Szűrő
Szűrő
–
Előnyeink
- 30 napos pénz-visszafizetési garancia
- Barátságos ügyfélszolgálat
- 15 év tapasztalat
- Biztonságos fizetés
Bio búzaliszt 550 / W700 típus 25 kg
550 / W 700 típusú bio búzaliszt Értékes finom búzaliszt számos sütési és főzési recepthez, tésztákhoz és mártások sűrítéséhez. Az 550 típusú (németországi tipizálás) / W 700 típusú (osztrák tipizálás) biobúzaliszt a legmagasabb biominőségű, amelyet a bio-minőségi pecsét és az AMA biopecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon 100% osztrák búzát kíméletesen és szakszerűen őrölnek bio lisztté. Nagyon finom szemcseméretének köszönhetően az 550 / W 700 típusú bio búzalisztet gyakran használják a főzésben és a sütésben ízletes kenyér, sütemények, valamint tészta-, élesztő- és rétes tészták készítéséhez. Ez a sütőliszt különösen alkalmas élesztős tésztás pékáruk készítésére és mártások sűrítésére is. Az 550 / W 700 típusú biobúzaliszt magasabb ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint a 405 / W 480 típusú búzaliszt, és ezért valamivel sötétebb is. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül. Az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt áttekintése: Ideális sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártásokhoz.AMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsétA termelőig visszavezethető eredet100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonából készültGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés550-es típus (Németország tipizálása szerint)W 700 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Népszerű háztartási lisztMagasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztbenJó sütési tulajdonságokKicsit sötétebb, mint a 405 / W 480 típusú szabványos búzaliszt.Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100gFehérjetartalom: 13,0g/100g Használat: Az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt ideális sütőporos, élesztő- és piskótatésztából, piskótatésztából vagy homoktésztából készült finomlisztes ételek készítéséhez, valamint számos más főzési és sütési recepthez, például gombócokhoz, kekszekhez, palacsintákhoz vagy réteshez. Szilárd, egészséges tésztatészta is készíthető belőle pillanatok alatt! Finom szemcseméretének köszönhetően az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt gyorsabban kötődik a többi összetevőhöz, mint a tiszta fehér liszt, ezért mártások sűrítésére is szívesen használják. A finom élesztős tésztás sütemények, például a fánkok is különösen jó ízűek az 550 / W 700 típusú bio búzalisztből. Tipp: Az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt általában minden olyan főzési és sütési receptben használható, amelyhez 405 / W 480 típusú búzalisztet használnak. A kenyérreceptek különösen finom ízűek, ha az 550 / W 700 típusú bio búzalisztet más típusú lisztekkel, például bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy 997 / R 960 típusú rozsliszttel keverik. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy a rovarok ne juthassanak be, és a liszt ne vegyen át semmilyen szagot. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 25 kg
Tartalom: 25 Kilogram (992 Ft* / 1 Kilogram)
24 807 Ft*
997 / R960 típusú bio rozsliszt 25 kg
997 / R 960 típusú bio rozslisztKlasszikus háztartási liszt kenyérhez, mézeskalácshoz, sós süteményekhez és fűszeres ételekhez.A 997-es típusú (németországi tipizálás szerint) / R 960-as típusú (osztrák tipizálás szerint) bio rozsliszt a legmagasabb bio-minőséggel rendelkezik, amelyet a bio-minőségi pecsét és az AMA bio-pecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon a 100% osztrák rozst kíméletesen és szakszerűen őrlik bio lisztté. A bio rozsliszt alkalmas rozskenyerek, vegyes kenyerek, mézeskalácsok, fűszeres ételek és kiadós sütemények készítésére. A rozs garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett. A997 / R 960 típusú rozsliszt áttekintése: Sötét kenyérhez, sós tésztához és mézeskalácshoz AMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsétA termelőig visszavezethető eredet100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés997-es típus (Németország tipizálása szerint)R960 típus (az osztrák tipizálás szerint) Tulajdonságok: Rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagNépszerű liszt kenyérsütéshezAromás, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságokMás lisztekkel kombinálható Felhasználás:A 997 / R 960 típusú bio rozsliszt különösen alkalmas kenyérsütéshez, valamint kiadós, különleges sütemények, mézeskalácsokés fűszeres ételek, például ízletes rozsos palacsinta vagy fűszeres quiche készítéséhez. Arozs nemcsak az egyik legrégebbi gabonaféle, hanem értékes összetevőinek, példáula kiváló minőségű fehérjének, ásványi anyagoknak és vitaminoknakköszönhetően az egészséghez és a táplálkozáshozis jelentősen hozzájárul.Tipp:A997 / R 960 típusú bio rozsliszt vegyesen vagy tisztán, csodálatosan kombinálható más lisztekkel, például bio teljes kiőrlésű búzaliszttel.Keverje össze a bioteljes kiőrlésű búzalisztet vagy a bio teljes kiőrlésű rozslisztet, és készítsen mindenféle kenyér- és péksüteményreceptet!Szavatossági idő és tárolás:A lisztetotthon, száraz, sötét és hűvöshelyenkell tárolni.A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét .Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. Aliszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ.Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható.Ateljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.Tartalom:25 kg.
