info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Biztonsági Mellény


Szűrő

Biztonság - Az Ön biztonsága az első

Kiváló minőségű biztonsági termékeinkkel garantálhatja biztonságát az állatellátás, a mezőgazdasági ellátás, az erdészeti ellátás és a vadászat területén. Termékek széles választékát kínáljuk, hogy megvédjük Önt a különböző helyzetekben, és biztosítsuk az Ön biztonságát. A munkavédelmi ruházattól kezdve a sötét évszakra szánt termékekig mindent megtalál, amire szüksége van a biztonságos munkavégzéshez a szabadban. Termékeink strapabíróak, fényvisszaverővel ellátottak és kültéri használatra alkalmasak. Fedezze fel most termékválasztékunkat a biztonságos és gondtalan munkavégzéshez az istállóban és a gazdaságban.

Védő munkaruházat - védje magát munka közben

Kiegészítő "Védő munkaruházat" kategóriánkban megtalálhatja a szükséges felszereléseket, amelyekkel megvédheti magát munka közben. Robusztus és strapabíró ruhadarabjaink ellenállnak a mindennapi munkavégzés okozta megterhelésnek, és megvédik Önt a sérülésektől. Fényvisszaverő elemekkel biztosítják azt is, hogy Ön még rossz fényviszonyok között is jól látható legyen. Bízzon a munkavédelmi ruházatunkban, és koncentráljon teljes mértékben a feladataira.

Biztonság a sötét évszakban - legyen jól látható még rossz fényviszonyok között is

A "Biztonság a sötét évszakban" kiegészítő kategóriában olyan termékeket talál, amelyeket kifejezetten a gyenge fényviszonyok közötti munkavégzéshez fejlesztettünk ki. A fényvisszaverő, jól láthatósági mellényektől a praktikus fejlámpákig kínálunk Önnek olyan felszereléseket, amelyekkel még sötétben is biztonságosan dolgozhat. Termékeink jó láthatóságot biztosítanak, és ezáltal növelik az Ön és mások biztonságát.

Robusztus termékek kültéri használatra - megbízhatóság minden helyzetben

A "Robusztus termékek kültéri használatra" kiegészítő kategóriánk számos olyan terméket tartalmaz, amelyeket kifejezetten kültéri használatra fejlesztettünk ki. Az időjárásálló szerszámoktól a strapabíró kültéri ruházatig megbízható termékeket kínálunk Önnek, amelyek még kedvezőtlen körülmények között is betöltik rendeltetésüket. Bízzon robusztus cikkeinkben, és legyen optimálisan felszerelve a kültéri munkához.

GYIK - Biztonság

GYIK - Miért fontos a munkavédelmi ruházat?

A munkavédelmi munkaruha fontos az Ön munkahelyi biztonsága érdekében. A védőruházat viselésével megelőzheti a sérüléseket, és megvédheti magát a veszélyforrásoktól. A megfelelő munkavédelmi ruházat védelmet nyújt Önnek és biztonságos munkakörnyezetet biztosít.

GYIK - Milyen előnyei vannak a fényvisszaverő termékeknek a sötét évszakban?

A fényvisszaverő termékek döntő szerepet játszanak a sötét évszakban. Még rossz fényviszonyok között is jól láthatóvá teszik Önt, és csökkentik a balesetek kockázatát. A fényvisszaverő termékek használatával növeli az Ön és az Önt körülvevő emberek biztonságát.

GYIK - Miért fontos, hogy kültéri használatra robusztus termékeket válasszon?

A kültéri használatra szánt robusztus termékek különösen ellenállóak a természet viszontagságaival szemben. Ellenállnak a kedvezőtlen körülményeknek, és biztosítják, hogy a kültéri munkák során kiváló minőségű és megbízható termékekre számíthat. Bízzon a robusztus termékekben, és legyen minden helyzetre optimálisan felkészülve.