Csúcskategóriás lovassport

A lovas ruhák válogatott gyűjteménye minden lóbarát számára elengedhetetlen. Mi az Agrarzone-nál pontosan tudjuk, hogy mennyire fontosak a szép és funkcionális lovaglóruhák. Ahol a technológiát a külsőségekkel kombinálják! Az Agrarzone számos stílusban és kivitelben kínál szabadidős és versenylovagló ruházatot nőknek, férfiaknak és gyerekeknek. Fedezz fel mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy a nyeregben is csúcsformában legyél.

Lovaglóruhák és lovaglási cikkek

Speciális lovaglóharisnyáink COMPETITION-DUO extra vékonyan megmunkált Beim megerősített lábfejrészével ideálisak a forró nyári napokra. Ha inkább a biztonságra törekszik, akkor az Acavallo® speciális MICRO-DEO zoknijait ajánljuk. A beépített Deocell® biztosítja az izzadtságszagok hatékony felszívódását és semlegesítését. Viselje lovaglónadrágjainkat és kabátjainkat lovagláshoz vagy a mindennapi életben. A lovas termékek sokoldalúak, és lehetővé teszik, hogy stílusosan öltözzön.
A klasszikus lovaglónadrágoktól kezdve a teljes bőrborítású nadrágokon át a szilikon borításúakig, egészen a legújabb fejlesztésekig, mint például a retileggins olyan top márkáktól, mint a BUSSE és a Covalliero.

Verseny- vagy szabadidős pólók légáteresztő anyagokból készültek, hűvösen és kényelmesen tartanak. A nőknek szánt fazonok sok részletet tartalmaznak, például flittereket és csipkebetéteket, hogy kitűnjenek a tömegből. A férfiak számára készült modellek egyszerűek, visszafogottak és vonzó részletekkel rendelkeznek.

A nagyszerű kiegészítők , például övek, pálcák, ékszerek és sarkantyúk mellett lovas sisakokat és biztonsági mellényeket is talál számos különböző modellben. Minden bukósisakunk és mellényünk megfelel az előírt szabványoknak.

Lovaglás minden évszakban

A lovas kabátok szépek, modernek és funkcionálisak. Válasszon olyan könnyű vagy vízálló stílusú és színű lovaglókabátokat, amelyek minden ízlésnek megfelelnek, és minden évszakban viselhetők.

Annak érdekében, hogy hidegben se kelljen lemondania a lovaglásról, olyan melegítő termékeket talál, mint a softshell lovaglónadrág, a termo lovaglócsizma, a téli lovaglókesztyű.

Nagyon kedvező áron vásárolhat online lovaglóruhákat. Választékunk éppoly széleskörű, mint amilyen exkluzív, és segít Önnek, hogy a lovasvilágban is divatot teremtsen.