Természetes bio takarmány a régióból - minőségi takarmányok Ausztriából

Bio takarmányunk a legjobb minőségű salzburgi és felső-ausztriai alapanyagokból áll. A jól ismert gyártók Göweil és Leimüller évtizedek óta gyártanak prémium minőségű bio takarmányt, amely kiváló minőségű összetevőinek és a takarmánykomponensek fajoknak megfelelő összetételének köszönhetően optimális tápanyagellátást biztosít az állatok számára.

A Göweil és a Leimüller prémium márkák biotakarmányai a régióban előállított, válogatott prémium takarmányt, a nyersanyagok felelős kezelését és a regionális mezőgazdaság erősítését jelentik. A Göweil és a Leimüller márkájú biotakarmányok évtizedek óta bizonyítottak a mezőgazdaságban és a magánállattartásban egyaránt, és garantáltan nem tartalmaznak géntechnológiával módosított adalékanyagokat. Biotakarmányaink a Bio-Austria szerint tanúsítottak. Ezért takarmányainkat az osztrák és németországi biogazdaságok is használhatják. Az aktuális tanúsítványokat közvetlenül az EU bio-adatbázisában találja meg.

A bio-takarmányok előnyei:

 • Kiváló minőségű alapanyagok tisztán ökológiai termelésből
   
 • Természetes összetevők - tiszta természetes vitamintartalom
   
 • Szintetikus adalékanyagok (szintetikus vitaminok, csalogató- és aromaanyagok, tartósítószerek) nélkül
   
 • A hús és a hal kizárólag ellenőrzött élelmiszertermelésből származó egészséges állatokból származik
   
 • Természetes eltarthatósági idő és garantáltan GMO-mentes
   
 • Erősíti a regionális mezőgazdaságot
   
 • A"Bio Austria Futter" szabvány szerint tanúsítva

Biotakarmányaink áttekintése:

Az Agrarzone weboldalon nagy választékot talál a bio takarmányokból, különböző állatok, például szarvasmarhák, sertések, csirkék vagy népszerű háziállatok számára. Biotakarmányaink takarmánykomponensei gondosan válogatottak és az adott állatfajhoz igazodnak. Így biztos lehet benne, hogy állatai csak jól emészthető bio takarmányt kapnak, és optimálisan ellátottak olyan fontos tápanyagokkal, mint a vitaminok, fehérjék és nyomelemek.

A gyártóval kapcsolatos információk:

Göweil Malom - BIO- keverék takarmányok és BIO - malom

Göweil kiváló minőségű bio összetett takarmányokat gyárt, és kiváló minőségű prémium takarmányairól ismert. A Göweil prémium márka takarmányai a legújabb megállapítások és szigorú irányelvek szerint készülnek. A bio takarmányt Felső-Ausztriában, saját malomban állítják elő a "Bio Austria Futter" szabvány szerint (a Bio Verband Österreich irányelvei). A Göweil állateledelekkel Ön és kedvence mindig biztos lehet abban, hogy nem bízza a véletlenre az etetést.

 • Kiváló minőségű takarmány a legfrissebb eredmények és szigorú irányelvek szerint
 • Évtizedes tapasztalat 1952 óta
 • A "Bio Austria Futter" szabvány szerint tanúsított prémium bio takarmányok

A Leimüller márka 1609 óta áll a "Természetesség felelősséggel" szlogen mellett

A legmagasabb takarmányminőség a szigorú minőségellenőrzés és a nyersanyagok révén - természetesen garantáltan GMO-mentes!

Leimüller egy hagyományos családi vállalkozás, amely 1609 óta áll a kiváló minőségű és fenntartható takarmányok mellett. A Leimüller malom a "Naturrein mit Verantwortung" mottónak megfelelően a legmagasabb minőséget garantálja. Az EVIT Leimüller takarmányokat gondosan, saját termelőüzemükben, ellenőrzött módon állítják elő, és csak a legjobb alapanyagokat használják fel. A takarmánygyártásban szerzett több éves tapasztalat garantálja az állatokra tökéletesen szabott állateledeleket.

A Leimüller kiváló minőségű takarmánykeverékei a nyersanyagok szigorú kiválasztásán alapulnak. A saját laboratóriumunkban és a külső ellenőrző szerveknél végzett szigorú minőségellenőrzések biztosítják a takarmány állandóan magas minőségét. A gyártás során minden nyersanyag speciális, az adott nyersanyaghoz igazított tisztítási szakaszokon megy keresztül.

Az Leimüller EVIT-tápok nem tartalmaznak genetikailag módosított nyersanyagokat. A szigorúan ellenőrzött nyersanyagokat főként hazai gazdáktól szerzik be. A nem Ausztriában termő nyersanyagokat kizárólag olyan tapasztalt partnerektől szerezzük be, akikkel évek óta jó és bizalomteljes munkakapcsolatban állunk.

Bio takarmányok szállítása - Vásároljon egészséges bio takarmányt online és szállíttassa ki kényelmesen:

Bio takarmányainkat Európa-szerte környezetbarát és szakadásálló papírzacskókban szállítjuk, amelyeket erős duplafalú szállítódobozokba csomagolunk. Rövid szállítási időnk segít abban, hogy mindig elegendő friss élelmiszer legyen raktáron, és a bioélelmiszereket kényelmesen otthonába kapja.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.