Vásároljon lótakarókat és kiegészítőket egyszerűen online

Az Agrarzone weboldalon különböző lótakarók széles választékát kínáljuk Önnek. A megfelelő lótakarók fontosak a ló számára, és a modelltől függően szárazon és melegen tartanak, illetve védenek a bosszantó legyek és a bogarak ellen. A lótakarók széles funkcionalitással és méretekkel állnak rendelkezésre. Itt az Agrarzone lótakaró üzletben számos különböző lótakaró modellt találhat olyan ismert gyártóktól, mint például BUSSE, Covalliero és Kerbl.

Miért kell a lovakat takarni?

Számos jó ok van arra, hogy a lovaknak takarót kell biztosítani. Sok aktív lovas az átmeneti időszakban vagy télen nyírja meg lovát, hogy a ló lovaglás közben kevésbé izzadjon, illetve télen gyorsabban száradjon, és így megelőzze a betegségeket. A speciális téli lótakarók kompenzálják a téli bunda hiányát. A karámtakarók minden évszakhoz különböző változatban kaphatók.

A vízálló karámtakarók és esőtakarók speciális anyagból készülnek, és távol tartják a nedvességet és a szelet a ló szőrétől. Ez megelőzi a betegségeket és a mozgásszervi problémákat, mivel a ló érzékeny hát- és vesetájéka száraz marad.

Legyek elleni takaró nyaki résszel a természetes légyvédelemért

A zebra mintás légytakarók nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem hatékony védelmet nyújtanak a bosszantó legyek és rovarok ellen is. Ezenkívül az ekcéma takarók, légytakarók, légymaszkok és kilovagló és vese takarók nyáron védelmet nyújtanak a rovarok és a káros UV-sugárzás ellen (pl. ekcémás lovak számára). A szellős takarók szoros szövésű, könnyű anyagból készülnek, így a bosszantó kártevőknek esélyük sincs arra, hogy a legelőn vagy lovaglás közben zavarják a lovat. További tippeket olvashat a lovak légyvédelméről blogunkban -> Légyvédelem lovaknak: Tippek és trükkök a légyriasztáshoz.

Lehet-e mosni a lótakarókat?

Egyértelmű IGEN! Ha rendszeresen fedezi lovát, akkor a lótakarót is ki kell mosnia. Minden modellünk mosható. Ha további kérdései vannak a modellel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon, kérdezzen minket. Minden modellnél szívesen megmondjuk, hogy mosható-e a lótakaró mosógépben és milyen hőmérsékleten. Kérjük, használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Lótakarók alacsony áron és kiváló minőségben

A mai lótartásban a lovak teljesen más körülmények között élnek, mint természetes élőhelyükön. Sokat dolgoznak és izzadnak, míg a vadon élő lovak vészhelyzetekre tartogatják erejüket. A vadonban a lovak a hideg, a szél és az eső elől a fák alatt vagy a sövények mögött keresnek menedéket. A legeltetéses tartásban ezek a természetes védelmi eszközök csak részben adottak. A megfelelő lótakarót nálunk megvásárolhatja. Többek között lótakarókat kínálunk shettyk, keskeny mellkasú lovak és barokk lovak, például frízek számára is.