Kopasztógép


Szűrő

Baromfi tépőgép

A tépőgépek kiváló kiegészítői bármely baromfifarmnak. Gyors és hatékony módot biztosítanak a madarak tollának eltávolítására anélkül, hogy a madarak bőrét károsítanák. Bölcs befektetés a vállalkozás számára, mivel hosszú távon időt, pénzt és fáradságot takaríthat meg.

A megfelelő tépőgép kiválasztása - 6 figyelembe veendő tényező:

  1. Időmegtakarítás: A tépőgép vásárlásának egyik legjelentősebb előnye az időtakarékossági szempont. A tollának kézzel történő eltávolítása időigényes folyamat lehet, különösen, ha nagyszámú madárral rendelkezik. Egy gép segítségével több madarat dolgozhat fel kevesebb idő alatt, ami lehetővé teszi, hogy növelje a termelési teljesítményét. Ez jelentős megtakarítást eredményezhet a munkaerőköltségek terén, és növelheti vállalkozása jövedelmezőségét.
  2. Költséghatékony: Egy másik előnye a kopasztógépe beszerzésének a költséghatékonyság. Bár a kezdeti beruházás magasnak tűnhet, a hosszú távú megtakarítások jelentősek lehetnek. Egy tépőgép csökkentheti a további munkaerő szükségességét, ami pénzt takaríthat meg a béreken és a juttatásokon. Ezenkívül a gépek segíthetnek a hulladék csökkentésében, mivel minimálisra csökkentik a sérült madarak számát. Ezáltal pénzt takaríthat meg a csere madarak és az állatorvosi költségek terén.
  3. Javított higiénia: A kopasztógéppel történő kopasztás másik jelentős előnye a jobb higiénia. A kézi kopasztás rendetlen és piszkos folyamat lehet, ami a hús szennyeződéséhez vezethet. A tolltépőgépet úgy tervezték, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a tollakat, ami csökkenti a szennyeződés kockázatát. Ezenkívül könnyen tisztítható, ami segít a tiszta és higiénikus termelési környezet fenntartásában.
  4. Következetesség: Úgy tervezték, hogy következetes eredményeket biztosítson, ami jelentős előnyt jelenthet vállalkozása számára. A kézzel történő kiszúrás eltéréseket eredményezhet a tollak eltávolításában, ami következetlen termelési eredményt eredményezhet. Egy kopasztógéppel következetes eredményeket érhet el, ami segíthet a kiváló minőségű termék fenntartásában és a vásárlói elégedettség növelésében.
  5. Sokoldalúság: A tépőgépeket úgy tervezték, hogy dolgozzanak, ami jelentős előnyt jelenthet az Ön vállalkozása számára. Akár kis brojlercsirkékről, akár nagy pulykákról van szó, egy kopasztógéppel gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a tollakat. Ezenkívül a gépek beállíthatók úgy, hogy különböző típusú tollakkal dolgozzanak, ami lehetővé teszi a különböző madárfajok feldolgozását.
  6. Fokozott termelés: A kopasztógép használatának egyik legjelentősebb előnye a megnövekedett termelés. Ezzel a géppel több madarat dolgozhat fel kevesebb idő alatt, ami lehetővé teszi, hogy növelje a termelési teljesítményét. Ez segíthet Önnek megfelelni a vásárlói igényeknek és növelheti a nyereségességét. Ezenkívül a megnövekedett termelés segíthet Önnek bővíteni vállalkozását és kihasználni az új piaci lehetőségeket.

A tépőgép végül időt takarít meg

Egy kopasztógépről való vásárlás bölcs befektetés lehet baromfifarmja számára. Időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg, miközben javítja az állatok jólétét, a higiéniát, a következetességet és a sokoldalúságot. Emellett a gép használata segíthet a termelés növelésében, a vásárlói igények kielégítésében és a vállalkozás bővítésében. Ha szeretné javítani baromfifeldolgozási képességeit, akkor egy kopasztógéppel lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Az Ön előnyei a Agrarzone oldalon:

Ingyenes visszaküldés: 30 napon belül minden vásárlást visszaküldhet, a visszaküldés szállítási költségei a mi felelősségünk.

30 napos pénzvisszafizetési garancia: Ha nem elégedett, 30 napon belül visszaküldheti a terméket, és teljes visszatérítést kap.

Szerviz és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek bármilyen kérdésben. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, hogy halljunk Önről