info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Csibeitató


Szűrő

Csibetároló - Minden az optimális csibekeltetéshez

Miért egy speciális csibeitató?

A megfelelő itató elengedhetetlen a csibék egészségéhez és növekedéséhez. A csibék nevelésekor fontos, hogy mindig tiszta és friss vízhez jussanak. Csibeitatóinkat kifejezetten úgy terveztük, hogy megkönnyítsük a csibék számára a vízhez való hozzáférést, ugyanakkor minimalizáljuk a víz szennyeződését.

Kínálatunk

Webáruházunkban nagy választékban, különböző méretű és kialakítású csibetápokat talál. A háztartási használatra szánt egyszerű itatóktól a nagy baromfitelepek professzionális automata itatójáig - itt megtalálja, amit keres. Itatóink számos előnyt kínálnak, hogy a csibetenyésztés zökkenőmentesen folyjon:

  • Könnyű tisztítás: Könnyen nyitható és tisztítható, így mindig tiszta vizet biztosíthat a csibéknek.
  • Biztonságos használat: Itatóink robusztusak és biztonságosan használhatók. Úgy terveztük őket, hogy csibéi ne tudjanak beleesni a vízbe, és ne sérüljenek meg.
  • Optimális vízellátás: Az itatók rendszeres vízellátással rendelkeznek, így csibéi mindig friss, tiszta vízhez jutnak.
  • Nagy tartósság: Csibeitatóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartamot garantálnak.

Tyúkok itatói a baromfitenyésztéshez

A baromfitenyésztés szakértőiként pontosan tudjuk, hogy mi a fontos egy jó csibetápban. A baromfitenyésztéshez szánt csirkeitatóinkat kifejezetten a baromfitenyésztők igényeihez igazítottuk, és magas funkcionalitásukkal és minőségükkel nyűgöznek le. Választékunkban található csirkeitatóval megteremtheti a sikeres csirketenyésztés alapjait.

Csibetakarmány itatók a csibetenyésztéshez

A megfelelő vízellátás különösen fontos a fiókanevelés során. A fiókaneveléshez való csibeitatóinkat kifejezetten úgy terveztük, hogy a csibék könnyen hozzáférjenek a vízhez, és elegendő folyadékkal lássák el őket. A kínálatunkban található csibetápokkal biztosíthatja, hogy a csibék mindig jól ellátottak legyenek vízzel.

Csibetápok a napi szükségletekhez

A mindennapi szükségletekre is kínálunk nagy választékban csibeitatókat. Az egyszerű háztartási használatra szánt itatóink ideálisak a hobbitenyésztők és a néhány csibét tartók számára. Könnyen kezelhetőek, és mégis megfelelnek a jó csibetápokkal szemben támasztott valamennyi követelménynek. A kínálatunkban szereplő csibetápokkal optimális ellátást és táplálást biztosíthat csibéinek.

Győződjön meg a kiváló minőségű csibetápok változatos választékáról. Legyen szó baromfitenyésztésről, csibekeltetésről vagy mindennapi igényekről - az agrarzone.de weboldalon megtalálja az Ön igényeinek megfelelő csibetakarmányt. Rendeljen most, és gondoskodjon arról, hogy csibéi jól legyenek ellátva!

Gyakran ismételt kérdések a csibetápokkal kapcsolatban:

Kérdés: Milyen gyakran kell cserélni a vizet a csibeitatóban?

A csibeitatót rendszeresen tisztítani kell, és a vizet legalább naponta egyszer cserélni kell az optimális higiénia és vízellátás biztosítása érdekében. Melegebb hőmérsékleten a baktériumfertőzés megelőzése érdekében célszerű lehet gyakrabban is cserélni a vizet.

kérdés: Milyen méretű legyen a csibeitató?

A csibeitató méretének a csibék számától és korától kell függenie. Fontos, hogy minden csibe egyszerre jusson vízhez, ezért az itatónak elegendő helyet kell biztosítania mindannyiuk számára. Ügyeljünk arra, hogy az itató ne legyen túl nagy, mert ez a víz szennyeződéséhez vezethet.

kérdés: Hogyan tisztítsam meg a csibék itatóját?

Az optimális higiénia biztosítása érdekében a csibeitatót rendszeresen tisztítani kell. Ehhez meleg vizet és enyhe szappanos oldatot használhat. Ügyeljen arra, hogy az itatót alaposan tisztítsa meg, és távolítson el minden maradványt. Ezután alaposan öblítse le az itatót tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a tisztítószer maradványait.