Munkaoverall


Szűrő

Munkaruha - tökéletes védelem az istállóban és az udvaron

A munkaoverál nélkülözhetetlen ruhadarab, ha az istállóban és az udvaron végzett munkáról van szó. Nemcsak hatékony védelmet nyújt a szennyeződések, a por és más környezeti hatások ellen, hanem rendkívül kényelmes viselet is. A munkaoverallal ideálisan fel van szerelve minden olyan munkához, amely az állatállományt és az állatok ellátását érinti. Tekintse meg itt kiváló minőségű munkaoveráljainkat, és fedezze fel, hogyan teljesítik az Ön, mint állattartó igényeit.

.

A munkaoverál strapabíró anyagból készül, ezért nagy kopásállóságot biztosít. Emellett gyakran víz- és szennyeződéstaszító, így még piszkos körülmények között végzett munka esetén is optimális védelmet nyújt. Munkaköpenyeinket jó légáteresztő képesség is jellemzi, így még fizikailag megerőltető munka közben sem fog megizzadni.

Munkaruháink másik előnye a praktikus tulajdonságaik. A legtöbb modell számos zsebbel rendelkezik, amelyekben szerszámokat és egyéb használati tárgyakat tárolhat könnyen elérhető helyen. Így mindig kéznél van minden, amire szüksége van, és megkíméli magát az utazás fáradalmaitól.

Munkaruházat és munkaruházat istállók és udvarok számára

A munkaruhák a "Munkaruházat" kategóriánk részét képezik. Itt kifejezetten az istállókban és udvarokon való használatra kifejlesztett ruházati cikkek széles választékát találja. A munkaruházaton kívül olyan védőruházatokat is kínálunk, mint a védőszemüveg, a kesztyű és a biztonsági cipő. Mert a biztonság mindig az első helyen áll a munkája során.

Munkaruha és védelem az állattartók számára

Állattulajdonosként természetesen a legjobbat szeretné állatainak. A munkaoverall nemcsak Önt védi meg a szennyeződésektől, hanem az állatait is az esetleges fertőzésektől. A speciális munkaoverál viselésével minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy kórokozókat juttasson be az istállóba, és veszélyeztesse az állatait.

Az agrarzone.de webáruházunkból származó munkaköpenyekkel Ön az Ön biztonságába és állatai egészségébe fektet be. Győződjön meg kiváló minőségű választékunkról, és rendelje meg új munkaköpenyét még ma!