info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Stabil Tartozékok


Szűrő

Istálló tartozékok a gazdaság számára

  • Mérlegek, seprűk, kefék, vályúk, gereblyék, vasvillák, lapátok és egyéb istállókellékek.
  • Védőruházat, fertőtlenítőszerek, kenőanyagok vagy járműalkatrészek is rendelkezésre állnak.
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Mik azok az istálló tartozékok?

Az istállók tartozékai minden olyan felszerelés, mint például lapátok, gereblyék vagy vályúk, amelyekre szüksége van a gazdaságában. Az istállókellékek között találhat védőruházatot, fertőtlenítőszereket vagy állatorvosi felszereléseket, például szikét is.

Az alábbiakra kell figyelnie az istálló tartozékainak keresésekor:

Válassza a márkás gyártók termékeit: Ezek a termékek talán egy kicsit drágábbak, de általában tovább tartanak, mint az olcsó termékek. Több éves hasznos élettartamra számolva a magasabb beszerzési költségek ellenére is pénzt takaríthat meg.

Ha bizonytalan, kérjen tanácsot: Ha nem tudja pontosan, hogy valóban szüksége van-e egy termékre, vagy hogy melyik modell a legjobb az Ön számára, akkor tanácsot kell kérnie. Elismerem: Ez nem minden mezőgazdasági boltban lehetséges. Nálunk azonban közvetlenül és ingyenesen kaphat tanácsot szakértőktől.

Győződjön meg arról, hogy a munkaeszközök ergonómikusak: az ásóknak, vasvilláknak vagy más istálló tartozékoknak, amelyeket mindennap használ a munkához, ergonómikusnak kell lenniük. Ez segíteni fog a jobb és hatékonyabb munkavégzésben. A lényeg, hogy jobban fogja élvezni a munkáját, és kevesebb egészségügyi problémája lesz.

Az Ön előnyei az Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek esetében a szállítási költségek a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.