Bio sertéstakarmány és bio malactakarmány - prémium takarmány Ausztriából

A jó minőségű sertéstakarmány különösen fontos az egészséges és sikeres sertéstenyésztéshez. Legyen szó házisertésről, hízósertésről vagy sertéstenyésztésről, bio sertéstakarmányunk megfelel a biogazdaságok sertéstakarmányozásának magas követelményeinek.

A fajoknak megfelelő és kiegyensúlyozott bio sertéstakarmányunkat a Göweil takarmányozási szakértő fejlesztette ki, és a gazdák, sertéstenyésztők, valamint a magán sertéstartók már évek óta sikerrel használják. A kiváló minőségű alapanyagok és a szigorú ellenőrzések által garantált magas takarmányminőségnek köszönhetően a bio sertéstakarmány rendkívül népszerű és alkalmas a bio sertéstelepeken történő etetésre.

Sertéstakarmányunk minden fontos tápanyagot tartalmaz, és tökéletesen igazodik a sertések igényeihez.

A régióból származó kiváló minőségű nyersanyagokat használnak fel, ami rövid szállítási távolságokat eredményez, és erősíti a regionális mezőgazdaságot. A hagyományos sertéstakarmány, akárcsak a sertéshizlaló takarmány és a malactakarmány, garantáltan GMO-mentes.

A bio sertéstakarmányok áttekintése:

  • Teljes értékű takarmány sertések és malacok számára
  • Szárazan, pelletként vagy pépes formában etethető
  • Tanúsított biogazdaságok számára
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Erősíti a regionális mezőgazdaságot
  • Többször gondosan megtisztítva
  • Környezetbarát csomagolás szakadásbiztos zsákban

Információk a gyártóról - Göweil BIO Malom

A Göweil kiváló minőségű bio sertéstakarmányt állít elő, és kiváló minőségű prémium takarmányairól ismert.

A Göweil prémium márka sertéstápjait a legújabb eredmények és szigorú irányelvek alapján állítják elő. A bio takarmányt Felső-Ausztriában, saját malmunkban állítjuk elő a "Bio Austria Futter" szabvány szerint (az Osztrák Biológiai Szövetség irányelvei). A Göweil állateledelekkel Ön és az állatai mindig biztosak lehetnek abban, hogy nem bízza a véletlenre a takarmányozást.

  • Kiváló minőségű takarmány a legfrissebb eredmények és szigorú irányelvek szerint
  • Évtizedes tapasztalat 1952 óta
  • A "Bio Austria Futter" szabvány szerint tanúsított prémium bio takarmányok

Egészséges bio sertéstakarmány regionális termesztésből - Az életerős és boldog sertésekért

Nincs univerzális sertéstakarmány. A malacok, a tenyészsertések és a hízósertések eltérő igényeket támasztanak a sertéstakarmányokkal szemben. Az Agrarzone oldalon minden sertés számára kiegyensúlyozott bio sertéstakarmányt talál, amellyel erősítheti sertései vitalitását, és ezáltal nyereségesen működtetheti vállalkozását.

Malactáp és malacindító takarmány a malacok tenyésztéséhez

A sertés életének legfontosabb szakasza a malacfázis. A malacfázisban a malac későbbi fejlődésének alapjait az élet első heteiben fektetik le. A malactakarmányok különleges szerepet játszanak ebben: a fajnak megfelelő malactakarmányokkal és malacindítóval a biogazdaság pozitívan befolyásolhatja a malacok növekedését, és egészséges és nagy teljesítményű sertéssé nevelheti az állatot.

A kiváló minőségű Göweil bio malacindító és bio malacfelnevelő takarmányunk a legjobb bio minőséggel rendelkezik, ezért optimálisan alkalmas a kismalacok felnevelésére. A bio malac-alapozót a malacok a 2. élethéttől kezdve naponta többször frissen kapják meg, hogy szabadon fogyaszthassák. Egy héttel a malacok elválasztása után a malacok fokozatosan átállnak a Bio Malacnevelő takarmányra. A malacnevelésre szánt sertéstakarmány száraz és pépes formában is etethető, és a malacokat legfeljebb 12 hetes korukig kell etetni.

Megjegyzés: Ha magas víztartalmú sertéstakarmányt adnak, az etetőhely higiéniája különösen fontos. Ezért távolítsa el a takarmánymaradványokat, hogy megakadályozza a baktériumok és gombák kialakulását.

Vásárolja meg a Organic Piglet Starter-t a Agrarzone oldalon.

Vásároljon bio malacnevelő takarmányt a Agrarzone oldalon.

Tenyészsertés takarmány a tenyészkoca számára

Ha a sertés később malacokat fog szülni, és azokat tenyészsertésként fogja felnevelni, a sertéstakarmányt a tenyészkoca megfelelő vemhességi idejéhez kell igazítani. A Göweil bio tenyészkoca takarmányunk a legmagasabb bio minőséget képviseli, és ideális a tenyészsertések takarmányozására a biosertéstartó telepeken. A tenyészkocát 1-2 héttel a születés előtt fokozatosan hozzászoktatják a sertéstakarmányhoz.

Ebben a fázisban a tenyészsertés legfeljebb 2,1 kg nyers takarmányt kap szabad bevitelre. A születés után a napi mennyiséget lassan kell növelni. Körülbelül egy hét elteltével a tenyészsertés takarmányt tetszés szerint lehet etetni, mind zabkása, mind száraz takarmány formájában.

Bio tenyészsertéstakarmányok online vásárlása az Agrarzone oldalon

Hízósertés takarmány hízósertések számára

A hízósertéseknek különleges követelményei vannak a sertéstakarmányokkal szemben. Ha a sertést hizlalásra tartják, a hizlalási fázisok különösen fontosak. A gyors súlygyarapodás és az egészség megőrzése érdekében különösen fontos az optimális tápanyagellátás. Különösen a végső hizlalási fázisban a sertés növekedési potenciálját az optimális mennyiségű takarmány és a kiváló minőségű sertéstakarmányok serkentik.

A különösen értékes Göweil biosertéstakarmány, amely megfelel a biominősített gazdaságok követelményeinek, lisztes és pellet formában is kapható. Sertéstakarmányunk körülbelül 30 kg és 75 kg közötti élősúlyú sertések számára alkalmas szabad vagy adagolt takarmányozásra, és pépes és száraz formában egyaránt etethető. A 75 kg élősúlytól a vágásig a sertéshizlalási takarmányt adagolni kell.

Bio sertéstáp hízósertések számára az Agrarzone-nál:

Göweil Bio sertéstáp pellet 30 kg
Göweil Bio sertéstáp liszt 30 kg

Sertéstáp megvásárlása pellet vagy liszt formájában

A sertéstápot megvásárolhatja liszt vagy pellet formájában. A pelletekkel kevesebb takarmány marad szanaszét, és a sertés számára a jóllakottság érzése tovább tart. A rosttáplálás ezzel szemben valamivel nagyobb hústeljesítményt eredményez. Kérjük, vegye figyelembe: Különösen a lisztes takarmányok esetében mindig elegendő vizet kell biztosítani.

Szakértői tanácsot szeretne a sertéstakarmányozással kapcsolatban, vagy nagyobb mennyiségű sertéstakarmányra van szüksége? Egyedi ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 800 kg-tól saját keverékünket is kínáljuk.

Praktikus termékek a bio sertéstenyésztéshez és a malacneveléshez:

Az Ön előnyei az Agrarzone webshopban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldenek. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.