Istállószőnyegek és karámszőnyegek

Az istállószőnyegek és karámlapok szilárd, biztonságos és olcsó padlóstabilizációt nyújtanak a lóistállókban és nyitott istállókban, ezért nélkülözhetetlenek a fajoknak megfelelő és modern lótartásban. Sáros és csúszós karámok? Higiéniátlan, nehezen tisztítható lóistálló? Istállószőnyegeinkkel és karámlapjainkkal ez már a múlté. Vízáteresztő és vízzáró, robusztus, tartós szőnyegeket kínálunk lóistállók, karámok, lovardák és rendezvények számára, amelyek ütéscsillapító tulajdonságaiknak köszönhetően kímélik az ízületeket. Itt minden célra megtalálja a megfelelő padlószőnyeget!

Istállószőnyegek lovaknak olcsón

Az Agrarzone oldalon olcsón rendelhet lovas szőnyegeket lovaknak közvetlenül az istállójába. Az üzletben különböző lóistálló szőnyegeket kínálunk, amelyeket használhat a lóistállóban, karámban vagy a nyitott istállóban. Extra szilárd, kényelmes és tartós nyitott istálló- és istállószőnyegként a Classic istállószőnyeget ajánljuk, a hornyolt hornyos zárórendszerrel. A Puzzle szőnyegekhez hasonlóan ezek a stabil szőnyegek is összeilleszthetők a mind a 4 oldalon lévő hornyos horonnyal a jó és biztonságos tartás érdekében. Az Agrarzone istállószőnyeg anyaga hőszigetelő, ütéscsillapító és csúszásmentes tulajdonságai mellett rendkívül puha is, és támogatja a ló lábát.

Nyílt istállókba és kavicsos felületű vagy természetes talajjal rendelkező kültéri területekhez istállószőnyegként jobb az Agrarzone lovarda/lyukszőnyeget használni. A speciális aljzatnak köszönhetően ez a padlószőnyeg biztonságosan fekszik a nem burkolt karámpadlókon, ápolóhelyeken vagy karámok átjáróin is. Az univerzális istállószőnyeg szintén robusztus padlóburkolat.

A lószőnyegek egyszerű telepítése

Mindkét istálló szőnyegrendszer vízálló, szigetelő és hangelnyelő. Kültéri területeken a karámokon alom nélkül is használható. Az összes stabil szőnyegrendszer, amelyet itt, az Agrarzone oldalon online vásárolhat, nagyon könnyen méretre vágható és telepíthető. E szőnyegek különleges tulajdonsága a csúszásmentesség. Ha a szőnyeg biztonságosan a helyén van, csökkenti a csúszás veszélyét, és így jelentősen csökkenti a sérülés kockázatát. Az istállószőnyegek nem porózus anyagból készülnek, és könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők. Rendeljen lovas szőnyegeket lovaknak olcsón webáruházunkban.

Használjon istálló szőnyegeket padlóburkolatként beltéri és kültéri helyiségekben

A lovak lábai létfontosságúak az egészséges ló számára. Az Agrarzone istálló szőnyegek különösen puhák, rugalmasak és ugyanakkor rendkívül stabilak. A betonból vagy kőből készült istállópadlóhoz képest istállószőnyegeink kíméletesek a patákhoz, az inakhoz és az ízületekhez. Az istálló szőnyegek padlóburkolatként való használata számos előnyt jelent az Ön számára. Sokoldalúan felhasználható, hiszen alkalmasak a homokos taposóréteg elválasztására, kavicsos vízelvezetésre, karám, lovarda, kifutó vagy ösvények megerősítésére is. Az ilyen istálló szőnyegek padlóburkolatként való használata lehetővé teszi az ágyazat gazdaságos adagolását, ami jobb istállóklímát eredményez, és az istálló szőnyegek lefektetve csúszásmentesek és horonyhajtással szilárdan össze vannak kötve. Így homogén és higiénikus gumipadlót alkotnak.

Használja az Agrarzone lóistálló szőnyegeket a lóistállók és az istállók sikátorának aljzataként, mert az istálló biztonsága és higiénikus tisztítása szempontjából az Agrarzone lóistálló szőnyegek kedvezőek és ezért nagyon gazdaságosak. A lovarda-, lyuk- és istállószőnyegek nagyon méretstabil és nyomásálló, zárt vízelvezető szőnyegek puha PVC-ből, vízelvezető lábakkal. Az Agrarzone istállószőnyegek különleges kialakításuknak köszönhetően nemcsak beltéri lóistállók padlóburkolataként alkalmasak, hanem kültéren és nedves környezetben nagyon jó vízelvezető képességű vízelvezetőként is funkcionálnak, így a lovak számára megfelelő, sármentes gyakorlóhelyet biztosítanak.