Legelő Kapuk


Szűrő

Villanypásztor kapu

  • Könnyű hozzáférést tesz lehetővé az állomány biztonságának veszélyeztetése nélkül
  • Robusztus és tartós acélcsőből készült
  • Ideális istállókba, lovardákba, karámokba és legelőkhöz
  • Fokozatmentesen állítható vagy merev villanypásztor kapuk állnak rendelkezésre

Mi az a villanypásztor kapu?

A villanypásztor kapu gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a legelőhöz. A robusztus konstrukció a való nyitás ellenére is biztosítja a pásztorok biztonságát.

A villanypásztor kapuja időjárásálló. A villanypásztor kapujában még a hó és a szél sem tud kárt tenni. A horganyzott kapukat stabilitásuk és hosszú élettartamuk jellemzi.

Állítható vagy fix villanypásztor kapuk állnak rendelkezésre, hogy a kapu optimálisan integrálható legyen a villanypásztor rendszerébe.

3 kérdéssel a villanypásztorhoz megfelelő kapu kiválasztásához:

1. Melyik villanypásztor karóra lehet kaput felszerelni?

A villanypásztor kapu erős vagy fémoszlopokra szerelhető. Győződjön meg róla, hogy a biztonságos rögzítéshez megfelelő csavarokat használ.

2. Melyik állat számára alkalmas a villanypásztor kapu?

A villanypásztor kapu különböző állatok terelésére alkalmas, legyen szó szarvasmarháról, juhról, kecskéről vagy lóról.

A fix kapuk különösen ajánlottak lovak, pónik és szarvasmarhák számára, mivel stabilabbak, mint az .

Állítható vagy fix kapura van szükségem?

Az, hogy milyen típusú kapura van szüksége, a kerítésen lévő nyílás méretétől függ.

Amerev villanypásztor kapukat 3 és 6 méter közötti kapuszélességben gyártják.

Az állítható villanypásztor kapuk viszont egyedileg bővíthetők. Ez lehetővé teszi, hogy a kapu hosszát 1 és 6 méter között állítsa be.

Milyen tartozékok alkalmasak a villanypásztor kapujához:

Biztonságosan zárva: A villanypásztor kapuk biztonságos lezárásához kiegészítőleg átfordítható zárak vagy reteszelőcsavarok is használhatók.

Oldalirányú süllyedés megakadályozása támasztó kerékkel: 3 méteres kapumérettől kezdve egy támasztó kerék segít megakadályozni a kapu egyik oldalra történő süllyedését.

Szerelőkészlet a villanypásztor oszlopához való rögzítéshez: A szerelőkészlet tartalmazza az összes szükséges zsanért, anyát, csavart és rögzítőelemet. Alkalmas az összes szokásos villanypásztor kapuhoz is.

Elektromos készlet a villanypásztor kapuhoz: Az elektromos készlettel a villanypásztor kapu könnyen villamosítható. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot.

Az Ön előnyei az Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.