info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Inkubátor


Szűrő

Inkubátor - Az optimális megoldás a biztonságos fiókaneveléshez

A "keltető" kategóriában mindent megtalál, amire a sikeres fiókaneveléshez szüksége van. Itt kiváló minőségű keltetők széles választékát találja, amelyek segítségével egészséges és életerős csibéket nevelhet. Akár amatőr, akár hivatásos baromfitenyésztő, broodereink ideális megoldást jelentenek az Ön igényeinek kielégítésére.

Inkubátor - A tökéletes berendezés a baromfitenyésztéshez

A "Baromfi" kategóriába tartozó inkubátoraink számos előnyt és funkciót kínálnak Önnek, amelyek megkönnyítik a csibék nevelését. Az automatikus vezérlőrendszerrel optimalizálhatja a keltetési körülményeket, és így optimális keltetési klímát biztosíthat. A pontos hőmérsékletszabályozásnak és az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően inkubátoraink ideális feltételeket teremtenek a csibék egészséges fejlődéséhez. A modern technológiának köszönhetően inkubátoraink automatikus tojásforgatással rendelkeznek, ami biztosítja, hogy a csibék egyenletes tápanyagellátásban részesüljenek és egyenletesen fejlődhessenek. Emellett egyes modelljeinkben lehetőség van a páratartalom szabályozására és beállítására a keltetési folyamat során, hogy ideális környezetet biztosítsunk a csibék növekedéséhez.

Inkubátor - A tökéletes támogatás a fiókaneveléshez

"Csibetenyésztés" kategóriánkban nem csak kiváló minőségű inkubátorok találhatók, hanem a sikeres csibetenyésztéshez szükséges összes tartozék és anyag is. Például kiváló minőségű keltetőtojásokat kínálunk Önnek, amelyek kifejezetten inkubátorokban való használatra alkalmasak. Emellett kínálatunkban mindent megtalál, ami a csibék gondozásához és felneveléséhez szükséges, például takarmányt, itatókat, fűtőlapokat és még sok minden mást. "Inkubátor" kategóriánkban különböző modellek és méretek közül is válogathat, hogy megtalálja az egyéni igényeinek megfelelő inkubátort. Akár csak néhány csibét tenyészt, akár egy nagyobb baromfifarmot üzemeltet, itt megtalálja, amit keres.

Inkubátor - profitáljon szakértelmünkből

Az e-kereskedelem területén tapasztalt online marketingszakértőként tudjuk, milyen fontos, hogy minőségi termékeket kínáljunk. Inkubátoraink neves gyártóktól származnak, akik minőségükről és megbízhatóságukról ismertek. Mindig készséggel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő inkubátort, és válaszoljunk minden olyan kérdésére, amely a fiókaneveléssel kapcsolatban felmerül. Nemcsak kiváló minőségű termékeket, hanem szakértői tanácsadást és első osztályú ügyfélszolgálatot is biztosítunk Önnek.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések az inkubátorokról

1. kérdés: Hogyan működik egy keltetőgép?

A csibék neveléséhez szükséges legjobb feltételek megteremtése érdekében a brojler a tyúkanyó természetes költési körülményeit szimulálja. Az inkubátorok pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást, valamint automatikus tojásforgatást biztosítanak a csibék optimális fejlődése érdekében.

2. kérdés: Mennyi időbe telik, amíg a csibék kikelnek?

A kelési idő a baromfifajtától függően változik. A csirkék esetében általában 21 napot vesz igénybe a csibék kikelése. Más baromfitípusok, például kacsa vagy liba esetében a keltetési idő hosszabb lehet.

kérdés: Kikeltethetem-e saját tojásaimat az inkubátorban?

Igen, inkubátoraink mind a speciális keltetőtojások, mind az Ön saját tojásai számára alkalmasak. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a kikelt csibék minősége nagyban függ a tojások minőségétől.

További információk az inkubátorral kapcsolatban

Az inkubátorokról és a csibekeltetésről további információkat talál a "Baromfi" kategóriánkban a Baromfi/inkubátor link alatt. Itt a csibetenyésztést segítő, kiváló minőségű tartozékok és anyagok választékát is megtalálja. Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, kérjük, bármikor forduljon hozzánk bizalommal.