Tickless Hunter Kullancsriasztó zöld egy pillantásra:


Tickless Hunter: Az ultrahang bolh és kullancsvédelem

Védje meg a szabadtéri kalandját természetes módon a bolháktól és a kullancsoktól

A természet hívása valamit idéz elő bennük, és a vadászat nem csupán hobbi; Ez egy életmód. De bolhák és kullancsok? Nem szívesen látják ezt az expedíciót. Függetlenül attól, hogy vadászat, túrázás vagy kemping, Tickless® Hunter garantálja a kullancs -utazást, bárhová is vezet a természet hívására.

Az innovatív ultrahangtaszító Tickless® Hunter átfogó védelmet nyújt káros vegyi anyagok vagy spray -k használata nélkül. Nem szükséges ragacsos krémeket vagy spray -ket használni, amelyek bosszantóak lehetnek. A Tickless® Hunter könnyen használható, könnyű és diszkrét: egyszerűen rögzítse az eszközt a ruháihoz, és legalább 6 hónapig tartja a kullancsokat.

Tickless® Hunter természetes módszerrel rendelkezik, hogy megvédje magát a kullancsoktól és az Ön által képviselt potenciális veszélyektől. Búcsút mondjon a hagyományos kémiai rátapozóktól, és használjon biztonságosabb és környezetbarát alternatívát. A készülék ultrahang impulzusokat küld, amelyek nem érzékelhetők az emberek vagy az állatok számára, de zavarják és kullancsokat tartanak.

Összegzés Tickless Hunter:

  • Ultrahang bolh és kullancsvédelem
  • vegyi anyagok vagy illatok nélkül
  • 94% -os hatékonyság a kullancsok ellen
  • Mindenkinek biztonságos felhasználása
  • Védelem minden évszakban

Műszaki tulajdonságok:

  • Tartomány: 2 méter / 6,5 láb
  • Tudományosan bebizonyosodott
  • Megelőző megoldás

A kézbesítés körében szerepel:

1x kullancs nélküli vadász ultrahangos bolha és kullancsvédelem

GYIK

A Tickless Hunter könnyen használható?

Igen, a Tickless Hunter nagyon könnyen használható. Egyszerűen rögzítse az eszközt a ruháihoz, hogy távol tartsa a kullancsokat.

Használhatok -e kullancs nélküli vadászat minden évszakban?

Igen, a Tickless Hunter minden évszakban védelmet nyújt a kullancsok ellen.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.