Sertéstakarmány és malac takarmány - minőségi takarmány Ausztriából

Legyen szó házisertésről, törpemalacról vagy hízósertés-tenyésztésről - a sikeres és egészséges sertéstenyésztéshez különösen fontos a kiváló minőségű sertéstáp.

Szakértők által kifejlesztett, fajoknak megfelelő és kiegyensúlyozott sertéstápjainkat már évek óta sikeresen használják a gazdák, sertéstenyésztők és a magán sertéstenyésztők. A takarmány magas minőségének köszönhetően, amelyet a kiváló minőségű alapanyagok és a szigorú ellenőrzések garantálnak, a sertés takarmány rendkívül népszerű és egészséges.

Sertéstakarmányunk minden fontos tápanyagot tartalmaz, és tökéletesen igazodik a sertések igényeihez. A régióból származó kiváló minőségű nyersanyagokat használnak fel, ami rövid szállítási távolságokat eredményez, és erősíti a regionális mezőgazdaságot. A hagyományos sertéstakarmányok, mint a sertéshizlaló takarmány és a malactakarmány, garantáltan GMO-mentesek.

Nincs univerzális sertés takarmány. A malacok, a tenyészsertések, a hízósertések és a törpemalacok eltérő takarmányigényűek. Az Agrarzone oldalon minden sertés számára kiegyensúlyozott sertéstakarmányt talál, amellyel erősítheti sertései vitalitását, és ezáltal nyereségesen működtetheti vállalkozását.

Malactáp és malacindító a malacneveléshez

A sertés életének legfontosabb szakasza a malacfázis. A malacfázisban a malac későbbi fejlődésének alapjait az élet első heteiben fektetik le. A malactápnak ebben különleges szerepe van: a fajnak megfelelő malactáp és malacindító segítségével a gazda és a sertéstenyésztő pozitívan befolyásolhatja a malac növekedését, és egészséges és nagy teljesítményű sertéssé nevelheti az állatot.

A kiváló minőségű Göweil bio malacindító és Göweil bio malacfelnevelő takarmányunk a legjobb bio minőséggel rendelkezik, ezért optimálisan alkalmas a kismalacok felnevelésére. A bio malac-alapozót a malacok a 2. élethéttől kezdve naponta többször frissen kapják meg, hogy szabadon fogyaszthassák. Egy héttel a malacok elválasztása után a malacok fokozatosan átállnak a Bio Malacnevelő takarmányra. A malacnevelésre szánt sertéstakarmány száraz és pépes formában is etethető, és a malacokat legfeljebb 12 hetes korukig kell etetni.

Megjegyzés: Ha magas víztartalmú sertéstakarmányt adnak, az etetőhely higiéniája különösen fontos. Ezért távolítsa el a takarmánymaradványokat, hogy megakadályozza a baktériumok és gombák kialakulását.

Vásárolja meg a Organic Piglet Starter-t az Agrarzone oldalon.

Vásároljon bio malacnevelő takarmányt az Agrarzone oldalon.

Tenyészsertéstakarmány a tenyészkoca számára

Ha a sertés később malacokat fog szülni és azokat tenyészsertésként fogja felnevelni, a sertéstakarmányt a tenyészkoca megfelelő vemhességi idejéhez kell igazítani. A Göweil bio tenyészkoca takarmányunk a legmagasabb bio minőséget képviseli, és kiválóan alkalmas a bio sertéstartó telepeken a tenyészsertések takarmányozására. A tenyészkocát 1-2 héttel a születés előtt fokozatosan hozzászoktatják a sertéstakarmányhoz. Ebben a fázisban a tenyészsertés legfeljebb 2,1 kg nyers takarmányt kap szabad bevitelre. A születés után a napi mennyiséget lassan kell növelni. Körülbelül egy hét elteltével a tenyészsertés takarmányt tetszés szerint lehet etetni, mind zabkása, mind száraz takarmány formájában.

Vásároljon bio tenyészsertéstakarmányt online az Agrarzone oldalon

Hízósertéstakarmány hízósertések számára

A hízósertéseknek különleges igényeik vannak a sertéstakarmányokkal szemben.

Ha a sertést hizlalásra tartják, a hizlalási fázisok különösen fontosak. A gyors súlygyarapodás és az egészség megőrzése érdekében különösen fontos az optimális tápanyagellátás. Különösen a végső hizlalási szakaszban a sertés növekedési potenciálját az optimális takarmánymennyiséggel és a kiváló minőségű hízósertés-takarmánnyal lehet ösztönözni.

A hagyományos hízósertéstakarmányok mellett kínáljuk a különösen jó minőségű Göweil bio sertéstakarmányt is, amely megfelel az ökológiai minősítésű gazdaságok követelményeinek. Hízósertés takarmányt pellet formájában is kínálunk. Hízósertés-takarmányunk körülbelül 30 kg és 75 kg közötti élősúlyú sertések számára alkalmas szabad vagy adagolt takarmányozásra, és pelletként és szárazon is etethető. A 75 kg élősúlytól a vágásig a sertéshizlalási takarmányt adagolni kell.

Sertéshizlaló takarmány az Agrarzone-nál:

Leimüller Sertéshizlaló takarmány 25 kg

Bio sertéshizlaló takarmány hízósertések számára az Agrarzone:

Göweil Biosertéshizlaló takarmány pellet 30 kg
Göweil Biosertéshizlaló takarmány liszt 30 kg

Törpemalac takarmány - Az ideális takarmány minisertések számára

A minisertéseket törpemalacoknak is nevezik, és olyan kisméretű házisertések, amelyeket eredetileg kísérleti célokra vagy hobbitenyésztésre tenyésztettek.

A Leimüller törpemalactápunk optimálisan alkalmas e kistermetű sertések táplálására. Minisertéstakarmányt pellet formájában is kínálunk. A törpemalacok tartásáról és etetéséről további információkat talál a "Minisertések - tartás és etetés" című útmutatónkban.

Törpemalac takarmány az Agrarzone oldalon :

Leimüller Törpsertéstáp Mini sertéstáp 25 kg
Leimüller Törpsertéstáp pellet

Sertéstáp pellet vagy liszt formájában

A sertéstápot megvásárolhatja liszt vagy pellet formájában. A pelletekkel kevesebb takarmány marad szanaszét, és a sertés számára a jóllakottság érzése tovább tart. A rosttáplálás ezzel szemben valamivel nagyobb hústeljesítményt eredményez. Kérjük, vegye figyelembe: Különösen a lisztes takarmányok esetében mindig elegendő vizet kell biztosítani.

Szakértői tanácsot szeretne a sertéstakarmányozással kapcsolatban, vagy nagyobb mennyiségű sertés takarmányra van szüksége? Egyedi ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 800 kg-tól saját keverékünket is kínáljuk.

Praktikus termékek sertéstenyésztéshez és malacneveléshez.

Az Ön előnyei az Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.