Bio takarmányok online vásárlása az Agrarzone-nál

Bio takarmányaink a legmagasabb prémium minőségűek, és egyetlen komponensből állnak, amelyek ideálisak az összetett takarmányok előállításához. A régióból származó kiváló minőségű gabonából feldolgozott és többször gondosan tisztított bio takarmányunk megfelel a biogazdaságokkal szemben támasztott magas követelményeknek.

Legyen szó bio takarmányról az olyan haszonállatok számára, mint a tehenek, juhok, kecskék, lovak vagy a baromfi - a fajnak megfelelő takarmány számos tápanyagot biztosít az állatok számára, amelyekre a hosszú és egészséges élethez szükségük van.

Gazdag bio takarmányunk lenyűgöz a kiváló minőségével és természetességével, amely minden állatnak ízlik.

A Leimüller márkájú bio állateledelünk évek óta bizonyított a mezőgazdaságban és a magánállattartásban egyaránt, és garantáltan GMO-mentes. Azáltal, hogy csak kiváló minőségű, Ausztriából származó nyersanyagokat dolgozunk fel, a szállítási távolságok rövidek maradnak, és a regionális mezőgazdaság megerősödik.

A bio egyedi takarmányok áttekintése:

  • Alapvetően egyféle gabonafajtából áll (pl. búza, zab, árpa vagy kukorica).
  • Alkalmas bio összetett takarmány előállítására
  • Tanúsított biogazdaságok számára
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Erősíti a regionális mezőgazdaságot
  • Többszöri gondos tisztítás
  • Környezetbarát csomagolás szakadásbiztos zsákban
  • A kiegészítő takarmány keverése szükséges

Prémium minőségű bio egyeditakarmányok - Tápanyagokban gazdag takarmányok állattartás és baromfi számára

Melyik állat számára melyik bio egyedi takarmány alkalmas?

A takarmánynak meg kell felelnie a fajspecifikus igényeknek és az állatok különböző igényeinek, az állatfajtától és az alkalmazási területtől függően. Ezen az oldalon megtalálja az állatának legoptimálisabb közvetlen takarmányt, valamint értékes információkat és tippeket talál az ökológiai közvetlen takarmányokkal való etetéssel kapcsolatban.

Kérdései vannak a oldalon található takarmányokkal kapcsolatban, vagy rendszeresen nagyobb mennyiségű ökológiai közvetlen takarmányra van szüksége? Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, chaten vagy WhatsAppon - szívesen segítünk Önnek, vagy egyedi ajánlatot teszünk.

Ön még nem törzsvásárló? Próbálja ki bio egyenes takarmányunkat, és hagyja, hogy a kiváló eredmények meggyőzzék Önt.

Bio egyedi takarmány az állattenyésztés számára - Kiváló minőségű prémium takarmány lovak, juhok, kecskék, tehenek számára.

Leimüllerbio zabunk megfelel a bio takarmányokkal szemben támasztott magas követelményeknek, köszönhetően a kiváló minőségű takarmány-összetevőknek a legjobb bio minőségben. A bio zab a fehérjében leggazdagabb gabona, és számos fontos összetevőt tartalmaz, mint például cinket, vasat, kalciumot, szilíciumot, mangánt, valamint fontos vitaminokat (B1 + E) és esszenciális zsírsavakat.

A zabot hosszú évek óta a lovak tipikus gabonaféléjének tekintik. De a juhok, kecskék és tehenek esetében is rendkívül népszerű az egészséges takarmányzab. Jó íze és számos fontos összetevője miatt a takarmányzab ideális egyszeri takarmányként. Az ízletes takarmányzabot nemcsak nagy élvezettel fogyasztják, hanem az állatokat életerősekké, élettel telivé teszi, és növeli aktivitásukat.

3 értékes tipp a zabbal való etetéshez:

Jobb-e egész vagy zúzott zabot etetni?

Az állatot zúzott zabbal és egész gabonával is etetheti. A zúzott zab különösen alkalmas idős, rossz vagy hiányzó fogú állatok számára, amelyeknek gondot okoz a táplálék felvétele. A fiatal, még növésben lévő állatok is nagyon jól fel tudják szívni a zúzott zabot.

Szükség van-e további kiegészítő takarmányra és ásványi anyagokra a zab mellé?

A takarmányzab számos fontos vitamint és tápanyagot tartalmaz. Ezek a tápanyagok azonban nem elegendőek ahhoz, hogy az állatokat elegendő ásványi anyaggal lássák el. Minden étkezéskor olyan kiegészítő takarmányt kell adni az egyenes takarmányhoz, amely tartalmazza az összes fontos, fajspecifikusan szükséges ásványi anyagot.

A zab valóban pozitív hatással van az állatok vitalitására?

A lovak és sok más állat úgy találja, hogy a zab boldoggá és élettel telivé teszi őket. A tápanyagokban gazdag zab körülbelül 1-2 órával a takarmány beadása után fejti ki hatását. Ez idő alatt a lehető legjobban ki lehet használni az állat koncentrált energiáját. Ha viszont óvatosabban szeretne eljárni, akkor a legjobb, ha a takarmány adását követően legalább 3 órát vár az állat mozgatásával, vagy csökkenti a napi zabmennyiséget.

