Clipper tartozékok


Szűrő

Optimalizálja a nyírási élményt a megfelelő nyírógép tartozékokkal

Az állatok nyírásához nemcsak szakértelemre, hanem a megfelelő nyírógép-kiegészítőkre is szükség van. Alapvető fontosságú, hogy a gép zökkenőmentesen működjön, és az állatok biztonságosan és stresszmentesen nyírhatók legyenek. Az agrarzone.de-nél az összes elterjedt márkához és modellhez széles választékban kínálunk tartozékokat.

A lovak helyes nyírása

A lovak nyírásához speciális nyírókések és nyírófejek szükségesek a szőrzet egyenletes és sérülésmentes eltávolításához. Az olyan márkák, mint a Kerbl, a Heiniger és az Aesculap, magas minőségükről és tartósságukról ismertek. A nyírókészlet rendszeres cseréjével és speciális nyíróolaj használatával meghosszabbítható a gép élettartama.

Szarvasmarhák és juhok szakszerű nyírása

A szarvasmarhák és juhok nyírásakor fontos, hogy olyan tartozékokat használjon, amelyeket kifejezetten ezen állatok számára fejlesztettek ki. A megfelelő nyírófejek és nyírókések biztosítják a tiszta és gyors eredményt, miközben az állat nyugodt marad.

Minőségi tartozékok minden nyírógéphez

Függetlenül a nyírógép márkájától vagy modelljétől, a megfelelő tartozékok elengedhetetlenek. A nyíróolajtól a csere nyírópengék készletéig mindent kínálunk, amire szüksége van ahhoz, hogy gépe optimálisan működjön.

GYIK - Nyírópengék

Milyen gyakran kell cserélni a nyírógép pengéit?
A használat gyakoriságától és az állat szőrzetének vastagságától függően a nyírógép pengéit rendszeresen ellenőrizni kell, és ha elhasználódtak, cserélni kell őket az optimális nyírási élmény érdekében.

GYIK - Nyíróolaj

Miért fontos a nyíróolaj?
A nyíróolaj zavartalanul tartja a gépet, meghosszabbítja a nyírókések élettartamát és megakadályozza a túlmelegedést.

GYIK - Márkák

Mely márkák kínálják a legjobb nyírógép tartozékokat?
Az olyan márkák, mint a Kerbl, a Heiniger és az Aesculap kiváló minőségű tartozékaikról és tartósságukról ismertek.