Tartalom: 25 Kilogram (898 Ft* / 1 Kilogram)
22 444 Ft*
Bio teljes kiőrlésű rozsliszt 25 kg
Biológiai teljes kiőrlésű rozsliszt a Premium Biomühle Finomra őrölt bio teljes kiőrlésű rozsliszt aromás kenyerekhez és kiadós teljes kiőrlésű süteményekhez. A bio teljes kiőrlésű rozsliszt a legmagasabb ökológiai minőséget képviseli, amelyet a bio-minőségi pecsét és az AMA bio pecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon 100% osztrák rozsból kíméletesen és szakszerűen őrlik bio lisztet. Az erős bio teljes kiőrlésű rozsliszt alkalmas teljes kiőrlésű rozskenyerek, kovászos kenyerek, vegyes kenyerek és kiadós teljes kiőrlésű sütemények készítésére. A rozs garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett. A bio teljes kiőrlésű rozsliszt áttekintése: A kiadós kenyérhez és az aromás teljes kiőrlésű péksüteményekhez.AMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsétA termelőig visszavezethető eredet100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonábólGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés Tulajdonságok: A teljes gabonából őröltRostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagNépszerű kenyérlisztAromás, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságok Használja: A bio teljes kiőrlésű rozsliszt erős aromája miatt klasszikus kenyérliszt, a vele való sütés pedig duplán kifizetődő: a teljes kiőrlésű tészta nemcsak aromás és finom ízű, hanem laktató és egészséges is, mivel a teljes rozsszemet értékes összetevőivel együtt őrlik meg a gyártás során. A bio teljes kiőrlésű rozsliszt ideális a kiadós kovászos kenyerekhez, erős teljes kiőrlésű kenyerekhez, vegyes kenyerekhez, valamint mézeskalács és különleges sütemények készítéséhez. Tipp: Ha teljes kiőrlésű rozslisztből sütünk, fontos, hogy a nagyobb duzzadóképessége miatt egy kicsit több folyadékot adjunk hozzá. Általában 10-20%-kal több tej vagy víz elegendő. Az aromás, fűszeres kenyerek különösen jó ízűek, ha a bio teljes kiőrlésű rozslisztet bio teljes kiőrlésű búzaliszttel kevered! Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 25 kg
Tartalom: 25 Kilogram (898 Ft* / 1 Kilogram)
22 444 Ft*
1050 / W1600 típusú bio búzaliszt 25 kg
1050 / W 1600 típusú bio búzaliszt a következőktől Premium Biomühle Egészséges búza kenyérliszt sötét kenyerekhez, vegyes kenyerekhez és sós süteményekhez. Az 1050-es típusú (németországi tipizálás) / W 1600-as (osztrák tipizálás) biobúzaliszt a legmagasabb ökológiai minőséget képviseli, amelyet az ökológiai minőségi pecsét és az AMA ökológiai pecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon 100% osztrák búzát kíméletesen és szakszerűen őrölnek bio lisztté. Az 1050 / W 1600 típusú bio búzaliszt különösen gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, és kiváló sütési tulajdonságokkal rendelkezik különböző pékáruk és ételek készítéséhez: Értéktartalmú kenyerek és zsemlék, édes és sós sütemények vagy sós ételek. Az 1050 / W 1600 típusú bio búzaliszt csodálatosan keverhető más típusú lisztekkel is, mint például a 405 / W 480 típusú sima búzaliszt vagy a 997 / R 960 típusú rozsliszt. A búza garantáltan GMO-mentes és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel. Az 1050 / W 1600 típusú bio búzaliszt áttekintése: Ideális kenyér, vegyes kenyér és sós sütemények sütéséhez.AMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsétA termelőig visszavezethető eredet100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák búzából készültGarantáltan GMO-mentesSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzésSütőipari minőség1050-es típus (Németország tipizálása szerint)W1600 típus (Ausztria szerint) Tulajdonságok: Magasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztbenNépszerű liszt kenyérsütéshezJó sütési tulajdonságokA marási fok kb. 82-85 %.