CASCO kobak Champ 3 gunmetal S egy pillantásra:


  • CASCO CHAMP 3 kobak
  • Új, kicsi sisakforma
  • Mosható és cserélhető belső párnázat
  • MyStyle cserélhető díszcsíkok
  • VG1 01.40 2014-12 EU szabvány

CASCO CHAMP 3 kobak - új, kisebb sisakforma

Elegáns, sportos lovagló sisak férfiaknak és nőknek, sisakdobozzal együtt.

A CHAMP 3 lovagló sisak a CASCO honlapról mindent kínál, amit egy lovas csak kívánhat. Az új kobak dizájnja a feltűnően alacsony súlyával, a karcsú sisakformával és a különösen stílusos kialakítással győz meg.

A CASCO Diskfit Vario rendszernek köszönhetően a férfiaknak és nőknek szánt lovagló sisak egyetlen kézzel állítható és pontosan a fejhez igazítható. A forgatható állítási rendszer lehetővé teszi, hogy a kobaki szinte bármilyen fejformához és -mérethez igazodjon. Egy fejpántból áll, amely magasságában állítható és a tárcsa segítségével pontosan beállítható. A beállítási lehetőség így lehetővé teszi a kobak szilárd tartását és a nagyfokú viselési kényelmet. A modern lovagló sisak mosható és cserélhető belső párnázattal van ellátva.

Az itt látható lovagló kobak a CASCO biztonsági terméke, amelyet családi tulajdonban lévő európai gyárunkban gyártunk szigorú minőségellenőrzés szerint. A robusztus külső héj és a puha belső mag szilárdan össze van kötve, így a lovagló sisak rendkívül rugalmas és jó ütéscsillapítást biztosít esés esetén.

Megjegyzés: Kérjük, hogy a kobakot csak a lovagló sisakon feltüntetett biztonsági szabványnak megfelelően jóváhagyott sportágakban és felhasználási területeken használja, és tartsa be az országára vonatkozó speciális előírásokat. Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A kobak helytelen kezelése súlyos sérülésekhez vagy akár halálhoz is vezethet. Ne használja a lovagló sisakot, ha gyanítja, hogy a kobak sérült, különösen, ha a lovagló sisak ütésnek volt kitéve. A kobak viselője felelős a saját tetteiért. A CASCO International GmbH nem vállal felelősséget a kobak helytelen kezeléséért.

Áttekintés:

  • Most már MyStyle cserélhető díszcsíkokkal is - további színek vagy Swarovski kristály csíkok kaphatók a kiegészítők között.
  • Mosható és cserélhető párnázat
  • Disk-Fit Vario méretbeállítás
  • Sisakdoboz mellékelve
  • Téli szett opcionálisan a tartozékok között kapható

További tartozékok:

  • Téli szett
  • Bármilyen színű/méretű díszcsík
  • Sisaktisztító/sisakfrissítő
  • Swarovski kristály díszcsíkok

Méretek:

  • S (52-56 cm)
  • M (56-58 cm)
  • L (58-62 cm)

Szállítási tételek:

1x CASCO CHAMP 3 kobak sisaktartó dobozzal együtt

Gyártó "CASCO"

CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának Elvét. Ez a filozófia sikeres Volt. Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása Terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak Viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát Eredményezte.

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget Vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában Gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói Számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről Történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést Végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes Szakaszában.

Jellemzők: Disc-System, Kattintós csat, Légáteresztő, MyStyle - Color your helmet, Sisakvédő
Anyag: Polikarbonát

2 az 2 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2015. november 14. 17:12

Super toller Helm!

Schöner, leichter Helm in gewohnter Casco-Qualität, der hier zu einem guten Preis angeboten wird. Bin sehr zufrieden!

2020. november 16. 23:16

Toll!

Ich habe mir diesen Helm bestellt, da ich vorher schon immer Casco hatte und damit sehr zufrieden bin. Auch bei diesem wunderschönen Helm trifft das wieder zu! Er ist total bequem und sieht auch echt schick aus. Das Innenfutter kann man raus nehmen und waschen, was ich persönlich sehr wichtig fand. Tolles Produkt und schnelle Lieferung. Deshalb 5 Sterne! Rund um zufrieden.

CASCO lovagló sisak tartozék sisaktisztító
CASCO lovagló sisak kiegészítők - Helmet Clean - sisak tisztító spray 100 ml A Helmet Clean a CASCO-tól függetlenül és kíméletesen tisztít. A bukósisak megfelelő ápolása elengedhetetlen. Az alapos tisztítás célja a megjelenés megőrzése mellett a védőfunkció megőrzése. A karbantartás mellett a bukósisakot is ellenőrizheti, hogy nem sérült-e meg. A CASCO sisaktisztító spray automatikusan és kíméletesen, higiénikusan és mélyen tisztít. Alkalmas a sisak külső burkolatára és a sisak belsejére. Egyszerűen fújja be a sisakot, és egy ronggyal/szivaccsal enyhén dolgozza be. CASCO Helmet Clean áttekintése: Made in Germany Automatikusan és kíméletesen tisztít Higiénikus és mélyen hatékony Könnyen használható A sisakhéj külső és belső oldalára Alkalmazás: Fújja a sisakra, és egy ronggyal/szivaccsal enyhén dolgozza be. Erős szennyeződés esetén permetezze be, és hagyja hatni néhány percig. Ezután egy ronggyal távolítsa el a feloldódott szennyeződéseket, és szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Hagyja megszáradni. Száradás után dörzsölje át enyhén egy tiszta ruhával. Tartalom: 100 ml Szállítási tételek: 1x CASCO Helmet Clean 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (54 420 Ft* / 1 Liter)

5 442 Ft*
db.
CASCO lovagló sisak tartozék sisak frissíto
CASCO lovagló sisak kiegészítők - Sisak frissítő spray 100 ml A Helmet Fresh a CASCO-tól másodpercek alatt eltávolítja a rossz szagokat. A bukósisak megfelelő ápolása alapvető fontosságú. A CASCO sisakfrissítő spray gyorsan, higiénikusan és mélyen tisztít, és könnyen használható. A kellemetlen szagokat nem elfedik, hanem megsemmisítik. Alkalmas a sisak belsejének gyors tisztítására. Alkalmas motorkerékpáros sisakokhoz, lovagló sisakokhoz, bukósisakokhoz és kerékpáros sisakokhoz. CASCO Sisak Fresh áttekintése: Made in Germany Gyors és egyszerű használat Rövid idő alatt higiénikusan friss sisak Elpusztítja a kellemetlen szagokat A sisak héjának belsejéhez Alkalmazás: Egyszerűen fújja be a sisak belsejét, és hagyja megszáradni. Használja a spray-t takarékosan, hogy a belső bélés legfeljebb enyhén nedves legyen. A legjobb, ha 20-25 cm távolságból permetezzük a sisakba. Erős szennyeződés esetén a sisakbélés mosógépben is mosható. Tartalom: 100 ml Szállítási terjedelem: 1x CASCO Helmet Fresh 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (54 420 Ft* / 1 Liter)

5 442 Ft*
db.