Tojás Tárolása És Szállítása


Szűrő

Tojástárolás és tojásszállítás: friss tojás biztonságban, útközben is

"Tojástárolás és -szállítás" kategóriánkban kiváló minőségű termékeket talál, amelyek biztosítják, hogy friss tojásai biztonságosan és sértetlenül érjenek célba. Akár a saját tyúktojásait, akár a gazdaságából származó tojásokat szeretné értékesíteni, választékunk megfelel az Ön igényeinek.

Tojástárolás: A tojás frissességének és minőségének megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő tárolás. Tojástároló rendszereink optimális védelmet nyújtanak a törés ellen, és a tojásokat kiváló állapotban tartják. Termékek széles választékát kínáljuk, például tojástároló dobozokat, tojáscsomagolásokat és tojástartó dobozokat. Speciális kialakításuknak és robusztus anyaguknak köszönhetően ezek a termékek biztosítják a tojás biztonságos szállítását és higiénikus tárolását.

Tojásszállítás: Ha tojásait nagy távolságokra kell szállítani, a biztonságos és erős csomagolás elengedhetetlen. Tojásszállító tartályok és tojástálcák választéka lehetőséget kínál Önnek tojásai megbízható és kíméletes szállítására. A speciális kialakítás megvédi a tojásokat az ütődésektől és a töréstől, így nyugodt szívvel szállíthatja értékes rakományát. Akár autóval, kerékpárral vagy gyalog - tojásszállító megoldásaink könnyen kezelhetők és megbízhatóan védik tojásait.

E2 - Baromfi: Minden a fajoknak megfelelő csirketenyésztéshez

A "Baromfi" kategóriában mindent megtalál, ami a fajoknak megfelelő csirketenyésztéshez szükséges. A kiváló minőségű csirketáptól és az istállók tartozékaitól a tojásgyűjtéshez szükséges praktikus eszközökig - itt megtalálja, amit keres. Böngésszen széles kínálatunkban, és biztosítsa csirkéinek az optimális környezetet.

E3 - Tojástárolás és tojásszállítás: Biztonságos védelem a tojásoknak

A "Tojástárolás és tojásszállítás" kategória a friss tojás biztonságos tárolásáról és gondos szállításáról szól. Itt kifejezetten erre a célra kifejlesztett tojástartó dobozokat, tojásdobozokat és tojáscsomagolásokat talál. Ezekkel a termékekkel biztos lehet benne, hogy tojásai sértetlenül és higiénikusan érkeznek meg a vásárlóhoz.

E4 - Négyszögletes tálca: Kényelmes takarmányozási megoldás az állatai számára

A "szögletes tálca" kategória praktikus megoldást kínál Önnek állatai etetéséhez. Ezek a vályúk lehetővé teszik, hogy állatai kényelmesen és adagolva egyidejűleg ehessenek. A szögletes állványok robusztus felépítésüknek köszönhetően tartósak és a legkíváncsibb állatoknak is ellenállnak. Fedezze fel kínálatunkat most, és biztosítsa az optimális takarmányfelvételt.

Reméljük, hogy a "Tojástárolás és tojásszállítás" kategóriánkban megtalálja a megfelelő termékeket, amelyekkel optimálisan kielégítheti állattartói igényeit. Kiváló minőségű termékeink biztosítják Önnek a biztonságot és megbízhatóságot, amelyre állatai védelméhez és gondozásához szüksége van. Rendeljen most az agrarzone.de oldalon, és élvezze széles választékunk és gyors szállításunk előnyeit.

GYIK

Kérdés: Hány tojás fér egy tojástartó dobozba?

Válasz: Általában 10-12 tojás fér bele egy szabványos tojástartó dobozba. Vannak azonban olyan speciális méretek is, amelyekben több vagy kevesebb tojás is elfér.

Kérdés: A tojástartó dobozokat többször is felhasználhatom?

Válasz: Igen, a legtöbb tojástartó doboz újrafelhasználható. A higiénia biztosítása érdekében győződjön meg róla, hogy a kartondobozokat alaposan megtisztítja és fertőtleníti.

Kérdés: Milyen előnyei vannak a szögletes tálcának a kerek tálcával szemben?

Válasz: A szögletes vályú lehetővé teszi, hogy egyszerre több állat is tudjon enni, mivel minden oldalról hozzáférhető. A kerek tálca ezzel szemben csak egy állat számára teszi lehetővé az etetési terület elérését. A szögletes etetőtál ezért különösen alkalmas csoportos tartásra.