Utasítások a rendelés visszaküldéséhez 

Szeretné visszaküldeni nekünk megrendelését? Itt minden információt megtalál a visszaküldési folyamattal kapcsolatban. 

 Visszaküldés lemondás esetén

 A megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk az új árut. A csomagok ingyenes visszaküldéséhez lépjen velünk kapcsolatba e-mailen keresztül. A speditőr céggel történő visszaküldés költsége azonban a vevőt terheli. A tételeknek teljesnek kell lenniük, nem lehet rajta semmilyen használati nyom, és az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni. Ha ki szeretné cserélni a terméket, vagy valami mást szeretne helyette, rendelje meg újra a kívánt terméket. 

 Visszaküldés meghibásodás esetén

 Ha a szállított termékek egyike hibás vagy sérült, kérjük, előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Gyorsan segítünk, és igyekszünk kielégítő megoldást találni!
 Ügyfélszolgálat Magyarország: Tel.: +43 7746 28582 19 E-mail: info@agrarzone.hu 

 Visszaküldési eljárás

  •  A visszáru regisztrálása: Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, majd küldönk Önnek egy visszaküldési címkét. 
  • Csomagolja be a tételt: Tegye be a tételt és egy rövid megjegyzést az eredeti dobozába. Ha szükséges, jól rögzítse a csomag tartalmát töltőanyaggal. 
  • Visszaküldés: Ragassza a visszaküldési címkét a csomagra, majd adja fel nekünk a csomagot. Megjegyzés: Kérjük, őrizze meg a csomagcímkét vagy a szállítási visszaigazolást, hogy bármilyen probléma esetén kapcsolatba léphessünk az illetékes futárszolgálattal. 

 Visszatérítés


Amint a visszaküldött csomag beérkezett hozzánk, rövid tájékoztatást fog kapni e-mailben. A vásárlás összegét azonnal visszatérítjük. Megértésüket kérjük, hogy a visszatérítés - a visszaküldések számától függően - akár 14 napot is igénybe vehet.