Kapufogantyú villanypásztorokhoz

  • Lehetővé teszi a villanypásztor kapujának biztonságos nyitását
  • A kapu fogantyújának egyszerű és gyors kioldása és beakasztása
  • A kerítés folyamatos villamosítása a kapukilincs ellenére is
  • Ütésálló, UV-álló műanyagból készült

Mi az a kerítéskapu fogantyú?

A kerítéskapu fogantyú a kapurendszerek építésének fontos eleme. A kapukilincs segítségével a villanypásztor kerítést bármikor nyithatja és zárhatja anélkül, hogy a kerítésrendszer teljes funkcionalitása sérülne.

A kapukilincs lehetővé teszi, hogy biztonságosan nyissa ki a feszültség alatt álló vezető anyagot anélkül, hogy áramütés érné. Az áramkör akkor zárul be, amikor a kapukilincs kampója a villanypásztor oszlopba akad.

A kapukilincsek ütésálló, UV-álló műanyagból és robusztus fémből készülnek. Feszítőrugóval vannak ellátva, ami még könnyebbé teszi a kezelést.

Annak érdekében, hogy a kapukilincs a kerítésrendszerhez illeszkedjen, számos színben kapható. Az élénk színű kapukilincsek például jobban láthatóak.

3 kérdés a megfelelő kapukilincs kiválasztásához:

1. Milyen vezetékhez alkalmas a kapukilincs?

A kapukilincs alkalmas a szalaghoz, a kötélhez és dróthoz egyaránt.

A vezető anyagától függően a kapukilincsek különböző csatlakozóeszközöket igényelnek.

A szalaghoz való kapukilincsek szalagcsatlakozással rendelkeznek. Ez villanypásztor szalagokhoz használható 40 mm-es szalagszélességig.

A fonott drót/szálkerítéshez való kapukilincsek esetében a vezető anyagot drót/szál csatlakozóval kell a kapukilincshez csatlakoztatni.

2. Mit kell figyelembe venni a telepítés során?

Az áramütés elkerülése érdekében a fonott drótkerítés oszlopához kapukilincs-szigetelőt kell használni a rögzítéshez. A szigetelők megakadályozzák az áram nem kívánt elvezetését.

3. Milyen kapukilincs-szigetelőre van szüksége a kerítésoszlophoz?

A kapukilincs-szigetelők a rögzítőkonzolban különböznek. A karótól függően különböző konzolokra lesz szüksége. Ha T-karót használ, akkor T-karóhoz való konzolos szigetelőkre lesz szüksége.

A fából készült legelőkaróhoz a fa kapukilincs-szigetelők alkalmasak. Ezeket közvetlenül a karóba lehet csavarozni.

Az acélból készült legelőkerítésekhez a dupla csavaros csatlakozással rendelkező modellek csavaranyákkal is felszerelhetők.

Ezek a tartozékok hasznosak kapukilincsekhez:

Biztonságos hozzáférés zárható kapurendszerrel: Annak érdekében, hogy a kapukilincset csak Ön tudja kinyitni, zárható kapukilincs-konzol szerelhető fel. Ez lakattal zárható.

Az Ön előnyei a Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.