Birka háló

  • A nagy vezetőképességű birka hálók optimális biztonságot nyújtanak
  • Alkalmas különböző terepviszonyokhoz a különböző bolyhos végeknek köszönhetően
  • A normál vagy dombos terephez való hálók optimális stabilitást biztosítanak
  • A hálók könnyen meghosszabbíthatók a hosszabb kerítésekhez

Mi az a birka háló?

A juhháló (más néven juhkerítés) egy villamosított kerítés, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan elkerítse a juhok legelőjét. A hagyományos elektromos kerítéssel ellentétben azonban a birka háló szorosabb hálóval rendelkezik, így növeli a terelés biztonságát.

Ez azért van, hogy a birkák nem tudjanak átpréselődni a szűk szemeken. Ráadásul a háló a talajjal egy vonalban van, és az állatok nem tudnak átcsúszni az alján.

Mivel a juhok vastag szőrzetük miatt nagyon robusztus állatok, nagy teljesítményű elektromos villanypásztorra lesz szüksége a kerítés villamosításához. Itt vagy 230 V-os villanypásztor készüléket (ha van hozzáférése konnektorhoz), vagy 12V-os villanypásztor készüléket ajánlunk (ha nincs hozzáférése konnektorhoz, vagy ha a hálót mozgásban szeretné használni).

3 lépésben a megfelelő birka hálóhoz

1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a háló megfelelő magasságú

A juhháló 90 cm vagy 108 cm magasságban kapható. Az, hogy melyik magasság a megfelelő az Ön számára, elsősorban az állatai méretétől függ.

2. lépés: Ismerje a terepet

Az utóbbi években egyes gyártók speciális juhhálókat fejlesztettek ki az egyenetlen terepviszonyokra. Vásárlás előtt tehát mérje fel a tervezett legelő terepét. Ez segít Önnek jobban választani a "normál" vagy az egyenetlen terepre alkalmas speciális juhháló között.

3. lépés: Válassza ki a megfelelő karócsúcsot a terephez

A juhászháló karócsúcsok egyes és dupla karócsúcsokra oszthatók. Ha a talaj sziklásabb, akkor javasoljuk, hogy használjon szimpla csúcsot, míg ha a talaj homokos vagy földes, akkor a dupla csúcs a jobb választás.

Ezek a tartozékok hasznosak a birkakerítéshez

Villanypásztor készülék 230V: Ha van hozzáférése konnektorhoz, a 230 V-os készülék a legjobb választás a juhháló villamosításához.

Villanypásztor készülék 12V: Ha a birkahálót mozgásban szeretné használni, vagy ha nem fér hozzá konnektorhoz, akkor válasszon egy akkumulátoros 12V-os elektromos kerítést.

Elektromos kerítéskapu: Az elektromos kerítéskapu lehetővé teszi a könnyű átjárást, és nem kell kényelmetlenül átmászni a hálón.

Villanypásztor pótkaró: Ha az egyik karó eltörik, praktikus, ha van kéznél egy vagy akár több tartalék karó.

Különböző háló kiegészítők: Itt olyan praktikus tartozékokat talál a fonott hálóhoz, mint a csatlakozók, fogók vagy földhorgonyok.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt birka háló mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden birka háló megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden villamosítható kerítésháló biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók kerítés hálói: A kiváló minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.