Madárház és madáretető vadmadarak etetéséhez

A madárház - A klasszikus a vadmadarak és a természet szerelmeseinek körében. A természetes élőhelyek csökkenésével és az éghajlat változásával a vadon élő madarak táplálékellátása is jelentősen megváltozott. A vadon élő madaraknak szánt madáretetővel további táplálékforrást teremthet a madarak számára, és számos madárfajnak nyújthat támogatást. A madárházak színes vagy egyszínűek, fából, műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, és felakaszthatóak vagy állvánnyal ellátott madárházként kaphatók. Webáruházunkban összehasonlíthatja a madárházakat, és így könnyen megvásárolhatja a megfelelő terméket.

Madárház állvánnyal vagy felakasztható madáretető

Kerti madarainak az ízletes vadon élő madáreleséget kínáljuk modern madárházaink egyikében. Akár egy madáretető állvánnyal, akár egy felakasztható madárház vagy egy extra nagy XXL madárház sok vadon élő madár számára. Böngésszen madárház kategóriánkban, és találja meg új etetőállomását tollas barátai számára.

Madárház fából kertbe, teraszra és erkélyre

A természetes fából készült, kiváló minőségű madárházaink bármilyen célra és helyre alkalmasak. A madáretető megfelelő helyét pontosan ki kell választani, hogy a madáretető is jól látogatható legyen. A madáretetőt csendes, száraz és biztonságos helyen kell elhelyezni. Egy védő bokor vagy fák melletti terület ideális hely egy madáretetőnek. A védő bokrok és ágak között a madarak védve vannak a ragadozó madaraktól és a macskáktól. A macskák előszeretettel veszik célba a kismadarakat, ezért ügyelni kell arra, hogy a madáretető ne legyen a macska ugrótávolságán belül. Az üvegablakok és a madáretető között legalább 2 méteres távolságnak kell lennie, mivel a madarak nekirepülhetnek, és súlyosan megsérülhetnek. A fészkelő dobozokat, amelyekben tavasszal és nyáron a fiatal madarakat nevelik, inkább nem szabad olyan helyre tenni, ahol sok időt tölt: Mivel az emberi közelség és a zaj gyorsan stresszt okoz a madaraknak.

A madáretető nemcsak a madarakat, hanem a madáreledelt is védi a nedvességtől és a hőtől, és modelltől függően a levehető vagy csukható fedél segítségével könnyen feltölthető a megfelelő vadmadáreledellel. A madáretetőre szerelt ülőrudak segítségével a kerti madarak természetes helyzetben veszik fel a madáreledelt, és kényelmes pihenőhelyet találnak. A madáreleséget a megfelelő módon mutassa be tollas barátainak: a cinege és a zöldike szívesen repül a madáretetőhöz, míg a vörösbegy és a feketerigó inkább a földön keresi a táplálékot. Ezért a madárházak különböző méretekben, kivitelben és változatban kaphatók az oldalon. Ha a madárház macskabiztos magasságban van felszerelve, vagy a madárállványt védőborítással látjuk el, a megfelelő eleséget választjuk ki, és a madárházat megtöltjük, a macskák és más vadállatok így nem tudnak bejutni a madárházba, és madarai énekükkel megédesítik a napot.

Szétszórt eleség az igazán jól fogadott etetőhelyért

Amikor a madáretetőt felállítottuk, meg kell tölteni vadmadáreleséggel, hogy minél több tollas barátot vonzzon. Az alomtáp a szenvedélyünk, ezért mindent megtalál, amire a madárszív vágyik. A téli szórt takarmány, a nyári szórt takarmány vagy az egész évben használható keverékek éppúgy a kínálatunk részét képezik, mint a madárgombóc és a magas energiatartalmú zsíros takarmány. A vadon élő madarak etetésekor figyelembe kell venni az állatok eltérő igényeit. A gabonaféléknek, például a pintyeknek, verebeknek és a cinegéknek speciális, napraforgómagot tartalmazó gabonatápra van szükségük. A zsíros eleséget és a gombócokat szívesen fogyasztják a puha táplálkozású madarak, például a vörösbegyek, a feketerigók vagy a cinegék. Nálunk nagy választékot talál madáreledelből, amit szétszórhat, vagy felakaszthat.

A mi madárház választékunk minden ízlésnek megfelel, így mindegy, hogy inkább egy fából készült madárházat vagy egy Design takarmányadagolót szeretne fémből. Tollas barátait azzal is támogathatja, ha fészkelődobozt biztosít számukra szaporodási segédeszközként vagy menedékként. Webáruházunkban a fészekrakó segédeszközök széles választékát kínáljuk, így biztosan megtalálja, amit keres. Rendelje meg a megfelelő madáretetőt vagy etetőt és a megfelelő vadmadáreleséget az Agrarzone oldalon. Kényelmesen házhoz szállíttathatja.