További bio takarmányokat talál itt a haszonállatok számára:

Bio egyedi takarmány baromfiknak - Az extra ízletes tojásokért és egészséges csibékért

A búza különösen népszerű a baromfik, például a csirkék és a fürjek körében. A Leimüller biobúzát többször tisztították, és kiválóan alkalmas baromfitakarmánynak. A termékre szigorú bio minőségi követelmények vonatkoznak. A pontos minőségellenőrzésnek és a többszöri gondos tisztításnak köszönhetően a csirketakarmány megkapja a szükséges minőséget, hogy megfeleljen az állatok takarmányozásában támasztott legmagasabb követelményeknek.

Leimüller bio árpánk ízletes egyszeri takarmányként is csodálatosan alkalmas. A bioárpa megfelel a biogazdaságokkal szemben támasztott különösen magas követelményeknek, és különösen magas fehérje- és ásványianyag-tartalommal látja el a baromfit. A magas fehérjetartalom optimális tojóteljesítményt és egészséges fiókanevelést biztosít.

A bio teljes kukoricánk könnyen emészthető energiát biztosít a baromfi számára, és a tojásnak testes, diós ízt ad. A bio minősítésű gazdaságok számára alkalmas, értékes összetevőkkel gazdagított bio kukoricánk különösen népszerű egyenes takarmány a csirkék és fürjek számára. Az őrölt bio kukorica viszont különösen alkalmas a csibék nevelésére. Az apró kukoricadarabokat a fiatal fiókák könnyebben csipegetik és lenyelik. Ez a biotakarmány alkalmas biogazdaságokban történő etetésre is.

További bio baromfitápokat talál itt csirkék, kacsák, libák és fürjek számára:

Alkalmas tartozékok a baromfitakarmányozáshoz:

Mi a különbség az egy összetevős takarmány, a takarmánykeverék és a teljes értékű takarmány között?

Egy összetevős takarmány:

Az egyedi takarmány, ahogy a neve is mutatja, olyan egyes összetevőkből áll, amelyek önmagukban nem elegendőek a szükségletek kielégítésére (pl. csak zab vagy csak árpa). Ha több különböző egyedi takarmányt kever össze, az eredmény egy fajspecifikus keveréktáp lesz.

Vegyes takarmány:

A vegyes takarmányt több egy összetevős takarmány keverésével állítják elő. Ennek eredményeként olyan takarmánykeveréket kapunk, amelynek receptúrája és tápanyagtartalma ideálisan megfelel az állatok igényeinek. A kevert takarmányhoz a fajnak megfelelő kiegészítő takarmány adható, hogy az állat minden olyan tápanyagot megkapjon, amelyre az életerős és hosszú élethez szüksége van.

Teljes értékű takarmány:

A teljes értékű takarmány az állatok számára minden olyan állat-specifikus tápanyagot biztosít, amelyre szükségük van. A teljes értékű takarmány mellett az állatoknak csak vizet kell kínálni. A teljes értékű takarmányt különösen a baromfitenyésztésben (fiókanevelés, tojótyúkok, brojlercsirkék) és a sertéstenyésztésben használják. A teljes értékű takarmányt háziállatok, például rágcsálók, macskák és kutyák etetésére is szívesen használják.

Fedezze fel a kiváló minőségű bio egyedi takarmányok széles választékát itt!

A Leimüller márkanév a "Naturrein mit Verantwortung" (Természetesen tiszta felelősséggel) szlogen mellett áll 1609 óta

Leimüller egy hagyományos családi vállalkozás, amely1609 óta áll a kiváló minőségű és fenntartható takarmányok mellett. A Leimüller malom a "Naturrein mit Verantwortung" mottónak megfelelően a legmagasabb minőséget garantálja. A Josef Leimüller GmbH, Mühlgasse 12, 5202 Neumarkt, Ausztria, Reg. No.: AT 7001.

Az EVIT Leimüller takarmányok a cég saját termelőüzemében gondosan, ellenőrzött módon készülnek, és csak a legjobb alapanyagokat használják fel. A takarmánygyártásban szerzett több éves tapasztalat garantálja az állatokra tökéletesen szabott állateledeleket.

A legmagasabb takarmányminőség a szigorú minőségellenőrzés és a nyersanyagválasztás révén

A Leimüller kiváló minőségű takarmánykeverékei a nyersanyagok szigorú kiválasztásán alapulnak . A saját laboratóriumunkban és a külső ellenőrző szerveknél végzett szigorú minőségellenőrzések biztosítják a takarmány állandóan magas minőségét. A gyártás során minden nyersanyagot speciális, az adott nyersanyaghoz igazított tisztítási fázisoknak vetünk alá.

Biztonságos takarmányozás - garantáltan GMO-mentes!

A Leimüller EVIT takarmányok nem tartalmaznak genetikailag módosított nyersanyagokat. A szigorúan ellenőrzött nyersanyagokat főként hazai gazdáktól szerzik be. A nem Ausztriában termesztett nyersanyagokat kizárólag olyan tapasztalt partnerektől szerezzük be, akikkel évek óta jó és bizalomteljes munkakapcsolatot ápolunk.

"1609 óta tiszteljük a nevünket. Evit a gondosan kiválasztott nyersanyagokat jelenti. A minőségi takarmányt többszöri tisztítással és kíméletes feldolgozással állítják elő. A 400 éves hagyomány, valamint az innovációink és minőségellenőrzéseink az Ön háziállatának sikeréhez vezetnek."
~ Josef Leimüller, 2018

Bio takarmányok áttekintése az Agrarzone oldalon:

Az Ön előnyei az Agrarzone-nál:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó, speditőr céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.