info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Alpaka Takarmány


Szűrő

Egészséges alpaka, láma és teve takarmányok, tápok az Agrarzone-nál

Tartsa egészségesen alpakáit alpaka takarmányunkkal. A kiváló minőségű kiegészítő takarmány az ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek optimális arányát tartalmazza.

A Dél-Amerikából származó alpakák egyre népszerűbbek hazánkban. A bolyhos állatok népszerűek hobbiállatként, túrázási célokra, terápiás célokra vagy gyapjúszállítóként. Az egészséges alpakacsorda és a magas minőségű gyapjú (gyapjú) érdekében fontos az állatok holisztikus, szükségletalapú takarmányozása.

Mikor hasznos az alpakák kiegészítő takarmányozása?

Az alpakák kérődzők, ezért az alapvető takarmányt (fű, széna és víz) egész évben kínálni kell az állatoknak. Hazájukban azonban a talajnak jóval magasabb a nyomelem- és ásványianyag-tartalma, ezért az alaptakarmányok kiegyensúlyozására ásványi anyagokkal dúsított takarmányt javasolnak.

A fajnak megfelelő tartalmaz olyan fontos ásványi anyagokat, vitaminokat és nyomelemeket, amelyek meglehetősen ritkák vagy alacsonyak a mi területeinken. A pontosan kiegyensúlyozott mennyiségű tápanyag támogatja a laktáló kancákat, a fiatal állatokat és a méneket az egészséges takarmányfelvételben.

Az alpaka takarmány lisztként vagy pelletként elősegíti az egészséget és a minőségi gyapjút.

Az ízletes, természetes alpaka takarmánykeverékeink biztosítják alpakái napi tápanyagszükségletének kielégítését. A takarmányok nagy mennyiségben tartalmaznak olyan makro- és mikrotápanyagokat, mint a fehérjék, zsírok, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek fontosak a jól működő szervezet számára. Az alpaka takarmányunk kiegyensúlyozott összetétele megerősíti az állatok egészségét, és biztosítja az alpaka gyapjú finomságát és fényét.

Az alpaka koncentrált takarmányt durvított takarmányként vagy pelletált formában kapható tőlünk, és tetszés szerint választható. A előnye, hogy az állatok nem tudják kiválasztani a takarmányt, így kevesebb takarmány marad szanaszét.

Takarmánykeverékeink nagy része gond nélkül etethető más újvilági tevefélékkel is, pl. lámákkal, tevékkel vagy antilopokkal.

Mennyi takarmányra van szüksége az alpakáknak?

Az alpakák kiegészítő takarmányát, ahogy a neve is mutatja, az alaptakarmány (széna, fű és víz) kiegészítéseként kell etetni. A nagy tápanyagsűrűség miatt a túl nagy napi adag túlterheli az állat szervezetét. A legjobb, ha a megfelelő termék ajánlott napi mennyiségéhez igazodik, és gondoskodik arról, hogy elegendő nyers, rostban gazdag szénát vagy füvet adjon.

A koncentrált takarmány alkalmas a fiatal alpakák számára?

A fiatal állatok (criák) nevelésekor különösen fontos a tápanyagokban gazdag koncentrált takarmány, mivel a fiatal alpakáknak növekedésük során különösen magas az energiaigényük. A fehérje- és energiaszállító minden fontos ásványi anyaggal, vitaminnal és nyomelemmel ellátja az állatokat. Az optimális ásványi anyag adagolás támogatja a fiatal állatok fejlődését és pozitív hatással van a későbbi gyapjú minőségére.

Fedezz fel még több kiegészítőt alpakáid számára:

  • &
  • &
  • &
  • &

Infók a gyártókról:

Az EVIT Leimüller alpaka takarmányt a saját termelőüzemében gondosan gyártják, ellenőrzik és csak a legjobb összetevőket használják. A takarmánygyártásban szerzett több éves tapasztalat garantálja a tökéletesen az alpakákhoz igazított állateledelt. A saját laboratóriumunkban és a külső ellenőrző szerveknél végzett szigorú minőségellenőrzések biztosítják a tartósan magas takarmányminőséget. A gyártás során minden nyersanyag speciális, az adott nyersanyaghoz igazított tisztítási fázisokon megy keresztül.

A Leimüller kiegészítő takarmánya természetesen GMO-mentes. A szigorúan ellenőrzött nyersanyagokat főként helyi gazdáktól szerzik be. A nem Ausztriában termesztett nyersanyagokat kizárólag olyan tapasztalt partnerektől szerezzük be, akikkel évek óta jó és bizalomteljes munkakapcsolatot ápolunk.

Az Ön előnyei az Agrarzone-nál:

Ingyenes szállítás: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt, eredetileg csomagolt alpakaeledel mégsem ideális az Ön számára, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Kiszolgálás és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek minden nyitott kérdésben. Don ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk üzenetét.