás révén.

Nedves macskaeledel

A macskáknak szánt nedves eledel magasabb hústartalommal rendelkezik, mint a száraztáp, és nedvességtartalma kb. 70-80%. Macskáknak szánt ízletes nedves eledelünk garantálja a valódi természetességet, és 6x 200 g-os vagy 6x 400 g-os kényelmes méretben kapható. A macskáknak szánt teljes értékű eledel különösen magas, 63%-os hústartalommal látja el macskáját, és így optimális táplálkozási alapot képez macskája számára. A macskáknak szánt nedves eledelt száraz eledellel is keverheti.

A BARF (nyers takarmányozás) jelentése "Biológiailag fajoknak megfelelő nyers takarmányozás", és a macskák etetésének egy másik módszere. A nyers takarmányozás során a macska csak nyers táplálékot, például húst vagy zöldséget kap.

Etetési ajánlás macskáknak - Ennyi macskaeledelre van szüksége a macskájának

Azt, hogy macskája napi szükségletét milyen mennyiségű eledellel fedezi, nem lehet általánosságban megmondani.

Különböző tényezők, mint például a macska kora, egészségi állapota és aktivitása befolyásolják a macska anyagcseréjét, és így a napi szükséglet fedezését. A szabadban élő macskák általában aktívabbak, és nagyobb szükségük van tápanyagra, mint a benti macskáknak. Általában minden csomagoláson megtalálható az ajánlott élelmiszer-mennyiségre vonatkozó információ.

A száraz macskaeledel esetében az egyes összetevők minősége különösen fontos a jóllakottság érzése szempontjából: a magas hústartalom, valamint az értékes zsírok és aminosavak képezik a jóllakottság érzet alapját. A nedves macskaeledelek esetében általános elv, hogy minél jobb minőségű a macskaeledel, annál jobbanlakik a macska, és annál kevesebb táplálékra van szüksége a bársonytalpúnak.

A vadonban a macskák naponta több kisebb étkezést fogyasztanak, és ezt a ciklust otthon is fenn kell tartani.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.