Baromfitáp - takarmány tojótyúkok, hízócsirkék és különleges baromfi, például vadmadarak és díszmadarak számára.

Nálunk nagy választékot talál kiváló minőségű baromfitakarmányokból minden baromfitípus számára. A Leimüller, Emmas és Göweil márkáinkat közvetlenül Ausztriában állítják elő, és meggyőzőek a regionalitással, a GMO-mentes minőséggel és az egyes baromfifajtáknak megfelelő fajmegfelelő összetétellel.

Kérdése van a weboldalon található takarmányokkal kapcsolatban, vagy rendszeresen nagyobb mennyiségű baromfitakarmányra van szüksége? Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, chaten vagy Whatsappon - szívesen segítünk Önnek, vagy egyedi ajánlatot adunk.

Ön még nem törzsvásárló? Próbálja ki a takarmányunkat, és hagyja, hogy meggyőzzük Önt a kiváló eredményekről.

Vásároljon kiváló minőségű baromfitakarmányt a sikeres csirketenyésztéshez és tojástermeléshez

Legyen szó jó tojóteljesítményről, baromfihizlalásról vagy biztonságos és ellenőrzött csirketenyésztésről - csirkebarát és kiegyensúlyozott csirketápjainkat már évek óta sikeresen használják a csirketenyésztők, a csirkehizlalók és a magánbaromfitartók. Nálunk minden felhasználási területre talál csirke takarmányt!

Egészséges baromfitenyésztés és csibekeltetés az első naptól kezdve

Az egészséges és fajoknak megfelelő baromfitartás különösen fontos a fiatal csibék későbbi fejlődése szempontjából. Az első 5-6 élethétre a Leimüller csibeindítót ajánljuk. A kiváló minőségű, sok tápanyagot, ásványi anyagot, vitamint és nyomelemet tartalmazó nevelőtáp biztosítja a csibék optimális táplálását az első naptól kezdve. Bio minőségű csibekeltető takarmányunk a Göweil bio vadcsirke starter, amely biogazdaságokban is használható.

Miután a csirkecsibék 6 hetesek és kiscsibévé fejlődtek, más táplálkozási igényeik vannak. Ezért a takarmányt is meg kell változtatni. A Leimüller fiatal tyúktakarmány a 6. héttől a fiatal tojótyúkok optimális baromfitakarmánya. Bio fiatal tyúktápként a Göweil bio fiatal tyúktápokat ajánljuk.

Prémium minőségű tojótyúktakarmány - Erős héjú és sárga tojássárgájáért

Gyönyörű sárga tojássárgája és erős tojáshéj a Leimüller tojótyúktápunkkal érhető el. A takarmány színe a magas minőséget jelzi, akárcsak a tojásoké. A Göweil bio tojótyúktakarmányunk tanúsítottan bio, ezért megfelel a bio takarmányokkal szemben támasztott magas követelményeknek.

Baromfihizlaló takarmány - sok energia és tápanyag a napi szükségletek kielégítésére

A hízóbaromfiknak nagyon különleges követelményei vannak a baromfitakarmányokkal szemben. Az erős növekedésű, egészséges és életerős csirkék számára a hízótakarmánynak elegendő energiát kell biztosítania, és fedeznie kell a napi tápanyag-, ásványi anyag-, vitamin- és nyomelemszükségletet. A teljes hizlalási időszak alatt optimális a Leimüller baromfihizlalási takarmány. Fokozott tápanyagszükséglet esetén ajánljuk a Leimüller baromfihizlaló takarmányt. Biológiailag tanúsított alternatívaként a Göweil baromfihizlaló takarmány Wildhendlmast is megtalálható a kínálatunkban. Legyen szó csirkehizlalásról, pulykahizlalásról vagy baromfihizlalásról - nálunk minden baromfi korosztály számára talál baromfihizlaló takarmányt.

Egészséges fürjtáp fürjneveléshez és felnőtt tojó fürjekhez

A fiatal fürjcsibék számára a Leimüller fürjcsibetápot ajánljuk. A fürjcsibék számára kiválasztott nevelőtáp megfelel a fiatal fürjek speciális igényeinek az élet első heteiben, és számos vitaminnal, ásványi anyaggal, tápanyaggal és nyomelemmel látja el a csibéket.

Az Emmas fürjtápunk különösen jó ízű a felnőtt tojó fürjek számára. A kiváló minőségű tojó fürjtáp biztosítja a szép sárga tojássárgáját és az erős fürjtojáshéjat. Bio minőségű fürjtápunk a Göweil bio fürjtáp tojótyúkok számára, amely megfelel a bio takarmányokkal szemben támasztott magas követelményeknek.

Baromfitáp díszbaromfi, vadbaromfi és különleges baromfi számára

A fiatal díszbaromfi csibék és más vadon élő baromfi csibék, mint például a fácán, a fogoly, a pulyka, a gyöngytyúk vagy a páva a vadonban rovátkolt állatokkal táplálkoznak, ezért nagyon nagy igényeket támasztanak a csibetakarmány iránt. A Deuka Érlelt vad- és díszbaromfitakarmányunk számos tápanyaggal, ásványi anyaggal, vitaminnal és nyomelemmel biztosítja az optimális táplálkozást az első naptól kezdve.

Díszbaromfi és különleges baromfi, például selyemcsirkék számára, amelyeket nem baromfihizlalásra vagy tojótyúkként tartanak, a Classic és a Premium díszbaromfitakarmányt ajánljuk. A garnélarákkal készült különleges díszbaromfitakarmány a selyemcsirkék ízletes változatosságaként népszerű.

Fácánok és pávák számára a fajoknak megfelelő és kiegyensúlyozott fácántáp van a kínálatunkban. A Leimüller fácántáp durva és a deuka all-mash tenyészszemcsés fácántáp keveréke energiadús és egészséges fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a baromfit, és a legjobb osztrák gabonából készül.

Az olyan futómadarak, mint a struccok, nandusok és kaszvarik kedvelik az ízletes és fajoknak megfelelő Leimüller futómadár-tápot. A strucctáp durva takarmánygranulátumát a futómadarak különösen jól fel tudják szívni. A kiváló minőségű és regionális baromfitáp teljes értékű takarmány a laposmellű futómadarak számára, és számos fontos tápanyag és vitamin napi szükségletét fedezi .

Gyakorlati termékek a baromfitartáshoz:

Az Ön előnyei az Agrarzone-shopban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Baromfitáp szállítás - vásároljon csirketápot online és szállíttassa ki kényelmesen: Baromfitápjainkat Európa-szerte környezetbarát és szakadásálló papírzacskókban szállítjuk, amelyeket erős, duplafalú szállítódobozokba csomagolunk. Rövid szállítási határidőnk segít abban, hogy mindig elegendő friss baromfitáp legyen raktáron, és Ön kényelmesen, otthonában kapja meg a csirketakarmányt.