info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Marten Védelme


Szűrő

Marten védelem - védje meg otthonát a nem kívánt betolakodóktól

Szeretné megvédeni otthonát a mardekároktól és elkerülni a kellemetlen meglepetéseket? Fedezze fel hatékony martenvédelmi megoldásainkat, amelyeket kifejezetten a nem kívánt betolakodók távoltartására fejlesztettünk ki. Kiváló minőségű termékeinkkel és eszközeinkkel megvédheti háziállatait és haszonállatait a martalócok által okozott veszélyektől. Bízzon megbízható megoldásainkban, hogy otthonát martalócbiztossá tegyük, és megnyugvást nyújtsunk Önnek.

Marhacsapdák - károkozás nélkül fogjuk el és helyezzük át őket

A "Mardekárcsapdák" kiegészítő kategóriánkban kiváló minőségű és állatbarát martyáncsapdákat talál a nemkívánatos martyánok biztonságos befogásához, majd áttelepítéséhez. Marhacsapdáink robusztusak, tartósak és hatékony módot kínálnak a marhaállomány megfékezésére az Ön szomszédságában. Mardekáros csapdáinkkal könnyedén, bántalmazás nélkül foghatja be a márnákat, és megfelelő helyen szabadon engedheti őket.

Csalétek - csalétek a sikeres nyestvédelemhez

A csalétek helyes megválasztása döntő szerepet játszik a sikeres márnavédelemben. A "Csalétek" kategóriában számos vonzó és hatékony csalit kínálunk, amelyeket kifejezetten a nyestek elleni védekezéshez fejlesztettünk ki. Csalogatóanyagaink vonzzák a márnákat, és arra késztetik őket, hogy elkerüljenek bizonyos területeket. Kiváló minőségű csalinkkal hatékonyan távol tarthatja a márnákat, és megvédheti otthonát a károktól.

GYIK - Mardekár elleni védelem

GYIK - Hogyan ismerhetem fel, ha marha látogat meg?

Különböző jelek utalhatnak a marha látogatására. Ilyenek például az ereszcsatornákon vagy homlokzatokon lévő karcolásnyomok, a padlón vagy a kertben lévő ürülék, valamint a tönkrement tárgyak, például kábelek vagy szigetelőanyagok. Ha ilyen jeleket észlel, tanácsos a további károk megelőzése érdekében martenvédelmi intézkedéseket tenni.

GYIK - Hogyan védhetem meg hatékonyan az otthonom a márnától?

Számos intézkedést tehet annak érdekében, hogy hatékonyan megvédje otthonát a márványoktól. Ezek közé tartozik a potenciális behatolási pontok, például a tetőn, a falakon és egyéb bejárati utakon lévő lyukak vagy rések lezárása. Használhat ultrahangos taszítószereket vagy illatanyagokat is a martalócok elriasztására. Kombinálja a különböző módszereket a hatékony márnavédelem érdekében.

GYIK - Állatbarátok-e a nyestcsapdák?

Igen, a nyestcsapdáinkat úgy terveztük, hogy állatbarátok legyenek, és ne okozzanak kárt a nyesteknek. A márnacsapdák lehetővé teszik a márnák biztonságos befogását anélkül, hogy megsérülnének. Ezután egy megfelelő helyen vissza lehet őket engedni a természetes környezetükbe. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a nyestek csapdázása egyes régiókban törvényi szabályozás alá eshet, ezért kérjük, előzetesen tájékozódjon a területére vonatkozó előírásokról.