BUSSE orr- és pofavédő 3D AIR EFFECT 28 fekete egy pillantásra:


Busse orr, Genickschoner 3D AIR Effect - Nagyon funkcionális és innovatív az optimális kényelem érdekében

A buszok orr, nyak méretű 3D-s léghatás egy cső alakú védő, amely ideális a kantárok és a felek párnázásához. A nyomás eloszlásának javítását és a légáramlás fenntartását szolgálja, amely védi a bőrt és a szőrét az orr hátuljának vagy a nyakának a hagyományos hevederek alatt, valamint a kötőfék és a kantár érintkezési felületei.

Ez a gyönyörű nagyon funkcionális, innovatív 3D Air® Effect Mesh anyagból készül. Ez a háromdimenziós szintetikus hálószövet biztosítja a kiváló nyomáseloszlást, az alak stabilitását, a kivételes légkeringést és a gyors szárítási tulajdonságokat. Ez különösen alkalmassá teszi a fejét a bőr, a szőrme és a nyomásérzékeny lovak számára.

A buszok orr, nyak méretű 3D-s léghatás könnyedén rögzíthető a hosszú oldalra egy darab nyak vagy az orrszíj segítségével, és ugyanakkor szilárd és reverzibilis. Ezenkívül mosógép -biztonságos akár 30 ° C -ig, vagy mosható a mosdóban, ami megkönnyíti a gondozást.

Áttekintés:

  • Tömlő -alakú védelem a kantárokhoz és a kötőfékhez
  • A nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh Anyagból
  • Javítja a nyomás eloszlását és a légáramlást kapja
  • Könnyű rögzítés tépőzáras rögzítéssel
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag

A kézbesítés hatálya:

1x buszok orr, nyakmegtakarító 3D léghatás

GYIK

Mi teszi a buszok orrát, a Genickschoner 3D Air Effect -t olyan különlegessé?
A buszos nazális, nyaki méretű 3D-s levegőhatást nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyag jellemzi, amely kiváló nyomáselosztást, formastabilitást, légkeringést és másodpercek kérdését kínálja. Könnyen rögzíthető tépőzáras rögzítőelemmel, és mosógép -biztonságos akár 30 ° C -ig.

Kinek a buszok orr, a nyaki méretű 3D-s léghatás különösen jó?
A buszos orr, a Genickschoner 3D léghatás ideális azoknak a versenyzőknek, akik javítani akarják lovaik kényelmét és bőrvédelmét. Különösen hasznos a fején lévő bőr-, szőrme-érzékeny és nyomásérzékeny lovak számára, és nyáron is használható a paddockon/a legelőn, mind a lovagláskor, ahol a hő felhalmozódása és az izzadság bőr, neoprén vagy A szőrös párnák gyorsan problémákhoz vezetnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.