info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Juh Kerítés Készlet


Szűrő

Villanypásztor szettek kecskéknek és juhoknak az Agrarzone-nál

Áttekintés:

  • Tartalmaz mindent, ami a legelő állatok biztonságos kerítéséhez szükséges
  • Juhok, kecskék (szarvakkal is), alpakák, lámák stb. számára
  • Hatékony védelem a farkasok ellen a villamosításnak köszönhetően
  • A szoros háló és a megerősített alsó szálak megakadályozzák az átcsúszást
  • Könnyen felállítható speciális szerszámok nélkül

Miért éppen birkakerítés?

A legelő állatok, például a juhok, alpakák és lámák a nehezen terelhető állatfajok közé tartoznak. Egy gyenge elektromos kerítés kevéssé hat ezekre a robusztus legelő állatokra, mert sűrű, vastag szőrzetük rosszul vezeti az elektromos impulzusokat, és nem vagy alig érzik az áramütést. A juhok, kecskék és más haszonállatok védelme is egyre inkább szükségessé válik a farkasoktól, mivel azok egy ideje egyre nagyobb számban telepednek meg az európai erdőkben. Teljes juhoknak szánt villanypásztor szettjeinkkel mindent megkap a legelő állatok biztonságos bekerítéséhez és a farkasok elleni hatékony védelemhez. Többé nincs szüksége semmilyen kiegészítő berendezésre. Egyszerűen fel állítható - legelő állatai azonnal jól védettek!

Itt gyakorlati tippeket kaphat, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő kerítéskészletet juhai, kecskéi, alpakái és egyéb állatai számára. További kérdései vannak a birkakerítés és farkas kerítés szettjeinkkel kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, pásztorvédelmi szakértőink szívesen segítenek.

5 lépésben a megfelelő villanypásztor szett kivalásztásához:

1. Milyen állatokat szeretnél terelni?

Juhokat terelek: Ha van a közelben konnektor, akkor mindig válasszon, mert egy 230 V-os készülékkel ellátott juhkerítés hatékonyabban működik, mint egy mobil 12V-os akkumulátoros egység.

Alpakákat, lámákat vagy szarv nélküli kecskéket terelek: Ezen állatok számára a juhokénál magasabb van szükség (legalább 108 cm). Vegye azonban figyelembe, hogy a legelőháló nem alkalmas szarvakkal rendelkező kecskék számára, mivel a szarvuk beleakadhat.

Szarvakkal rendelkező kecskéket terelek: Ebben az esetben a a legjobb választás, mert ebben a kerítésben az állatok nem tudnak megakadni a szarvukkal.

2. Van hozzáférése konnektorhoz?

Igen, van hozzáférésem konnektorhoz: Ebben az esetben a mindig jobb, mint a mobil 12V-os villanypásztor-készlet, mivel a konnektorhoz való csatlakozással megszűnik a gyakori akkumulátorcsere szükségessége . Ezzel munkaidőt és magasabb karbantartási költségeket takaríthat meg.

Nem, nincs hozzáférésem konnektorhoz: Ebben az esetben a villanypásztor készlet is működtethető. Ebben az esetben azonban 2-4 hetente újra kell töltenie az akkumulátort.

3. Van ideje 2-4 hetente cserélni vagy tölteni az elektromos kerítés akkumulátorát?

Igen, van időm: Ebben az esetben habozás nélkül vásárolhat . Ha azonban állandó hozzáféréssel rendelkezik konnektorhoz, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon villanypásztor szettet áramcsatlakozóval.

Nem, erre nincs elég időm: Ha van konnektor, érdemes választani. Ha nincs konnektor, akkor a jobb az Ön számára. Így az akkumulátor folyamatosan feltöltődik, Ön csökkenti a karbantartási erőfeszítéseket, és egyúttal megtakarítja az áramköltségeket.

4. A juhok kerítése mindig ugyanazon a helyen marad, vagy gyakran váltogatja a legelőket?

A kerítést mobilan használják: Kisebb, kevés növényzettel rendelkező kerítésekhez a legelőkerítés 12V-os csatlakozással a legjobb választás. A kombinált készülékek is praktikusak, ezek a 230V-os árammal és 12V-os akkumulátorral is működtethetők.

A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad: Ha van hozzáférése konnektorhoz, a mindig a legjobb választás.

5. Farkasok által lakott területen helyezi el a kerítést?

Igen, a környéken farkasok élnek: akkor egy a legjobb döntés. Ha nincs áram a közelben, akkor a mobilan is működtetheti 12V-os újratölthető akkumulátorral. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy az akkumulátort rendszeresen fel kell töltenie. Ha nincs ideje rendszeresen tölteni az akkumulátort, akkor valószínűleg jobb Önnek egy . Így a farkaskerítés napenergiával működik, nincs többé dugaszolás vagy az akkumulátor töltése.

Nem, a környéken nincsenek farkasok: ebben az esetben használhat egy normál . A hálózati áramellátással juhai végig jól védettek lesznek, és nem kell aggódnia az állatok biztonsága miatt.

Nemrég farkastámadásom volt: A farkasok elleni legjobb védelem érdekében használja a hálóval és legelődróttal. Meglévő kerítését így duplán megvédheti a farkasoktól. Ha még nincs kerítése a juhai számára, állítson fel egy rendkívül biztonságos farkaskerítést ezzel a készlettel.

Tartozékok a juh és kecske villanypásztor szettekhez:

: Ha hosszabb birkakerítésre van szüksége, több elektronikus hálót vásárolhat. Juhhálóink a beépített fémkapcsokkal könnyen összekapcsolhatók és így meghosszabbíthatók.

: Ha a villanypásztor szett nem tartalmaz elemet vagy újratölthető akkumulátort, vagy többre van szüksége a cseréhez, akkor ebben a kategóriában talál megfelelő újratölthető akkumulátorokat minden elterjedt

: A napelemmodulok szinte minden 12 V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Ezáltal megspórolja a gyakori elemcserét. Az akkumulátorok töltéséhez szükséges áramköltségek szintén megszűnnek.

: A juhháló bármely pontjára felszerelhető egy ajtó, amely biztonságos, könnyű ki- és belépést tesz lehetővé az áramütés veszélye nélkül.

: Ha a birkakerítés oszlopai eltörtek, vagy ha pótoszlopot szeretne elhelyezni a birkakerítés sarkaiba az extra stabilitás érdekében, akkor kedvező áron vásárolhat megfelelő villanypásztor pótkarót.

: A törvény értelmében a közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni.

: Használjon villanypásztor tesztelőt az elektromos kerítés feszültségének mérésére. Így gyorsan megállapíthatja, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

: Szeretné megvédeni elektromos kerítését a lopás ellen? Fedezze fel az elektromos kerítés védelmét szolgáló biztonságos akkumulátor-dobozokat.

: Ebben a kategóriában különböző legelőháló tartozékokat talál a a át a .

: Juh kategóriánkban mindent megvásárolhat, ami a juhok és kecskék hatékony és fajoknak megfelelő tartásához szükséges.

: Az alpakák szerelmesei a kezdve a át a mindent megtalálnak ebben a kategóriában, ami az alpakák szívét megdobogtatja.

: Ízletes és energiadús , valamint olcsón vásárolhat takarmányboltunkban, és kényelmesen házhoz szállítjuk Önnek.

Az Ön előnyei az Agrarzone-nál:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor mégsem ideális az Ön számára, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minőségi termékek: Minden termékünket szakértők tervezték és tesztelték. Tökéletesen megfelelnek a rendeltetésüknek.

Szerviz és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, jelentkezzen.