info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Birkaistálló Felszerelése


Szűrő

Juhistálló felszerelés - Minden a juhok optimális kényelméért

Juhtulajdonosként szeretné biztosítani, hogy állatai mindig kényelmes és biztonságos környezetben éljenek. A jól felszerelt istállófelszerelés ebben döntő szerepet játszik. Az agrarzone.co.uk oldalon az istállófelszerelések széles választékát találja, amelyek kifejezetten az Ön juhainak igényeihez igazodnak.

Miért fontos a megfelelő istállófelszerelés a juhok számára?

Az optimális istállófelszerelés jelentősen hozzájárul juhai jólétéhez és egészségéhez. Biztosítja, hogy az állatai biztonságban érezzék magukat, ami pozitív hatással van a viselkedésükre és a termelékenységükre. Egy jól kialakított istálló védelmet nyújt a juhainak a rossz időjárás, a hőség, a hideg és a rovarok ellen. Elegendő helyet biztosít a mozgáshoz, és lehetővé teszi a hatékony etetést és itatást. Emellett megkönnyíti az istálló napi gondozását és tisztítását, ami segít megelőzni a betegségeket.

Termékválasztékunk

Kínálatunkban különböző, a juhok tartásához elengedhetetlen termékek szerepelnek.1. Csapdák és kapuk: Robusztus és tartós kapukat és csapdákat kínálunk a juhnyáj be- és kilépésének ellenőrzésére. Termékeink biztonságos és könnyű kezelhetőséget biztosítanak, így megbízhatóságukra számíthat.2. Etető- és itatóvályúk: Etető- és itatóvályúinkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek a juhok speciális igényeinek. Tartósak, könnyen tisztíthatók és optimális takarmány- és vízellátást biztosítanak az állatok számára.3. Fekvőfelületek és alom: A kényelmes fekvőfelület nagyon fontos a juhok számára a stressz és a sérülések elkerülése érdekében. Kiváló minőségű fekvőfelületeink és alomanyagaink biztosítják a juhok számára a szükséges kényelmet, és segítenek megelőzni az ízületi problémákat.4. világítás és szellőzés: A jó világítás és szellőzés az istállóban elősegíti a juhok jólétét és megelőzi a betegségeket. Termékeink optimális fényeloszlást és légkeringést biztosítanak, hogy juhai teljesen jól érezzék magukat.5. ápolószerek és tisztítószerek: Kínálatunkban ápolószerek és tisztítószerek választékát is megtalálja az istálló higiéniájának fenntartásához. A tisztaság fontos előfeltétele juhai egészségének, és termékeink segítenek Önnek ennek elérésében.

GYIK a juhok tartására szolgáló felszerelésekkel kapcsolatban

1. kérdés: Mekkora legyen a juhok fekvőhelye?
Válasz: A juhonkénti fekvőterületnek legalább 1,2 négyzetméteresnek kell lennie, hogy elegendő helyet biztosítson a pihenéshez és az alváshoz.2. kérdés: Milyen gyakran kell tisztítani az etetőkosarat?
Válasz: A higiénikus takarmányfelvétel biztosítása érdekében az etetőtálcát rendszeresen tisztítani kell, és a takarmánymaradványokat el kell távolítani. A tisztítás 1-2 naponta ajánlott.3. kérdés: Mennyire fontos a jó szellőzés a juhistállóban?
Válasz: A jó szellőzés a juhistállóban elengedhetetlen a jó levegőminőség és a kellemes hőmérséklet fenntartásához. Segít továbbá csökkenteni a nedvességet és az ammóniagázokat, amelyek károsak lehetnek a juhok egészségére. Könnyítse meg a juhnyáj gondozását az agrarzone.co.uk megfelelő istállófelszerelésével. Kiváló minőségű termékeink biztosítják a kényelmet és biztonságot, amelyet a juhai megérdemelnek. Rendeljen még ma, és gondoskodjon arról, hogy juhai semmiben se szenvedjenek hiányt!