CASCO My Style csíkok Swarovski kristályokkal Crystal egy pillantásra:


  • CASCO My Style Stripes Swarovski kristályokkal
  • Cserélhető díszcsíkok
  • CASCO MyStyle lovagló sisakokhoz

CASCO lovagló sisak kiegészítők - CASCO My Style díszcsíkok Swarovski kristályokkal

Swarovski kristályokkal díszített, cserélhető csíkok három hihetetlenül elegáns színben.

A MyStyle CASCO cserélhető díszcsíkok Swarovski kristályokkal alkalmasak minden kerékpáros sisakra, síbukósisakra vagy lovas sisakra a CASCO-tól, amelyeken a MyStyle logó szerepel. A MyStyle a sisakot a ruházathoz igazítja. A CASCO csíkok cseréje, más néven a bújtatók cseréje, egyszerű és másodpercek alatt elvégezhető. A MyStyle cserélhető díszcsíkok Swarovski kristályokkal pillanatok alatt szemet gyönyörködtetővé varázsolják a CASCO lovaglósisakot.

Egyéni sisaktervezés egyszerűen. A CASCO cserélhető csíkok három különböző színű Swarovski kristályokkal teszik ezt lehetővé! A CASCO Swarovski-kristályokkal díszített, cserélhető csíkok egy méretben kaphatók: 1 méret. Felhívjuk figyelmét, hogy a CASCO cserélhető csíkok Swarovski kristályokkal csak XS, S és M méretben használhatóak.

CASCO MyStyle Swarovski áttekintése:

  • Swarovski kristály csíkok
  • 1 méret (XS, S, M)
  • Az Ön CASCO sisakja, az Ön stílusa
  • Hogy illeszkedjen a ruhájához

Színek:

  • kristály
  • fekete-króm
  • vintage rosé

Szállítási tételek:

1x CASCO MyStyle díszcsíkok Swarovski kristályokkal

Gyártó "CASCO"

CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának Elvét. Ez a filozófia sikeres Volt. Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása Terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak Viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát Eredményezte.

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget Vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában Gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói Számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről Történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést Végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes Szakaszában.

Jellemzők: Csillámos, MyStyle - Color your helmet
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
CASCO kobak Champ 3
CASCO CHAMP 3 kobak - új, kisebb sisakforma Elegáns, sportos lovagló sisak férfiaknak és nőknek, sisakdobozzal együtt. A CHAMP 3 lovagló sisak a CASCO honlapról mindent kínál, amit egy lovas csak kívánhat. Az új kobak dizájnja a feltűnően alacsony súlyával, a karcsú sisakformával és a különösen stílusos kialakítással győz meg. A CASCO Diskfit Vario rendszernek köszönhetően a férfiaknak és nőknek szánt lovagló sisak egyetlen kézzel állítható és pontosan a fejhez igazítható. A forgatható állítási rendszer lehetővé teszi, hogy a kobaki szinte bármilyen fejformához és -mérethez igazodjon. Egy fejpántból áll, amely magasságában állítható és a tárcsa segítségével pontosan beállítható. A beállítási lehetőség így lehetővé teszi a kobak szilárd tartását és a nagyfokú viselési kényelmet. A modern lovagló sisak mosható és cserélhető belső párnázattal van ellátva. Az itt látható lovagló kobak a CASCO biztonsági terméke, amelyet családi tulajdonban lévő európai gyárunkban gyártunk szigorú minőségellenőrzés szerint. A robusztus külső héj és a puha belső mag szilárdan össze van kötve, így a lovagló sisak rendkívül rugalmas és jó ütéscsillapítást biztosít esés esetén. Megjegyzés: Kérjük, hogy a kobakot csak a lovagló sisakon feltüntetett biztonsági szabványnak megfelelően jóváhagyott sportágakban és felhasználási területeken használja, és tartsa be az országára vonatkozó speciális előírásokat. Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A kobak helytelen kezelése súlyos sérülésekhez vagy akár halálhoz is vezethet. Ne használja a lovagló sisakot, ha gyanítja, hogy a kobak sérült, különösen, ha a lovagló sisak ütésnek volt kitéve. A kobak viselője felelős a saját tetteiért. A CASCO International GmbH nem vállal felelősséget a kobak helytelen kezeléséért. Áttekintés: Most már MyStyle cserélhető díszcsíkokkal is - további színek vagy Swarovski kristály csíkok kaphatók a kiegészítők között. Mosható és cserélhető párnázat Disk-Fit Vario méretbeállítás Sisakdoboz mellékelve Téli szett opcionálisan a tartozékok között kapható További tartozékok: Téli szett Bármilyen színű/méretű díszcsík Sisaktisztító/sisakfrissítő Swarovski kristály díszcsíkok Méretek: S (52-56 cm) M (56-58 cm) L (58-62 cm) Szállítási tételek: 1x CASCO CHAMP 3 kobak sisaktartó dobozzal együtt

