Vásároljon természetes egy összetevőből álló takarmányt online az Agrarzone weboldalon

Az egyedi takarmány egyetlen összetevőből áll, és csodálatosan használható különböző keveréktakarmányok előállításához.

Az egyedi takarmányunk többnyire bio minősítésű, és szigorú minőségellenőrzésen és többszöri gondos tisztításon keresztül kapja meg a szükséges textúrát, hogy megfeleljen az állatok etetésének magas színvonalú követelményeinek.

Akár a haszonállatok, mint a tehenek, juhok, kecskék, lovak vagy a háziállatok, mint a rágcsálók, madarak, kutyák vagy macskák egyedi takarmánya - A fajnak megfelelő egyedi takarmány számos tápanyagot biztosít az állatok számára, amelyekre a hosszú és egészséges élethez szükségük van.

Gazdag, egyedi takarmányunk kiváló minőségével és természetességével nyűgöz le, amely minden állatnak jól esik. A Leimüller márkájú takarmányunk már évek óta bizonyított a mezőgazdaságban és a magánállattartásban egyaránt, és garantáltan GMO-mentes.

Egyedi takarmányaink áttekintése:

  • Alapvetően egyféle gabonafajtából áll (pl. búza, zab, árpa vagy kukorica).
  • Természetes módon számos tápanyaggal látja el az állatokat
  • Alkalmas összetett takarmány előállítására
  • Kiegészítő takarmány hozzáadása szükséges (pl. vitaminok, aminosavak stb.).
  • Többször gondosan megtisztítva
  • Nagyrészt bio minősítésű

Egyedi takarmány prémium minőségben - Tápanyagokban gazdag takarmány haszonállatok és háziállatok számára

Melyik egyedi takarmány melyik állat számára alkalmas? Az állattípustól és az alkalmazási területtől függően a tömegtakarmánynak meg kell felelnie az állatok fajnak megfelelő igényeinek és különböző követelményeinek. Ezen az oldalon megtalálja az állatának optimális egyedi takarmányt, valamint értékes információkat és tippeket talál az egyedi takarmányozással kapcsolatban.

Kérdései vannak a weboldalon található takarmányokkal kapcsolatban, vagy rendszeresen nagyobb mennyiségű takarmányra van szüksége? Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, chaten vagy Whatsappon - szívesen segítünk Önnek, vagy egyedi ajánlatot teszünk.

Még nem törzsvásárló?

Próbálja ki az egyedi takarmányt, és hagyja, hogy meggyőzzük Önt a kiváló eredményekről.

Egyedi takarmány haszonállatoknak - Így maradnak egészségesek a lovak, juhok, kecskék, tehenek stb.

A zabot sok éven át a lovak tipikus gabonájának tartották. De a juhok, kecskék és tehenek számára is rendkívül népszerű az egészséges takarmányzab. Jó íze és számos fontos összetevője miatt a takarmányzab ideális egyedi takarmányként. Az ízletes takarmányzabot nemcsak nagyon szívesen fogyasztják, hanem az állatokat életerőssé, vidámmá teszi, és növeli aktivitásukat.

A Leimüller Zab tisztított, természetes és hamisítatlan, közvetlen takarmány. Az Alpok előhegyeinek termékeny földjein termesztett zabunk optimális takarmányt jelent a haszonállatok táplálására. A szigorú minőségellenőrzésnek és a többszöri, speciális tisztítási eljárással történő gondos tisztításnak köszönhetően a zab garantáltan pormentes. A biogazdaságokkal szemben különösen magas követelményeket támasztanak.

A Leimüller bio zab a legjobb bio minőségű, kiváló minőségű takarmány-összetevőknek köszönhetően megfelel a bio takarmányokkal szemben támasztott magas követelményeknek. A bio zab a fehérjében leggazdagabb gabona, és számos fontos összetevőt tartalmaz, mint például cinket, vasat, kalciumot, szilíciumot, mangánt, valamint fontos vitaminokat (B1 + E) és esszenciális zsírsavakat.

A zúzott zab különösen alkalmas idősebb vagy fogászati problémákkal küzdő állatok számára. A zúzott zabot könnyebb rágni, ezért ideális a fiatal, még nem teljesen kifejlett fogú állatok számára. A zúzott zab optimális kiegészítője állatai fajoknak megfelelő étrendjének. A zabot egy speciális eljárással kíméletesen összetörik és porítják.

A fekete zab természetes, kezeletlen, és segíti az állatok emésztési folyamatát. A fekete zab a hagyományos zabhoz képest a szántóföldi termesztés során ellenállóbb a gombatámadásokkal szemben. A szigorú minőségellenőrzés és a többszöri gondos tisztítás biztosítja a terméknek a lovak és társaik egészségének megőrzéséhez szükséges textúrát.

3 értékes tipp a zab etetéséhez

Jobb-e egészben vagy zúzottan etetni a zabot?

Az állatot zúzott zabbal és teljes kiőrlésű gabonával is etetheti. A zúzott zab különösen jó az idős, rossz vagy hiányzó fogú állatoknak, amelyeknek nehézséget okoz az evés. A fiatal, még növésben lévő állatok a zúzott zabot is nagyon jól fel tudják szívni.

Szükség van-e további kiegészítő takarmányra és ásványi anyagokra a zab mellé?

