Baromfiház


Szűrő

Baromfiól - Fedett oázis a boldog csirkék számára

Üdvözöljük az agrarzone.de baromfiház kategóriájában! Itt kiváló minőségű és robusztus baromfiházakat talál tollas barátai fajhű és kényelmes tartásához. Baromfióljaink nemcsak a szél és az időjárás ellen nyújtanak védelmet, hanem bőséges helyet is a csipegetéshez, kaparáshoz és kakasülésre. Ideális megoldást jelentenek hobbiállattartók, tenyésztők és mindenki számára, aki a lehető legjobb körülményeket szeretné megteremteni csirkéi, kacsái vagy libái számára.

Az agrarzone.de baromfiólja több, mint egy egyszerű tyúkól. Ez egy fedett béke oázis, amelyben kedvenc tollas barátai teljesen jól érezhetik magukat. Kínálatunkban baromfiólak széles választéka található különböző méretekben, kivitelben és felszereltségi változatokban, így Ön is megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő tökéletes modellt.

Baromfiól és fajoknak megfelelő baromfitenyésztés

A fajoknak megfelelő tartás a baromfitenyésztés fontos szempontja, és döntő szerepet játszik állatai jólétében és egészségében. A baromfiól biztosítja csirkéinek a szükséges védelmet, elősegíti a természetes viselkedést és kellemes klímát biztosít. Baromfióljaink általában több emelettel és ülőkével vannak felszerelve, hogy csirkéinek elegendő helyük legyen a pihenéshez, alváshoz és tojásrakáshoz. Egyes modellek beépített tojófészkekkel is rendelkeznek a fészekrakás megkönnyítése érdekében.

A baromfitartás másik fontos szempontja, hogy a baromfiólat könnyen tisztítható legyen. Baromfióljaink kivehető trágyalappal vannak felszerelve, amelyek biztosítják a könnyű tisztítást és higiéniát. Az anyagok emellett strapabíróak és időjárásállóak, így hosszú ideig élvezheti baromfiólját.

Baromfiól - minőség és tartósság

Az agrarzone.de-nél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a tartósságra. Ezért kínálatunkban kizárólag neves gyártók baromfiházait találja, amelyeket kiváló minőségű kivitelezés és első osztályú anyagok jellemeznek. Baromfióljaink robusztusak, időjárásállóak és ellenállnak az UV-sugárzásnak, így minden évszak követelményeinek ellenállnak.

Ezért biztos lehet benne, hogy baromfiólja hosszú éveken át megmarad, és hogy csirkéi mindig jól védve és gondozva lesznek. Arról is gondoskodunk, hogy baromfióljaink megfeleljenek a fajoknak megfelelő állattartásra vonatkozó hatályos jogszabályi előírásoknak.

Vásároljon baromfiólakat az agrarzone.de oldalon

Győződjön meg kínálatunk sokszínűségéről, és találja meg a tökéletes baromfiházat tollas barátai számára. Az agrarzone.de webáruházunkban otthonról, kényelmesen böngészhet, és kiválaszthatja kedvenc modelljét. Egyszerű és biztonságos rendelési folyamatot, valamint gyors házhoz szállítást kínálunk Önnek.

Ne habozzon tehát tovább, és biztosítsa baromfijának a fajoknak megfelelő és kényelmes otthont az agrarzone.de minőségi baromfióljával. Támogatásunkkal a tyúktartás gyerekjátékká válik!

GYIK: Baromfiólak

1. kérdés: Milyen méretű legyen a baromfiól?

A baromfiól méretét a tartott állatok száma határozza meg. Ökölszabályként egy csirkére körülbelül 0,5 négyzetméternyi helynek kell jutnia. Nagyobb fajták vagy tenyészállományok esetében célszerű egy kicsit nagyvonalúbban tervezni. Baromfióljaink különböző méretválasztékokat kínálnak, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelő modellt.

2. kérdés: Szükség van-e a baromfiól szigetelésére?

Az, hogy a baromfiólat szigetelni kell-e, az Ön régiójának éghajlati viszonyaitól függ. Ha olyan régióban él, ahol hideg tél van, a szigetelés hasznos lehet, hogy megvédje a csirkéket a hidegtől. Enyhébb régiókban a szigetelés általában nem feltétlenül szükséges, de így is segíthet az energiatakarékosságban. Az agrarzone.de oldalon találhat szigeteléssel ellátott és szigetelés nélküli baromfiólakat.

kérdés: Hogyan tartsam karban a baromfiólat?

A baromfiól karbantartása egyszerű és egyszerű. Az ól rendszeres tisztítása és fertőtlenítése, valamint az alom és az alomdeszkák cseréje a baromfitartás napi rutinjának része. Gondoskodjon arról, hogy a baromfiól jól szellőzzön, és hogy az ülőkéket és a tojófészkeket rendszeresen tisztítsa. Ez optimális higiéniai körülményeket teremt a csirkék számára.