info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Kis Állatkerítés


Szűrő

Biztonságos kisállat-kerítés háziállatok számára - megbízható védelem a ragadozók ellen és biztonságos kifutó terület.

Fedezze fel kiváló minőségű kisállat-kerítéseinket, amelyeket kifejezetten a kisállat-, mezőgazdasági, erdészeti és vadászati ellátáshoz fejlesztettünk ki. Robusztus és tartós kisállat-kerítéseinkkel optimális védelmet kínálunk Önnek háziállatai számára. Legyen szó nyulakról, tengerimalacokról vagy más kisállatokról - kisállat-kerítés kategóriánkban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy állatainak biztonságos kifutót biztosítson. A kerítések könnyen telepíthetők, és mégis elegendő mozgásteret biztosítanak háziállatainak. Tartsa biztonságban háziállatait kiváló minőségű kisállat-kerítés kínálatunkkal.

Háziállatok - biztonságos kifutó a háziállatoknak

Háziállatok kategóriánk széles termékválasztékot kínál, hogy biztosítsa háziállatai biztonságos kifutását. Kisállat-kerítésünkkel védett kültéri területet biztosíthat háziállatainak, ahol játszhatnak és szaladgálhatnak. A kerítések különböző méretekben kaphatók, és rugalmasan az Ön igényeihez igazíthatók. Háziállatainak biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért kisállat-kerítéseink különösen stabilak és megbízható védelmet nyújtanak a szökő állatokkal szemben. Biztosítsa háziállatainak biztonságos kifutását kiváló minőségű kisállat-kerítésünkkel.

Védelem a ragadozók ellen - mindenre kiterjedő védelem kisállatai számára

A ragadozók elleni védelem különösen fontos kisállatai biztonsága érdekében. A "Védelem a ragadozók ellen" kiegészítő kategóriánk olyan speciális termékeket kínál, amelyek garantálják állatai védelmét. A szorosan behálózott dróthálótól a speciális hálókig mindent kínálunk, amire szüksége van kisállatai védelméhez az olyan ragadozóktól, mint a ragadozó madarak vagy a márnák. Kisállat-kerítés kínálatunk elektromos megoldásokat is tartalmaz, amelyek további védelmet nyújtanak. Termékeinkkel biztos lehet benne, hogy kisállatai teljes mértékben védve vannak.

Biztonságos kifutás - szabadság a kisállatoknak

"Safe run" kategóriánk széles választékot kínál a termékekből, amelyekkel biztonságos és zárt területet hozhat létre kisállatai számára. Akár a kertben, akár a teraszon vagy az erkélyen szeretne kisállatainak kifutót biztosítani - kisállat-kerítéseink rugalmasan használhatók és könnyen telepíthetők. Rengeteg helyet biztosítanak kisállatainak a játékhoz és a mozgáshoz, miközben nem kell aggódnia, hogy megszöknek. Hozzon létre biztonságos kifutót kisállatai számára kiváló minőségű kisállat-kerítés kínálatunkkal.

GYIK - Kisállat kerítés

GYIK - Milyen magas legyen egy kisállat-kerítés?

A kisállat kerítés magassága az állatok méretétől függ. Nyulak vagy tengerimalacok esetében legalább 60 cm-es magasságot ajánlunk, hogy biztosítsuk, hogy ne tudjanak megszökni. Nagyobb kisállatok, például csirkék vagy kacsák esetében a kerítésnek legalább 1 méter magasnak kell lennie. Fontos azonban az is, hogy a kerítést a talajba rögzítse, hogy megakadályozza, hogy kiássák magukat. Kisállat-kerítés kínálatunkkal kiválaszthatja az állatainak megfelelő kerítésmagasságot, és biztonságban tarthatja őket a kifutóban.

GYIK - Hogyan rögzíthetem biztonságosan a kisállat-kerítésemet?

A kisállat-kerítés biztonságos rögzítéséhez javasoljuk, hogy vagy földhorgonyokkal rögzítse a talajhoz, vagy erős oszlopokhoz rögzítse. A talajhorgonyok jó stabilitást biztosítanak, és megakadályozzák, hogy állatai felemeljék a kerítést. Alternatív megoldásként a kerítést meglévő kerítésekhez vagy oszlopokhoz is rögzítheti. A hosszú távú stabilitás érdekében ügyeljen arra, hogy a rögzítőanyagok robusztusak és időjárásállóak legyenek. Kisállat-kerítés termékeinkkel és a megfelelő rögzítőanyaggal biztonságosan és stabilan telepítheti kerítését.

GYIK - Hogyan tudom meghosszabbítani a kisállat kerítésemet?

Ha kisállat-kerítését szeretné meghosszabbítani, tartozékok és kiegészítő termékek választékát kínáljuk, amelyekkel meglévő kerítését meghosszabbíthatja. Például további kerítésszegmenseket vagy -elemeket vásárolhat, hogy megnövelje az állatok kifutóját. Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy bővítő termékeink illeszkednek-e az Ön meglévő kisállat-kerítéséhez. Kisállat-kerítés kiegészítőinkkel igény szerint bővítheti kerítését, és kisállatai igényeihez igazíthatja azt.