Vásároljon eldobható kesztyűket és egyszer használatos kesztyűket olcsón az Agrarzone oldalon.

Az eldobható kesztyűk optimális higiéniát garantálnak a munka során. Az egészségügyi ágazatban, az élelmiszeriparban, de a laboratóriumokban és számos más alkalmazási területen az építőiparban és az iparban is használják a hasznos, egyszer használatos védőkesztyűket.

Az eldobható kesztyűk (más néven egyszer használatos kesztyűk) számos iparágban értékes hozzájárulást nyújtanak a viselő, egy tárgy vagy egymás védelmében, mint például az egészségügyben.

Legyen szó sebészeti kesztyűről, vizsgáló kesztyűről, higiéniai kesztyűről, elsősegélynyújtó kesztyűről vagy élelmiszeripari kesztyűről - Védőkesztyűk az egyéni védőfelszerelés részét képezik, mivel optimális védelmet nyújtanak a sérülések, betegségek és szennyeződések ellen.

Mivel az eldobható orvosi kesztyűk elsősorban a fertőzések és vírusok elleni védelmet szolgálják, a védőkesztyűknek meg kell felelniük az orvosi kesztyűkre vonatkozó NORM EN 455 szabvány követelményeinek.

Az Agrarzone oldalon kiváló minőségű, eldobható kesztyűk széles választékát találja kiváló minőségben. Latexből, vinilből, PE-ből vagy nitrilből készült védőkesztyűink megfelelnek az EN 455 szabvány legmagasabb követelményeinek, és optimális védelmet garantálnak számos alkalmazási területen.

Eldobható kesztyű Alkalmazási terület:

 • Egészségügy
 • Gyógyszerészet
 • Gyógyszertár
 • Mezőgazdaság
 • Élelmiszeripar
 • Összeszerelés
 • Gondozás
 • Laboratórium
 • Kozmetikumok
 • Tisztítás
 • Csomagolás stb.

Ezeket a védőkesztyűket az Agrarzone oldalon vásárolhatja meg:

Az eldobható kesztyűk között a klasszikus az elasztikus kesztyű. A tartós és robusztus latexből készült védőkesztyűk különösen az egészségügyben bizonyítottak, de a latexkesztyűk más iparágakban (pl. összeszerelés vagy takarítás) is hatékonyan védik a kezet.

Nitril eldobható kesztyű jó alternatívája a klasszikus latexkesztyűnek, és gyakran használják olyan igényes tevékenységekhez, amelyek steril munkát igényelnek, pl. fejőkesztyű. A nitril eldobható kesztyűk gyakorlatilag különböző méretekben és 50 darabos vagy 100 darabos adagoló dobozokban kaphatók.

Az allergiások számára különösen alkalmasak a latexmentes kesztyűk, például vinyl kesztyű. Az olcsó vinyl kesztyűk különösen népszerűek, és nagyon vékonyak, így a kényelem és az érzékenység rendkívül magas. Kényelmesen, 100 darab os dobozokba csomagolva vinil kesztyűinket gyorsan és könnyen felveheti.

Vinil- és latexkesztyű egyaránt kapható púderes és púdermentes változatban. A porított eldobható kesztyűket különösen könnyű felvenni, míg a nem porított változatok ideálisak az allergiások számára.

Az eldobható PE kesztyűk olcsó megoldást jelentenek az egyszerűbb munkákhoz . Hőre lágyuló anyagból készülnek, és optimális védőkesztyű egyszerű és rövid munkákhoz, ahol az eldobható kesztyűket nem terheli különösebb igénybevétel.

Állatorvosi használatra különösen hosszú kesztyűk vannak. A VETtop eldobható kesztyű vállvédővel védi a vállat, a hónaljat és a mellkast, ezért ideális az állatorvosok számára.

Hogyan válasszam ki az igényeimnek megfelelő védőkesztyűt?

Latex, vinil, PE és nitril eldobható kesztyűk különböző alkalmazásokhoz

Az eldobható kesztyűk különböző anyagokból, például latexből, vinilből, nitrilből és PE-ből készülnek, és mindegyik anyag különösen alkalmas a különböző felhasználási területekre.

Itt talál egy gyakorlati áttekintést a különböző eldobható orvosi kesztyűkről és alkalmazási területekről:

Az eldobható kesztyűk áttekintése:

Latex eldobható kesztyűk - bevált orvosi vizsgálati kesztyűk

Latex eldobható kesztyű a klasszikus orvosi védőkesztyűk. Az eldobható latexkesztyűk optimális tulajdonságokkal rendelkeznek az egészségügyi ágazatban végzett munkához, ezért az egészségügyi ágazatban a kezek védelmének általános eszközeként szolgálnak.

