BUSSE nyeregtámasz JENALIE WS COB/FULL-DR fekete egy pillantásra:


Busse beállítása Jenalie WS - Modern esztétika kiváló illeszkedéssel és kényelemmel

A Busse Sabart Jenalie WS egy hátsó alakú funkcionális skála, amely lenyűgözi a modern és egyedi kialakítását. Legfontosabb vonása az a speciálisan nagy szabadság, hogy a withtunizmus messze dolgozott a hátulba, amely garantálja a kiváló illeszkedést és az optimális kényelmet.

Ennek a nyeregbe egy másik fénypontja a dinamikus hal -skála kialakítása, amely párosítva egy csillogó logóval, amely egyedi vizuális ingert kínál. A kialakítást két fényes zsinór és a festék megjelenése kerekíti, amelyek kiegészítik a felső anyagot és a poliészter szélét.

A buszok nyeregének alsó része a Jenalie WS optidy -ból áll, egy különösen hidratáló és gyors, poliészterből készült funkcionális anyagból. A tépőzáras rögzítővel és egy kis megrendeléssel, zárt nyereg öv rögzítésével történő övhuzat rögzítésével könnyű rögzíteni és biztonságosan használatban. Ezenkívül 30 ° C -ig is mosható, amely egyszerűsíti a gondozást.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos formatervezés, magas, Withers szabadsággal
  • Dinamikus hal -skála kialakítása és csillogó logó alkalmazás
  • ober anyag és egy poliészterből
  • Hidratáló, gyors alsó rész
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter, hab/poliészter gyapjú
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad jenalie ws

GYIK

Mi teszi a Busse Sabart Jenalie WS -t?
A Busse Sabrack Jenalie WS -t modern kialakítás jellemzi, dinamikus hal -skála kialakításával és csillogó logó alkalmazásával. Az extra magas wither -szabadságuk és az alak -stabil betétük biztosítja a nagy kényelmet és az optimális illeszkedést, míg a nedvesség -szabályozó és a gyors anyagi optidrika erőteljes funkciót kínál.

Kinek a busse smartrack jenalie ws különösen alkalmas?
A Busse Settrack Jenalie WS ideális azoknak a versenyzőknek, akik különös jelentőséggel bírnak a kényelem és az egyedi kialakítás szempontjából. Ideális mind a mindennapi élethez, mind a különleges alkalmakhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.