A takarmányzab számos fontos vitamint és tápanyagot tartalmaz. Ezek a tápanyagok azonban nem elegendőek ahhoz, hogy az állatokat elegendő ásványi anyaggal lássák el. Minden étkezéskor olyan kiegészítő takarmányt kell adni az egyedi takarmányhoz, amely tartalmazza az összes fontos, fajspecifikusan szükséges ásványi anyagot.

A zab valóban pozitív hatással van az állatok vitalitására?

A lovak és sok más állat úgy találja, hogy a zab boldoggá és élettel telivé teszi őket.

A tápanyagokban gazdag zab körülbelül 1-2 órával a takarmány beadása után fejti ki hatását. Ez idő alatt a lehető legjobban ki lehet használni az állat koncentrált energiáját.

Ha viszont óvatoskodni szeretne, akkor a legjobb, ha a takarmány adását követően legalább 3 órát vár az állat mozgatásával, vagy csökkenti a napi zabmennyiséget.

További takarmányokat találhat a haszonállatok számára itt:

Egyedi takarmány baromfik számára - A csirkék és fürjek optimális tojóteljesítményének elősegítése

A búza különösen népszerű a baromfik, például a csirkék és a fürjek körében. A Leimüller Organic Wheat többszörösen tisztított, és baromfitakarmányként a legalkalmasabb. A termékre szigorú ökológiai minőségi követelmények vonatkoznak. A pontos minőségellenőrzésnek és a többszöri gondos tisztításnak köszönhetően a csirketakarmány megkapja a szükséges textúrát, hogy megfeleljen az állatok takarmányozásában támasztott legmagasabb követelményeknek.

A Leimüller bioárpánk ízletes, egyedi takarmányként is csodálatosan alkalmas. A bioárpa megfelel a biogazdaságokkal szemben támasztott különösen magas követelményeknek, és különösen magas fehérje- és ásványianyag-tartalommal látja el a baromfit. A magas fehérjetartalom biztosítja az optimális tojóteljesítményt és a fiókanevelést.

A bio egész kukorica könnyen emészthető energiát biztosít a baromfi számára, és testes, diós ízt ad a tojásnak. A bio minősítéssel rendelkező gazdaságok számára alkalmas, értékes összetevőkkel gazdagított bio kukoricánk különösen népszerű egyedi takarmány a csirkék és fürjek számára.

Az őrölt bio kukorica viszont különösen alkalmas a csibék nevelésére. Az apró kukoricadarabokat a fiatal fiókák könnyebben csipegetik és lenyelik. Ez a biotakarmány alkalmas biogazdaságok takarmányozására is.

További baromfitakarmányokat talál itt csirkék, kacsák, libák és fürjek számára:

Alkalmas tartozékok baromfitakarmányozáshoz:

Egyedi takarmány háziállatoknak - Etetés népszerű lakótársaknak, például rágcsálóknak, madaraknak, kutyáknak és macskáknak

A rágcsálók, nyulak és madarak számára is népszerű egyedi takarmány a borsópehely egyedi takarmányunk. Az alaptakarmányhoz keverve, változatos rágcsálnivalóként vagy a legyengült állatok táplálására - a borsópehely univerzálisan alkalmazható és ízletes jutalomfalat a köztes időkben. Ez az egészséges, egyedi takarmány fontos ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmaz. A benne lévő keményítőt a borsó összezúzásával felbontják, ezért könnyen emészthető. Megjegyzés: A borsópehely nem ajánlott az emésztésre érzékeny, könnyen felfúvódó állatok számára.

A máriatövismagok különösen jót tesznek a májnak, és alkalmasak lovak, de kutyák és macskák egyedi takarmányozására is. Ez a májgyógyszer a gyümölcs héjában található szilimarin hatóanyagot tartalmazza, amely antitoxikus és regeneráló hatású lehet. Méregteleníti a májat, és támogatja az új májsejtek képződését is. A máriatövismagok emellett epehajtó és enyhén hashajtó hatásúak lehetnek.

Mi a különbség az egyedi táp, a keveréktáp és a teljes értékű takarmány között?

Egyedi tápok

Az egyedi táp - ahogy a neve is mutatja - olyan egyes összetevőkből áll, amelyek önmagukban nem elegendőek a szükségletek fedezésére (pl. csak zab vagy csak árpa). Ha több különböző egyedi takarmányt kever össze, az eredmény egy fajspecifikus keveréktáp lesz.

Vegyes takarmány

A vegyes takarmányt több egyedi takarmány keverésével állítják elő. Ennek eredményeként olyan takarmánykeveréket kapunk, amelynek receptúrája és tápanyagtartalma ideálisan megfelel az állatok igényeinek. A kevert takarmányhoz a fajnak megfelelő kiegészítő takarmány adható, hogy az állat minden olyan tápanyagot megkapjon, amelyre az életerős és hosszú élethez szüksége van.

Teljes értékű takarmány

A teljes értékű takarmány az állatok számára minden olyan állat-specifikus tápanyagot biztosít, amelyre szükségük van. A teljes értékű takarmány mellett az állatoknak csak vizet kell kínálni. A teljes értékű takarmányt különösen a baromfitenyésztésben (fiókanevelés, tojótyúkok, brojlercsirkék) és a sertéstenyésztésben használják. A teljes értékű takarmányt háziállatok, például rágcsálók, macskák és kutyák etetésére is szívesen használják.

Fedezze fel itt a kiváló minőségű teljes értékű takarmányok nagy választékát!

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.