A latexkesztyű kiváló rugalmassággal, rendkívül jó tapadással és kellemes viselési komforttal rendelkezik. Még a finom munkák is precízen elvégezhetők a sebészkesztyűvel, köszönhetően a megőrzött magas tapintásérzéknek. Nem ajánlott azonban latexallergiásoknak.

Eldobható nitril kesztyű - Innovatív anyag és jó alternatíva allergiásoknak

Ha olyan eldobható kesztyűre van szüksége, amely ellenáll a vegyi anyagoknak is, akkor a következőkkel szolgálunk. Nitril eldobható kesztyű választékunkban, amelyek ráadásul megfelelnek az EN 374 szabvány nak, és így alkalmasak vegyszerek kezelésére .

A nitril kesztyűk kiváló megoldást jelentenek a higiénikus, steril munkát igénylő, igényes feladatokhoz, és a vinil kesztyűknél alkalmasabbak a latex helyettesítésére. A nitril kesztyűk hasonló anyagstabilitással rendelkeznek, mint a latexkesztyűk, és a durvított ujjbegyeknek köszönhetően rendkívül jó tapadást biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy az eldobható kesztyű kiválóan használható precíz, precíz munkához.

Vinyl eldobható kesztyűk - Olcsó eldobható kesztyűk rövid munkákhoz.

Az allergiások számára különösen alkalmasak a latexmentes kesztyűk, például a vinil kesztyűk. Vinyl eldobható kesztyű nagyon olcsóak és vékonyak, így kényelmesen viselhetők . Az egyszer használatos vinil kesztyűvel a tapadás és a tapintásérzékelés is nagyon jó. Az eldobható vinil kesztyűk alkalmasak könnyű higiéniai alkalmazásokhoz, ahol az eldobható kesztyűk nem különösebben igénybevételnek vannak kitéve, mivel nem különösebben szakadásállóak.

Mind a vinil, mind a latex védőkesztyűk kaphatók púderes és púdermentes változatban. A porított eldobható kesztyűket különösen könnyű felvenni, míg a nem porított változatok ideálisak az allergiások számára.

PE eldobható kesztyű - Magas bőrkompatibilitás egyszerű és rövid távú alkalmazásokhoz

Egyszerű munkához nem mindig szükséges drága felső termékeket viselni. Egyszerű és praktikus megoldást kínál a PE kesztyű, amelyek optimálisan használhatók a különböző alkalmazási területeken. A PE-kesztyűk különösen bőrbarátok, olcsók és hatékony védelmet nyújtanak az alkoholok, savak és zsírok ellen. A PE eldobható kesztyűk különösen alkalmasak egyszerű és rövid alkalmazásokhoz, de nem alkalmasak hosszabb, nagy tapadást és pontosságot igénylő alkalmazásokhoz.

Eldobható kesztyűk TOP minőségben az Agrarzone védőruha webáruházban

Az Agrarzone webáruházban található eldobható kesztyűk mindegyike az EN 455 és EN 374 szabványok szerint tesztelt, az egyszer használatos orvosi kesztyűkre vonatkozó uniós irányelvek szerint. Ez azt jelenti, hogy eldobható kesztyűink az egészségügyi ágazatban és számos más iparágban bárhol felhasználhatók.

A kategóriában különböző anyagokból készült eldobható kesztyűket talál az összes szokásos orvosi alkalmazáshoz. Fedezze fel a nagy választékot, találja meg a megfelelő eldobható kesztyűt, és rendelje meg néhány kattintással az egyéni védőfelszerelést kényelmesen otthonról.

Már megtalálta a megfelelő eldobható kesztyűt, de még mindig szüksége van további termékekre a fertőtlenítés és higiénia területéről ? Akkor érdemes megnézni a kategóriát: Állatorvosi kategória. Itt az eldobható kesztyűkön kívül számos más terméket is vásárolhat, amelyekkel biztosíthatja a higiéniát a mindennapi munkavégzés során.

További tartozékok az egyéni védőfelszereléséhez:

Sokféle foglalkozási tevékenység nélkülözhetetlenné teszi az egyéni védőfelszerelés (PPE) használatát. Akár az építkezéseken, akár az ipari szektorban vagy a mezőgazdasági tevékenységekben: Az egyéni védőfelszereléssel megvédi magát a biztonságát és egészségét fenyegető veszélyektől.

Az Agrarzone oldalon a kiváló minőségű védőfelszerelések átfogó választékát találja, amellyel minden helyzetben hatékonyan védekezhet:

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.