77 771 Ft* 116 685 Ft*
%
CASCO kobak MISTRALL 2
CASCO MISTRALL 2 lovagló kobak A CASCO Mistrall 2 lovagló sisak ventilátorszerű szellőzőnyílásai a maga nemében egyedülálló szellőzést biztosítanak. A Mistrall 2 lovas kobak a CASCO -tól friss dizájnjával nyűgöz le. A hátoldalon található ventilátorszerű légkivezetéseknek köszönhetően a lovagló kobak hűvös fejet biztosít. 4 különböző színben és 4 különböző méretben mindenki számára megtalálható a megfelelő kobak. A CASCO Diskfit Vario rendszernek köszönhetően a férfiaknak és nőknek szánt lovagló sisak egyetlen kézzel állítható és pontosan a fejhez igazítható. A forgatható állítási rendszer lehetővé teszi, hogy a lovas kobak szinte bármilyen fejformához és -mérethez igazodjon. Egy fejpántból áll, amely magasságában állítható és a tárcsa segítségével pontosan beállítható. A beállítási lehetőség így lehetővé teszi a kobak szilárd tartását és a nagyfokú viselési kényelmet. A modern lovagló sisak mosható és cserélhető belső párnázattal van ellátva. Az itt látható lovas kobak a CASCO biztonsági terméke, amelyet családi tulajdonban lévő európai gyárunkban gyártunk szigorú minőségellenőrzés szerint. A robusztus külső héj és a puha belső mag szilárdan össze van kötve, így a lovagló kobak rendkívül rugalmas és jó ütéscsillapítást biztosít esés esetén. Áttekintés: Ventilátor alakú légkivezető nyílások Változtatható CASCO MyStyle díszpántok Mosható és cserélhető párnázat Disk-Fit Vario méretbeállítás Téli szett opcionálisan a tartozékok között kapható További tartozékok: Téli szett Díszpántok minden színben/méretben Sisaktisztító/sisakfrissítő Swarovski kristály díszcsíkok Méretek: S (50 -54 cm) M (55 - 57 cm) L (58 - 60 cm) XL (60-63 cm) Szállítási tételek: 1x CASCO MISTRALL 2 lovagló kobak Megjegyzés: Kérjük, hogy a lovagló sisakot csak a kobakon feltüntetett biztonsági szabványnak megfelelően jóváhagyott sportágakban és felhasználási területeken használja, és tartsa be az országára vonatkozó speciális előírásokat. Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A lovas kobak helytelen kezelése súlyos sérülésekhez vagy akár halálhoz is vezethet. Ne használja a lovagló sisakot, ha gyanítja, hogy az sérült, különösen, ha az ütésnek volt kitéve. A lovagló kobak viselője felelős a saját tetteiért. A CASCO International GmbH nem vállal felelősséget a kobak helytelen kezeléséért.

50 171 Ft* 64 177 Ft*