Szénaháló tartó egy pillantásra:


  • Egyszerűen fel- és lelógó szénahálók, nyalábok
  • Közvetlenül a falra vagy Ø 10-40 mm-es csövekre szerelhető
  • Integrált menet és csavarok a csövekhez való rögzítéshez
  • A sima felületnek köszönhetően nem fenyegeti a lovakat sérülésveszély

Szénahálótartó istállóhoz, utánfutóhoz és egyébhez

A szénahálótartó rendkívül praktikus kiegészítő a lótulajdonosok számára, akik szeretnék biztonságosan és egyszerűen felakasztani a szénahálót. Ezzel a tartóval a szénahálók felakasztása. Nyalókő & Co. gyerekjáték - és csak egy kézzel!

A beépített menetnek és csavaroknak köszönhetően a szénahálótartó gyorsan és egyszerűen, szerszám nélkül rögzíthető. Közvetlenül a falra vagy 10 és 40 mm közötti átmérőjű csövekre szerelhető.

A tartó sima felülete különösen lóbarát, mivel nem jelent sérülésveszélyt az állatok számára. Így biztos lehet benne, hogy lova nem szenved sérüléseket etetés közben.

A szénahálótartó az istállóban, a legelőn és a pótkocsiban egyaránt használható, és nagyban megkönnyíti a lótulajdonos mindennapjait.

Áttekintés:

  • Egyszerűen fel- és leszerelhető szénaháló, nyaláb és társai.
  • Közvetlenül a falra vagy 10 és 40 mm közötti átmérőjű csövekre szerelhető.
  • Integrált menet és csavarok a csövekhez való rögzítéshez.
  • Nincs sérülésveszély a lovak számára a sima felületnek köszönhetően
  • Anyaga: alumínium

Szállítási tételek:

1x szénahálótartó

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Szénaháló sűrű hálószemekkel 5x5cm
Szénaháló sűrű hálószemekkel 5 x 5 cm Kiváló minőségű, sűrű hálószemes szénaháló a lovak szénahálóból történő etetéséhez. A szénahálóból történő etetés számos előnnyel jár. Különösen az etetési idők meghosszabbítása és a hosszú etetési szünetek elkerülése szól a szénahálóból történő etetés mellett. A ló gyomrának jóléte érdekében különösen fontos, hogy az etetési szüneteket a lehető legrövidebbre tartsuk, mert az üres gyomorban lévő gyomorsav nagyon káros az egészségre, és gyomorfekély kialakulását idézheti elő. Az 5 x 5 cm-es kicsi hálószemek lassú takarmányfelvételt biztosítanak. A finom széna is könnyedén etethető a szorosan behálózott szénahálóval. A töltelék mennyisége 7-14 kg, a széna szerkezetétől és préselésétől függően. Felakasztógyűrűkkel együtt szállítjuk. Áttekintés: A szénaháló szorosan hálózott és a legjobb minőségű Meghosszabbítja az etetési időt A ló gyomrának kímélése Háló mérete: 5 x 5 cm Felakasztógyűrűk mellékelve Színek: piros zöld kék fekete Méret: Magasság: 70 cm, szélesség: 50 - 65 cm (legszélesebb ponton) Szállítási tételek: 1x Szénaháló (a kiválasztott színben).

4 044 Ft*
BUSSE szénaháló SQUARE
Szénaháló SQUARETéglalap alakú speciálisszénaháló, amely erős, puha műanyag kötélből készült. - mindkét sarkon hurok a felakasztáshoz és rögzítéshez- felülről tölthető, a nyílás zsinórpánttal zárható- kis etetőnyílások: kb. 4 x 4 cmSzín: fehérMéretek: 90 x 60 cm, 120 x 90 cm, 160 x 100 cm.

7 070 Ft*
BUSSE szénahálóLITTLE
Szénaháló LITTLEExtra kicsi szénaháló póniknak és póniknak. - a praktikus formátumnak köszönhetően még a gyerekek számára is könnyen tölthető- helytakarékos - ideális a lakókocsiban való használatra- strapabíró, vízlepergető műanyag kötélből készült- extra kis etetőnyílásokkal (kb. 3,5 x 3,5 cm), így finomabb széna is etethető benne és/vagy a lovak/pónik hosszabb ideig le vannak foglalva a szárak kihúzásával- a tetején hurkok segítségével össze lehet húzni- teljes kerület: mini (hossza kitöltetlenül: kb. 50 cm)Színek: fekete, zöld, királykék, rózsaszín.

7 463 Ft*
BUSSE szénaháló PLAIN PRO
Szénaháló PLAIN PROKiváló minőségű, erős műanyag kötélből csomózott szénaháló. - kis etetési lyukak: kb. 5 x 5 cm- a tetején hurokkal húzható össze, fémgyűrűk nélkül- teljes kerület: nagy (hossza kitöltetlenül: kb. 100 cm)Színek: fekete, zöld, királykék, rózsaszín.

7 856 Ft*
Alagút alakú szénaháló
Kerbl Alagút alakú szénaháló Erős, puha műanyag kötélből készült, kerek, speciális szénaháló. Ez a modern szénaháló a stabil hevedereknek és karabinereknek köszönhetően mindkét oldalon a ló boxához rögzíthető. A szénaháló a cipzár kinyitásával tölthető és újratölthető. A 3 merevítő gyűrű a végén és a közepén segít a szénaháló könnyebb feltöltésében a Kerbl oldalról. Szénaalagút egy pillantásra: praktikus széna alagút mindkét oldalról történő feltöltéshez Stabil pántok karabinerekkel az oldalakon a könnyű rögzítéshez Merevítő gyűrűk a végén és a közepén a könnyű töltés érdekében könnyen nyitható a feltöltéshez és újratöltéshez a cipzár segítségével szakadásbiztos és tartós Méretek: Hossz x szélesség: 150 x 50 cm kis etetőnyílások: 5x5 cm Szállítási terjedelem: 1x alagút alakú szénaháló

20 038 Ft*