info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Kacsák etetése


Szűrő

Kacsatáp és libatáp - minőségi takarmány Ausztriából

Kacsatápunk a kacsák, futókacsák és libák optimális alaptakarmánya. A kacsa- és libatakarmány kiváló minőségű, regionális termesztésből származó takarmánykomponensekből áll, és meggyőző a GMO-mentes minőséggel és a fajoknak megfelelő összetétellel, amely minden vízimadárnak ízlik.

Akár libahizlalás, akár biztonságosan ellenőrzött kacsatenyésztés - a vízimadár-tenyésztés nem csak a Martinigán idején örvend nagy népszerűségnek! A fajoknak megfelelő és kiegyensúlyozott kacsa- és libatápjainkat szakértők fejlesztették ki, és évek óta sikeresen használják kacsatenyésztők, libahizlaló gazdaságok, de magán kacsa- és libatartók is. A ideális alaptakarmány kacsák, futókacsák és libák számára, és garantáltan GMO-mentes.

A takarmány rendkívül magas minőségének köszönhetően, amelyet a régió legjobb nyersanyagai garantálnak, kacsa- és libatápjaink rendkívül népszerűek és egészségesek. A takarmány kiváló minőségének biztosítása érdekében a töltés előtt minden összetevőt szigorúan ellenőriznek. Víziszárnyas takarmányunk minden fontos tápanyagot tartalmaz, és optimálisan igazodik a kacsák és libák igényeihez. Azáltal, hogy csak kiváló minőségű, Ausztriából származó nyersanyagokat dolgozunk fel, a szállítási távolságok rövidek maradnak, és a regionális mezőgazdaság megerősödik.

Szakértői tanácsokat szeretne a kacsák és libák etetésével kapcsolatban, vagy nagyobb mennyiségű kacsatápra van szüksége?

Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, chaten vagy Whatsappon - szívesen segítünk Önnek, vagy egyedi ajánlatot teszünk.

Még nem törzsvásárló? Próbálja ki a takarmányunkat, és hagyja, hogy meggyőzzük Önt a kiváló eredményekről.

Prémium minőségű kacsatápok és libatápok

Az egészséges etetés időtakarékos munkával sikerül a . A kiegyensúlyozott baromfitáp optimálisan igazodik a kacsák és libák igényeihez, és fontos tápanyagokkal látja el az állatokat. A kacsák és libák teljes értékű takarmányához nem kell takarmánykiegészítőt adni.

A mi bio minőségű kacsa- és libatápunk a , amely megfelel a biogazdaságokban való felhasználásra vonatkozó szigorú előírásoknak. A kiváló minőségű bio kacsa takarmányt granulálják és fertőtlenítik a szalmonella kizárása érdekében, így biztosítva a kacsák és libák egészségét.

Ha kacsákat és csirkéket tart ugyanabban a baromfiólban, akkor a a megfelelő baromfitáp az Ön számára. Összetételének köszönhetően a Leimüller kacsatáp nagyon alkalmas kacsák, futókacsák és csirkék számára is. A takarmány kifejlesztése során erre különös figyelmet fordítottunk, mivel a csirkéket és a kacsákat gyakran ugyanazon a területen tartjuk, ezért ugyanazt a táplálékot is felveszik.

Baromfihizlalótáp - Sok tápanyag és energia a sikeres baromfihizlaláshoz

A kikelést követően a fiatal hízók és libák későbbi fejlődése szempontjából különösen fontos az egészséges és fajnak megfelelő baromfitartás. Az első 6 hétre a ajánljuk . A kacsa indító takarmány, amelyet kifejezetten a csibe csőréhez fejlesztettek ki és teszteltek, különösen apró szemcsés, és így optimális takarmányfelvételt biztosít a nevelés első két hetében. A jó fizikai fejlődést és a zárt tollszőrzet gyors kialakulását a csibetáp különleges tápértékei biztosítják.

Ha a hízó libák és hízókacsák már felnőttek, akkor más koncentrált takarmányra van szükségük, mint a fiatal baromfiknak. A teljes értékű takarmány a hízóbaromfi számára, és különösen jó ízű a kacsák és libák számára. A kiváló minőségű és erős kacsahizlaló takarmány minden olyan tápanyagot biztosít a baromfi számára, amely fontos a magas gyarapodáshoz és a legjobb takarmányhasznosításhoz a baromfihizlalás során.

Vásároljon kacsa- és libatakarmányt szemes takarmányként vagy pelletként.

A kacsa- és libatakarmányt vásárolhatja szemes takarmányként vagy pelletként. Ezek a takarmányozási lehetőségek különösen fontosak a kacsák és a libák esetében, mivel a baromfik szeretnek csipegetni. A kacsa- és libapellettel kevesebb táplálék marad szanaszét, és a vízimadaraknál tovább tart a jóllakottság érzése. A gabonatakarmányok viszont valamivel nagyobb hústeljesítményt eredményeznek. Mindkét takarmánytípushoz keverhetünk friss takarmányt, hogy még több ízt és változatosságot biztosítsunk a madarak számára.

Etetési tippek a kacsák és libák etetéséhez:

A kacsáknak és libáknak olyan állatbarát kell biztosítani, amely éjszaka kellő védelmet nyújt a ragadozók és a rókák ellen. A kacsaházban a baromfiknak sok kacsatápra és vízre van szükségük egy zárt etetőhelyen. Az etetési területnek meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek:

  • Megfelelően méretezett takarmányozásra
  • Megfelelően méretezett
  • A vályúk nem borulhatnak fel, mivel a kacsák és a libák szeretnek belemászni, amikor táplálkoznak.
  • Könnyű hozzáférés és a vályúk napi tisztítása
  • Az etetési és alvási terület egyértelmű elválasztása

Praktikus termékek kacsák és libák tartásához.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.