info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Lónyalótartó


Szűrő

Lónyalótartó - a lovak etetésének praktikus segítője

A lovak nemcsak fenséges állatok, hanem igényes falánkok is. Egészségük és teljesítményük szempontjából kulcsfontosságú a kiegyensúlyozott és szükségletorientált takarmányozás. Az egészséges lótakarmányozás fontos része az ásványi anyagok és nyomelemek biztosítása. Alónyalábtartó lehetővé teszi az ásványi anyagok és nyomelemek egyszerű és hatékony bevitelét. Kiváló minőségű anyagokból készül, és kifejezetten a lovak igényeihez van igazítva. Stabil konstrukciója különösen tartós és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Lónyalábtartó - az előnyök egy pillantásra

- Optimális ellátás: A lónyalábtartó biztosítja az ásványi anyagok és nyomelemek szükségleteknek megfelelő ellátását. A lovak bármikor felvehetik a nyalókövet, és önállóan szabályozhatják szükségleteiket - Tartós és biztonságos: A lónyalókő tartó stabil anyagból készült, és még a nagy igénybevételt is kibírja. A lovak biztonságosan és sérülésveszély nélkül vehetik fel a nyalókövet - Egyszerű telepítés: A lónyalókő tartó gyorsan és egyszerűen telepíthető. Könnyen rögzíthető a falra vagy az istállóban, és mindig a lovak rendelkezésére áll - Praktikus kialakítás: A lónyalókő tartó ergonomikusan kialakított, így a nyalókő kényelmesen és hatékonyan felvehető. A lovak könnyen elérhetik és felvehetik a nyalókát - Sokoldalú használat: A lónyalótartó nemcsak istállótartásra, hanem legeltetésre is alkalmas. Rugalmasan használható különböző helyeken, ezért ideális minden lótartó számára.

Lónyalogató tartó - gyakorlati tanácsok a használathoz

Az ásványi anyagok és nyomelemek lehető legjobb ellátásának biztosítása érdekében a következő tanácsokat kell betartani: 1. Gondoskodjon arról, hogy a lónyalábtartó mindig könnyen hozzáférhető és a lovak által könnyen felvehető legyen. 2. Gondoskodjon a lónyalábtartó rendszeres ellenőrzéséről és szükség esetén cseréjéről. A száraz és ép nyalókő biztosítja az optimális tápanyagfelvételt. 3. A lónyalókő-tartót megfelelő, esőtől és közvetlen napfénytől védett helyen helyezze el. Ez biztosítja, hogy a nyalókő tovább bírja, és a lovak bármikor felvehetik. 4. Változatos és kiegyensúlyozott táplálkozással támogassa az ásványi anyagok és nyomelemek pótlását. Vegye figyelembe a lovak igényeit és szükségleteit.

Lónyalábtartó - minden igényre a megfelelő választás

A lovak számára kiváló minőségű nyalókőtartók változatos választékát kínáljuk. Válasszon a különböző modellek és kivitelek közül, amelyek kifejezetten a lovak igényeihez igazodnak. Nálunk megtalálja a megfelelő nyalókatartót lovának, akár az istállóban, akár a legelőn, akár útközben. Fedezze fel most a lovaknak szánt nyalókatartók választékát, és biztosítsa az ásványi anyagok és nyomelemek optimális ellátását.
GYIK:1. Milyen gyakran kell cserélni a nyalókövet? A nyalókövet rendszeresen ellenőrizni kell, és szükség esetén cserélni. A száraz és ép nyalókő biztosítja az optimális tápanyagfelvételt. 2. A nyalókő tartó használható a legelőn is? Igen, a nyalókő tartó egyaránt alkalmas istállózásra és legeltetésre. Rugalmasan használható különböző helyeken. 3. Hogyan biztosíthatom, hogy a lovaim elegendő ásványi anyaghoz jussanak? A változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás támogatja az ásványi anyagok és nyomelemek ellátását. A nyalábtartó praktikus kiegészítő a lovak szükségleteinek fedezésére.