info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Tyúktakarmány


Szűrő

Tyúktáp - egészséges táplálkozás az optimális neveléshez

Fedezze fel kiváló minőségű csibetápunkat, amelyet kifejezetten a csibék egészséges és kiegyensúlyozott táplálására fejlesztettünk ki. A csibék egészséges fejlődéséhez és jólétéhez elengedhetetlen az optimális nevelés. Csibetápunk tartalmazza az erős növekedéshez és a jó immunvédelemhez szükséges összes fontos tápanyagot és vitamint. Bízzon kiváló minőségű csibetápjainkban, és biztosítsa, hogy csibéi már a kezdetektől fogva optimálisan nevelkedjenek.

Optimális felnevelés - kezdettől fogva jól ellátva

Az optimális felnevelés nagy jelentőséggel bír a csibék egészsége és növekedése szempontjából. Kiváló minőségű csibetápunkkal megteremti az egészséges fejlődés alapját. Takarmányunk tartalmazza az összes fontos tápanyagot, például fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek az erős immunrendszerhez és az egészséges csibék növekedéséhez szükségesek. Adja meg a lehető legjobb ellátást a csibéknek már a kezdetektől fogva, és mozdítsa elő vitalitásukat és ellenálló képességüket.

GYIK - Csibetáp

GYIK - Milyen gyakran kell cserélni a csibetápot?

A csibetápot rendszeresen cserélni kell a friss és higiénikus ellátás biztosítása érdekében. Ügyeljen arra, hogy a takarmány száraz és szennyeződésektől mentes maradjon. A csere pontos gyakorisága a csibék korától függően változhat. Ajánlott naponta többször ellenőrizni a takarmányt, és szükség esetén cserélni.

GYIK - Milyen tápanyagokat tartalmaz a csibetáp?

Csibetápunk kifejezetten a csibék igényeihez van igazítva, és minden fontos tápanyagot tartalmaz az egészséges fejlődéshez. Ezek közé tartoznak a fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Ezek a tápanyagok támogatják a csibék növekedését, csontfejlődését és immunrendszerét. Adjon csibéinek kiegyensúlyozott étrendet a mi kiváló minőségű csibetápunkkal.

GYIK - Mikor kezdhetem el a csibetáp etetését?

A pontos időpont, amikor elkezdheti a csibetáp etetését, a csibék típusától és fejlődésétől függ. Általános szabály, hogy a csibetáp adagolását körülbelül az első élethéttől kezdve kezdheti el. Kövesse azonban a tenyésztő vagy az állatorvos ajánlásait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csibék készen állnak a csibetáp etetésére.