Ásványi anyag tartalom 0,91g / 100g Használat: Az 1050 / W 1600 típusú biobúzalisztből mindenféle kenyér- és sós süteménykülönlegességet csodálatosan lehet sütni. Különösen jó sütési tulajdonságai miatt az 1050 / W 1600 típusú bio búzaliszt kedvelt háztartási liszt vegyes kenyerek, szürke kenyerek, gazdag búzakenyerek vagy sós quiche-ek és sütemények készítéséhez. Tipp: A klasszikus háztartási liszt helyett a 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, 1050 / W 1600 típusú bio búzaliszt használható minden kenyérreceptben. Ez még aromásabbá teszi a kenyeret és a süteményeket, és a sötét héjnak köszönhetően jellegzetes kenyér jelleget kölcsönöz nekik. Az 1050 / W 1600 típusú bio búzalisztet más típusú lisztekkel, például 405 / W 480 típusú búzaliszttel vagy 997 / R 960 típusú rozsliszttel is csodálatosan lehet keverni. Szavatossági idő és tárolás: A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 25 kg
Tartalom: 25 Kilogram (992 Ft* / 1 Kilogram)
24 807 Ft*
Bio teljes kiőrlésű búzaliszt 25 kg
Bio teljes kiőrlésű búzaliszt a Premium Biomühle A könnyű búzaliszt egészséges alternatívája szinte minden főzési és sütési recepthez alkalmas. A bio teljes kiőrlésű búzaliszt a legmagasabb ökológiai minőséget képviseli, amelyet a bio minőségi pecsét és az AMA bio pecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon a 100% osztrák rozst kíméletesen és szakszerűen őrlik bio lisztté. Az egészséges és értékes bio teljes kiőrlésű búzaliszt a 405 / W 480 típusú könnyű búzaliszt egészséges alternatívája, és szinte minden olyan recepthez alkalmas, amelyet egészségesebb módon kell elkészíteni. Legyen szó vegyes kenyerekről, péksüteményekről, gnocchiról, spagettiről, galuskáról vagy sütemények és kekszek készítéséről, a bio teljes kiőrlésű búzaliszt igazi "sütőcsoda"! A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszer-ellenőrzés alatt áll. Bio teljes kiőrlésű búzaliszt egy pillantásra: Aromás kenyérhez, süteményekhez, sós süteményekhez, péksüteményekhez és még sok máshoz.Egészséges liszt alternatívája a könnyű búzalisztnekAMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsétA termelőig visszavezethető eredet100% természetes adalékanyagok nélkülOsztrák gabonából készültGarantáltan GMO-mentesSütőipari minőségSzigorúan növényvédőszer-ellenőrzés Tulajdonságok: Teljes kiőrlésű búzaszemekből őröltRostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagSötét aromás kenyérlisztEgészséges, laktató és egészségesJó sütési tulajdonságokFehérjetartalom: 12,5 Használja: A bio teljes kiőrlésű búzaliszt erős aromája miatt klasszikus sötét kenyérliszt, és duplán megéri vele sütni: a bio teljes kiőrlésű búzalisztből készült pékáruk nemcsak aromásak és finomak, hanem laktatóak és egészségesek is, mivel a teljes kiőrlésű búzaszemet értékes összetevőivel együtt őrlik meg a gyártás során. A bio teljes kiőrlésű lisztből nemcsak kenyerek, péksütemények, spagettik, galuskák és kekszek készülnek, hanem a túrós vagy élesztős tésztából készült sütemények, palacsinták és homokmasszák is aromás ízélménnyé válnak az ízlelőbimbók számára. Tipp: A teljes kiőrlésű változathoz egyszerűen használjon teljes kiőrlésű búzalisztet a 405 / W 480 könnyű búzaliszt helyett az élesztős és kevert tészták receptjeiben. Ha teljes kiőrlésű liszttel sütünk, fontos, hogy a liszt nagyobb duzzadóképessége miatt egy kicsit több folyadékot adjunk hozzá. Általában 10-20%-kal több tej vagy víz elegendő. Az aromás, fűszeres pékáruk különösen jó ízűek, ha a bio teljes kiőrlésű búzalisztet bio teljes kiőrlésű rozsliszttel kevered! Szavatossági idő és tárolás: A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik. Tartalom: 25 kg
Tartalom: 25 Kilogram (992 Ft* / 1 Kilogram)
24 807 Ft*